|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:41:23 GMT 3
Lestat muigas, kui mõtteisse palju küsimusi tuli. "Ja sa käid tihti siin?" küsis ta alustuseks.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:42:11 GMT 3
Kelly noogutas jällegi. "Suhteliselt" lausus Kelly siis lühidalt , kui ise ikka sillerdava järve poole vaatas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:44:55 GMT 3
"Lühikese unega?" küsis ta jätkuvalt edasi, tahtes saada teada põhjust. Salakavala muigega silmitses ta taas neiut.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:47:14 GMT 3
Kelly naeratas endamisi. "Enamasti" lausus Kelly ning noogutas endamisi , hoides pilku ikka järvel. Kelly ootas juba järgmist küsimust , proovides arvata , mis sealt edasi tuleb.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:48:50 GMT 3
"Õudusunenäod?"sõnas ta naeratuse saatel, kuna lootis, et tüdruk ei väsi nii paljudele küsimustele vastamast. Lestatile oli see igatahes huvitav.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:51:02 GMT 3
Kelly raputas pead. "Une puudumine" ütles Kelly jätkuvalt lühidalt. "Kuid eks õudusunenägusid satub ka vahepeal" selgitas Kelly kiirelt , kui jätkas järve vaatlemist.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:56:43 GMT 3
Lestat kergitas kulmu ning mõtiskles, millest see tuleneda võiks. "Kas õudusunenäod vähendavad uneaega, ehk nende vältimiseks sa parem ei maga üldse?" proovis ta oma küsimust arusaadavalt sõnastada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:59:26 GMT 3
"Eiei , õudusunenägusid on VÄGA harva" rääkis Kelly siis. "Pigem lihtsalt unetus" lisas tüdruk siis ning suunas pilgu üle pika aja korra Lestatile. "Ja selle põhjust ma ei tea" lausus Kelly vaikselt , muigas hetkeks ning suunas pilgu siis jälle tagasi järvele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:01:34 GMT 3
Lahendamata küsimused Lestatile ei meeldinud, kuid ta pidi antud olukorras sellega leppima. Vaikimise asemel ta keris mälus aega veidi tagasi ning jätkas teist ristküsitlust. "Mida sa siis öösiti tavaliselt teed?" Vastus ei olnud tema jaoks vähemalt etteaimatav.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:02:46 GMT 3
Kelly muigas. "Öösel ma ikka magan. Kuid ma lähen magama hilja ja ärkan suhteliselt vara" rääkis Kelly siis ning muigas vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:06:09 GMT 3
"Ja õhtuti teed sa mida? Et nii hilja magama lähed," lisas Lestat kiiresti valede arusaamade vältimiseks.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:08:56 GMT 3
"Jalutamas käin" rääkis Kelly. "Või joomas" lisas ta siis ning hammustas kergelt huulde , kui järve poole vaatas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:14:25 GMT 3
Lestat muigas. "Ma vaatan, et see on siin eriti moes," pidi ta märkima. Muidugi oli see eriti irooniline tema enda peale mõeldes.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:18:00 GMT 3
Kelly naeratas laialt. "Eks ta ole jah" pomises tüdruk vaikselt , kui järve jälgis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:19:37 GMT 3
Lestat mõtles hetkel veel nii paarisajale küsimusele, kuid pöördus siis karmi näoilmega neiu poole. "Kas mu küsimused tüütavad sind?" Ta ootas konkreetselt ausat vastust.
|
|