|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:40:23 GMT 3
Lestat tegi nipsu, suunates selle Sandrale, ning silmapilgutuse näitamaks, et tollel oli õige järeldus. "Siit välja saamine võtaks inimesel paar päeva aega. Sisse saades õnnestuks võib-olla isegi ellu jääda, kuid mitte pikaks," muigas ta seejärel, olles antud hetkel uhke oma olemuse üle.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 17:43:19 GMT 3
Sandra muigas ning kehitas siis 6lgu. "M6ni proff tuleks ehk kiiremini" mainis ta muigega, yritades siin inimkonna aud kaitseda (xD). "Sa tood mind t6esti huvitavatesse kohtadesse" ytles ta siis, huvitatult muiates. Lestat t6i ta alati kohtadesse kuhu teised ei oleks saand minna.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 22:14:16 GMT 3
Lestat oli veidi meelitatud ja ta naeratas. "Miks ma peaksin sind igavatesse kohtadesse tooma?" küsis ta seejärel veidi turtsatades. Igavates kohtades saaks ta isegi käia ju, millest sinna Lestati vaja on.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 23:58:21 GMT 3
Sandra turtsatas. "Ei peakski" ütles ta muiates. "Lihtsalt ma jõudsin hetkel sellisele järeldusele.." lisas Sandra. Ta vaatas korraks lõkke poole ning viskas siis pikali, ta riided olid juba suhteliselt kuivad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 3:31:08 GMT 3
Lestat vaatas korraks Sandrat no-vot-siis pilguga ning muigas. "Siis ole selle üle õnnelik ja ütle, kui sa tahad, et ma su tagasi viiksin. Ma ei imestaks, kui su kõht millalgi korisema hakkaks," lausus ta veel laiemalt muiates. Tal oli kohati hea meel, et selliseid asju kannatama ei pea.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 3:41:57 GMT 3
Sandra muigas ning võttis samalajal taskust oma nätsupaki. "Ma arvan et ma pean veel mõndaaega vastu." ütles ta ning võttis uue nätsu. ta vaatas korraks Lestati poole kuid pani nätsupaki tagasi taskusse, kuna talle hakkas vaikselt kohale jõudma, et ta ei pea Lestatile viisakusest inimeste toitu pakkuma. "Aga arvatavasti muutun ma varsti uniseks.." lisas ta natuke nagu hoiatavalt juurde, sest aeg oli juba üsna hiline, või peaks ütlema varajane ja ta oli suht kaua üleval olnud. kuigi hetkel ei olnud ta eriti väsind.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 3:49:20 GMT 3
Lestat vaatas kulmukortsutusega Sandrat. "Miks sa tühja kõhu peale nätsu sööd?" ei mõistnud ta neidu. See on ju aeglane surm. Miks seda tahta? "Siis ütle. Ma viin meid tagasi," vastas ta soovitavalt ent kindlalt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:06:41 GMT 3
"Sest see on hea maitsega" muigas Sandra. Ta sõi ühe nätsupaki tavaliselt suht kähku ära, kuna kohe kui maitse ära kadus võttis ta järgmise nätsu. "Ja kust sina tead et tühja kõhuga pole soovitatav nätsu süüa?" küsis ta muigega, võttes pakist veel ühe nätsu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:09:40 GMT 3
"Raamatud, muidugi," kergitas Lestat kulmu, kuna arvas, et see on ju niigi loogiline. "Muideks, see on tõesti väga kahjulik," pidi ta lisama, kuna tundus, et Sandra ei võtnud seda tõsiselt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:14:48 GMT 3
Sandra kergitas lõbustatult kulme. "Näts? kuidas ta siis kahjulik on?" küsis ta muiates. Temaarust oli nätsu söömine tühja kõhuga ebasoovitatav aga mitte ebatervislik.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:25:37 GMT 3
Lestat ohkas veidi ning istus siis potsatades maha. "Kui sa mälud, toimub seedimise protsess. Magu hakkab tootma tugevalt happelisi maomahlu, mis toitu lagundavad. Kui sa närid nätsu, tekivad maomahlad, kuid toitu ei tule ja mahlad lagundavad magu ennast. Mille tõttu võib inimene ka lõpuks ära surra. Magu on toidu seedimiseks äärmiselt vajalik," lisas ta viimase lause igaks juhuks hoiatavalt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:30:37 GMT 3
Sandral tõmbus kulm kipra ning ta avas suu et midagi öelda kuid pani selle siis jälle kinni. "Nojaa.." ütles ta lõpuks. "Ma suht teadsin seda.. aga natuke algelisemat versiooni" ütles ta õlgu kehitades. Ta tõesti põhiomõtteliselt teadis seda, aga noh, natuke teistmoodi. "kui ma vähe nätsu söön ei tee see mulle midagi" vaidles ta siiski veidi vastu, kuna see oli ju tõsi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:35:16 GMT 3
Lestat kergitas veidi tüdinult kulmu. "Vähe? Tähendab ainult viis minutit? Seedimine hakkab mälumisest pihta. Suus tekib sülg, mis juba ise hakkab lagundama. Sellest hetkest algab maos samuti seedimine. Kui sa sööd iga päev koogitükist ampsu või terve korraga, otsa saab see ju ikkagi," tõi ta võib-olla veidi halva paralleelse näite, kuid lootis, et Sandra saab sellest aru.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:37:33 GMT 3
"Nojah, aga ma mõtlesin rohkem et kui ma söön nätsu.. kaks korda kuus siis ei jõua maohape mind ära tappa" ütles ta huulde hammustades, et mitte naeratada. Naeratamine oleks hetkel ilmselt halvakspanu toonud niiet parem säilitada tõsist olemist.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:42:50 GMT 3
Lestat kehitas veidi õlgu. "Kui su magu jõuab kudesid nii kiiresti taastada," vastas ta veidi kahtleval toonil. Kui Sandra ei taha reaalsusesse tulla, siis ta ei taha ja Lestat ei tohiks teda jõuga sundida.
|
|