|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:52:11 GMT 3
Tüdruk naeratas kergelt ning vaatas lumememmi, ise õrnalt noormehe käest kinni võttes. Ta pööras oma näo tema poole, põsed endiselt punased ning naeratas õrnalt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 1:04:09 GMT 3
Poiss muigas korraks. tal tuli mõte. Elven haaras ühe käega võlukepi ja suunas selle lumememmede poole. Mõlemad läksid ilusaks siledaks, aga lisaks tekkis neile põskedele kerge puna, "nagu oleksid üksteisesse armunud noorpaar," Elven muigas ja vaatas Samarat.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 1:06:09 GMT 3
Samara vaatas taas lumememmesid ning seejärel jälle Elvenit. "Just nagu armunud noorpaar.." kordas tütarlaps vaikselt, ise pingsalt poissi vaadates. Taas tundis ta seda erilist tunnet. Justkui oleksid ta jalad nõrkenud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 1:08:15 GMT 3
Elven naeratas ja vaatas lumememmi "Täpselt," lausus Elven ja jäi noorpaari puu all vaatama. Elveni naeratus muutus tõsiseks naeratuseks. Ta oli tõsine, kuid samas oli kerge naeratus. Ta ei märganudki, ega tudnudki, et tüdruk vaatas teda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 1:14:17 GMT 3
Samara pööras enda pilgu tagasi lumememmedele, pilk tõsine. "Kas jalutame nüüd või teeme veel midagi?" küsis tüdruk, kelle kindad läbimärjad olid. Võtnud kindad käest, soojendas ta need võlukepi abil üles ja toppis soojad kinded tagasi kätte. Küsiva ilmega jäi ta noormeest vaatama.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 1:43:53 GMT 3
"Jalutaks õige?" küsis poiss ja hakkas mööda rada kõndima. Muidugi hoidis tüdruk poisi käest ümber kinni (vms), nii et tüdruk tuli kaasa. "Mis sa plaanid peale seda aastat teha?" küsis poiss tüdrukult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 13:25:50 GMT 3
Samara naeratas kergelt, ise noormehe ümbert parema käega kinni hoides. Mõtlikult jalutas ta koos noormehega mööda lumist teerada, ise poisi küsimust kuuldes. "Ma ei tea. Ilmselt lähen auroriks õppima," sõnas tüdruk õlgu kehitades ning majakaaslasele kelmikalt otsa vaadates. "Mis on sinu plaanid, Elven?" küsis tüdruk, suunates pilgu taas maha.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 14:48:45 GMT 3
"Ma ütlen ausalt ära. Mul pole ühtki plaani veel. Pole mõelnud sellele ja isegi kui olen, pole jõudnud otsusele. Vahepeal mõtlesin, et peaks minema surmasööjaks," lausus Elven irvitusega ja vaatas nüüd taevast.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 14:49:53 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa sellise ilmega, nagu oleks too teda löönud. "Sa teed nalja!" lausus tüdruk jahmunult.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 15:04:27 GMT 3
Elven hakkas naerma ja lausus "Kui sa vaid näeksid oma nägu. Muidugi ma teen nalja," Elven naeris tüdruku peale ja lisas "Mis ajast hufflepufflane hakkab surmasööjaks? Hahahaa," naeris Elven
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 17:21:49 GMT 3
Samara vaatas kahtlevalt Elveni poole, pilk surmtõsine. "Ükskord on ikka esimene kord," lausus tütarlaps vaikselt ning langetas pilgu, üks käsi endiselt noormehe ümber, teine käsi taskus soojas.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 18:26:18 GMT 3
Elven naeris ikka edasi "Ma ei arvanudki, et mu lapsepõlvesõber usub, et ma võingi hakata surmasööjaks." pomises elven irvitusega ja vaatas otse ette.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:56:32 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. "Tead, ma ei lubaks ka sul hakata," sõnas tüdruk noormehe ümbert kahe käega kinni võttes. Justkui kaotaks ta peagi. "Sa oled liiga hea selleks," lausus tüdruk vaikselt ning surus noormehe huultele kerge musi.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 8, 2008 18:35:24 GMT 3
Robert kõndis kooli ustest välja, tüdinenud pilk taevas. Noormees kõndis rahulikult edasi, kuni märkas Samarat ja ühte teist poissi. Noormees turtsatas vaikselt ja mõtles: ,,Tuvikesed. Just seda sellel koolil vaja ongi. Rohkem armuvalus tuvikesi.'' Noormees ohkas ja kõndis järve äärde, jalad veepiiril ja silmitses vett.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 8, 2008 21:26:10 GMT 3
Elveni pilk läks korra Daviesele. Kerge irvituse saatnud lausus ta "Aga kui ma hakkaksin, siis ma tean, mis ma kõige esimesena teeksin," lausus Elven ja pööras pilgu eemale. "Lähme sinna," ta suunas käe sinna, mis viis Robertist eemale.
|
|