|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:47:43 GMT 3
Sandra pööritas silmi. "Sa oled jälle sellise kui-sa-tahad-ennast-tappa-siis-palun olekuga" ütles ta, lootes et ta hääles etteheitvat alatooni polnud. "Ja ma ei söö Päriselt Ka nätsu eriti tihti. Ainult vahest.." lisas ta 'rahustavalt'.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:52:13 GMT 3
"Vahel.... Ja ei ole vahet, kas sa sured aeglaselt või kohe, kui lõpptulemus on sama. Sellepärast ma ei pooldagi seda, kui inimene tühja kõhu peale nätsu sööb. Ons tõesti nii raske enne süüa?" tõi ta teema algbaasi, mille üle nad üldse vaidlesid.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:59:33 GMT 3
Sandra muigas. "Sa unustasid ühe väga tähtsa asja" 'Ma olen kapten Jack Sparrow' meenus tüdrukule üks lause mugude filmist ning ta muigas kuid jätkas oma lausega "sellel on väga suur vahe kas ma suren kohe, või suren ma vanadusse ja ei peagi kunagi mõtlema sellepeale et kui ma oleks 120 aastaseks elanud oleks ma surnud tänu sellele et ma paar nätsu kuus söön" lõpetas Sandra muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 5:06:24 GMT 3
"Esiteks, vanadusse ei surda," pidi ta vahele torkama ning tõstis illustratsiooni mõttes ka nimetissõrme püsti. "Ja surma põhjus on kergelt oluline. Kui sa sööd midagi teravat nõrga maoga, siis edu sulle kaheksakümneseks elamisega," sõnas ta jälle veidi pohhuistlikult, kuid samas ka ausalt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 5:20:02 GMT 3
"Nojahh, aga seda hullem!" Teatas ta rätsepistesse tõustes ning lõuga kätele toetades. "kui ma oleks tervisliku eluviisi parim näide, elaks ma väga kaua, või noh, inimeste suhtes kaua, ja seda hullem ju. Inimesed ei taha üle 90 elada, ja juba 90 on ju väga palju. Ja nad ei taha seda kuna siis oled sa nagu elav laip" vuristas Sandra ette ning vakatas siis pilku kähku Lestatile viies. "Seetähendab et nad eelistavad ära surra mitte põlvevalu ja kurdina edasi elada" lisas ta ülikähku juurde.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 19:06:14 GMT 3
Lestat tõstis allaandlikult käed ülesse ja pigistas silmad kinni, kuni lõpuks pärast mõningast vaikust avas suu. "Ausalt, Sandra, see on sinu elu ja mina seda sulle ette dikteerima ei hakka, ei saakski hakata," loobus ta üritamastki. Vähemalt teadvustas ta Sandrat selles, edasine olgu juba tema enda teha.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 19:33:25 GMT 3
Sandra avas juba suu kuid pani selle siis uuesti kinni. "Okei" vastas ta lihtsalt ning muigas veidi v6idukalt. Ta t6usis pysti ning vaatas ennast kriitilise pilguga. Riided olid 2ra kuivand aga veidi mustad ja muidu oli ta kah suht r2situd. Noojah.. ta istus tagasi maha ning viis siis pilgu Lestatile.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:27:10 GMT 3
Lestat kergitas kulme, kui jälgis Sandra käitumist. "Tahad lahkuda?" küsis ta seepeale, kuna Sandra oli ikka püsti tõusnud, ta ei osanud sellest midagi muud järeldada.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 20:36:29 GMT 3
"eip" ytles Sandra k2hku. Talle sobis siin l6kke22res v2ga h2sti istuda ja isegi kui ta oleks tahtnud 2ra minna ei oleks ta seda hetkel 8elnud, kuna nad olid temap2rast juba v2gapalju oma asukohta muutnud, niiet nyyd v6iks v2hemalt kymme minutit siin vastu pidada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:41:33 GMT 3
Lestat muigas jälle Sandra käitumise üle. Ta kehitas seejärel õlgu ning jälgis tuld. "Süüa ei taha?" küsis ta mõningase vaikuse järel. Mõtles, et võib minna metsa ja tuua mõne looma, keda lõkke kohal küpsetada saab.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 20:54:38 GMT 3
Sandra vaatas kaks sekundit m6tlikult Lestati ning kysis siis "Sul on siis v?" ning j2i teda kysivalt silmitsema. Kuigi n2ts oli suht hea maitsega, ei oleks ta ilmselt p2ris toidust hetkel 2ra 8elnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:59:33 GMT 3
Lestat raputas tõsise ilmega pead. "Aga ma võin tuua," sõnas ta veidi arglikult ja tagasihoidlikult, Sandrat eelmiselt vaadates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:04:35 GMT 3
"Pole vaja" ytles Sandra kohe kindlalt. Ta viskas pikali ning n2ris oma n2tsu edasi, vahepeal pilku Lestatile viies. "Mul pole k6ht tyhi" lisas ta natukese aja p2rast selgituseks, ta ei tahtnud et Lestat l2heks kuhugi syya tooma ainult sellep2rast et Sandrale on syya vaja.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:08:15 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuna ei jäänud uskuma. "Ja sa närid niisama nätsu? Kas mitte maitse pärast, sest see meenutab toitu?" proovis ta keerulist teed pidi Sandra sisse rääkida, ise õrnalt muiates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:11:20 GMT 3
"Mulle lihtsalt meeldib n2tsu maitse" ytles Sandra muigega, olles 6nnelik et Lestat vastu tema tahtmist ikkagi ei l2inud. Kuna see oleks suht Lestati moodi.
|
|