|
Post by Sandra Wilson on Dec 26, 2008 16:14:37 GMT 3
Sandra surus hambad kokku ning hingas kähku sügavalt sisse. "Ma polegi öelnud et see sulle meeldima peaks. või et sa õnnelik oled." pomises ta ikkaveel seda pragunevat kivi silmitsedes. Julgemata end praegu liigutada oli ta lihtsalt enda kohal ja ootas et Lestat maha rahuneks, sest sellisena ei tekitand ta just eriti suurt kindlustunnet.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 4:23:24 GMT 3
Lestat pööras end järsult ümber ning vaatas kurbade silmadega Sandrat. "Siis palun, ära halvusta veel rohkem seda tegu. Mul on niigi häbi," vastas ta ausalt ning haaras oma peast, veidi mõteldes. Silmad suletud, oli ta mõned hetked ühel kohal ja seejärel raputas pead. Nüüd oli tal lihtsalt tõsine ilme, mitte kuri.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 27, 2008 14:28:14 GMT 3
"Sorri" vabandas Sandra viies pilgu lõpuks Lestatile. "Räägime parem millestki muust.." lisas ta ning silmitses Lestati tõsist ilmet. Seitsmendiku tujud muutusid päris kiiresti, nagu Sandra aru oli saanud, niiet loodetavasti ta unustab selle teema kähku ära.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 23:31:48 GMT 3
Lestat noogutas, kuna poleks sel hetkel saanud mitte millegagi rohkem rahul olla. Ta lootis, et Sandra küsib ise midagi, kuna praegu tal ei olnud tuju alustada mängimist rõõmsameelset inimest, kui tegelikult ta seda polnud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 28, 2008 3:46:30 GMT 3
Sandra silmitses ikkaveel Lestati ning liigutas siis ennast ülepika aja, nagu talle tundus. Ta liikus paar sammu ning jäi siis jälle seisma, mõeldes igasugustest teemadest millest ta rääkida võiks. "Ega sa juhuslikult..Lisettega kohtund pole?" alustas ta lõpuks suhteliselt mõttetu teemaga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 19:16:43 GMT 3
OT: mõttetu*
Lestat hakkas teemavaliku üle naerma, aga vähemalt oli seegi asi. Ta tõusis püsti ning pöördus Sandra poole. "Kohtusin," pidi ta nentima. See ajas teda jätkuvalt naerma.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 28, 2008 19:26:32 GMT 3
Sandra muigas. teda ei yllatanud et Lisette mainimine sellise reageeringu esile kutsus. "Ma juba aiman milline teie jutuajamine oli.." ytles ta l6bustatult muiates. "Ta on mu onutytar.." lisas ta selgitavalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 20:09:52 GMT 3
Lestat kergitas imestunult kulmu, nägu ikka lõbustatud naeratades. "Ma arvasin, et sugulased on rohkem sarnased," sõnas ta seejärel. Hetkel ei leidnud ta küll ühtki sama iseloomujoont neil.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 28, 2008 20:13:52 GMT 3
Sandra kehitas 6lgu. "Sa ei tea milline mina 11 aastaselt olin" ytles ta muiates. "Pealegi, sugulased ei pea yldse yhesugused olema. Erinevad vanemad ju ikkagi.." lisas ta, sest ta ei sarnanenud endaarust yhegi oma sugulasega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 20:20:40 GMT 3
"Kuid vanematel olid ühised vanemad," mainis ta kiiresti, kust peaksid sarnasused pärinema. "Kuid ei tea tõepoolest," vastas ta siis lõbusal toonil, kohati jätkuvalt naerdes ja turtsatades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 28, 2008 20:24:47 GMT 3
Sandra noogutas Lestati esimese lause peale, kuid teise peale turtsatas ta l6bustatult. "Ja ma ei kavatse seda sulle 8elda ka muide" ytles ta muiates ning ristas alateadlikult s6jakalt k2ed. Talle polnud kunagi eriti meeldind kui ta vanemad v6i keegi teine, kellelegi seletasid m6nda seika mis oli juhtund kui Sandra noorem oli olnud ja ta ei kavatsenud neid ka ise jutustada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 20:36:52 GMT 3
Lestat naeris taaskord lõbusalt. Ta nautis olemist hetkel. See oli positiivse õhkkonnaga. "Ma mõistan sind väga. Ma arvan, et ma ei kavatse samuti ütelda, milline mina väiksena olin," ei saanud ta enam naeru pidama. Ta mõistis, kui ebatavaline see võrreldes teiste laste noorpõlvega oli.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 28, 2008 21:20:56 GMT 3
Sandra pilk muutus korraks uudishimulikuks, kuid ta ei küsinud midagi, kuna vastutasuks peaks ta ilmselt ise ka midagi jutustama. Tema näol püsis naeratus ning ta vaatas korraks veidi rahutult ringi, kuna ta oli suhteliselt rahutu iseloomuga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 21:48:38 GMT 3
Lestat muigas, kui nägi, et Sandrat häirib tegematus. Ta sammus seejärel ühe nurga poole, kuid peatus enne ühe kivitaolise kaljutüki ees. See avanes otse üles ning see oli piklikud mäekristallid. Ta võttis ühe nendest kõrgemalt kätte ning vaatas seda. See kaalus üsna palju, nii paar kilo. Ta vaatas seda läbi valguse - täiesti läbipaistev. Seejärel langetas selle ning vaatas küsivalt Sandrale otsa.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 28, 2008 22:04:19 GMT 3
Sandra silmitses Lestati tegevust ning läks siis tema juurde ja vaatas kristalli. Seejärel viis ta pilgu Lestatile. "Lahe.." ütles ta muigega ning viis pilgu jälle kristallile. "Lähme edasi?" küsis ta, teadmata kas Lestat oli lihtsalt korraks siia tulnud või kavatses ta edasi minna.
|
|