|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 4, 2009 17:07:03 GMT 3
Lestat muigas, talle tuli jälle meelde, kus nad seekord kokku olid saanud. "Restoranis. Ühes kuulsas ja maitsekas. Samuti romantilises," muigas ta salapärase ilmega. "Sul ei ole vaja kuhugi mujale rohkem minna?" küsis ta siis kulmu kergitades esimese lause peale.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 4, 2009 17:12:40 GMT 3
"Nunnu" ütles Sandra täpse selgituse peale, veidi muiates. "Mmkm. Ma käin hiljem Siganurmes Zonkost läbi, aga Londonist ei taha enam midagi" kinnitas ta õlgu kehitades. Ja ta võttiski oma jäätisest viimase ampsu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 4, 2009 17:23:21 GMT 3
Lestat muigas natuke lapselikult armsalt. "Hästi. Et viin su Siganurme siis ära?" küsis ta nüüd oma tavaliselt uuriva pilguga, õrnalt kulmu kergitades, kuid ootas, et Sandra enne viimase jäätisejupi ära sööks, mitte seda kugistama ei hakkaks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 4, 2009 21:09:59 GMT 3
Sandra muigas Lestat'i muige peale (Kahtlane xd) ja neelas siis oma ampsu alla, et rääkida "Sa võid mind kooli viia ja ma saan sealt ise minna, kui sa tahad kohe kuhugi minna. Aga kui sul Ikkaveel on natuke aega siis võid küll ära viia jah" ütles Sandra muigega tõustes juba püsti, kuna siit lähevad nad kindlasti ära, olenevalt kas Zonkosse või kooli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 4, 2009 22:08:39 GMT 3
Lestat noogutas ning vaatas siis ümberringi, kui oli samuti püsti tõusnud. Ta võttis Sandra kiiresti selga ja asus jooksma Siganurme poole, kuhu varsti ka jõudis. Ta potsatas Zonko ees Sandra maha ja pööras end tema vasta. "Tagasi saad ise. Ma lähen. Tsau," sõnas ta ning oligi läinud, kadunud kooli suunas.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 4, 2009 22:35:32 GMT 3
[i] "Tsau.." ütles Sandra, kuigi Lestat oli juba läinud. Ta suundus oma suure kilekotiga Zonkosse ja ostis sealt suht palju igasugust sodi. Seejärel läks ta ka Mesinäppu kust ta endale natuke magusat ostis ja siis hakkas ta aeglaselt, mõnusat ilma nautides, tagasi Sigatüüka poole jalutama, kuhu ta ka varsti jõudis.[/i]
|
|