|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 1:39:20 GMT 3
Lestat asetas oma külma käe Sandra rahakotile ning ulatas oma kaardi müüjale, millega ta kõige eest ära maksis. Seejärel võttis kaardi tagasi ja ulatas lõbusalt koti Sandrale, sammudes muigel näoga välja ja pööras seal järsult ringi, jäädes Sandrat silmitsema. "Sa ju tead, et ma ei võta sult seda raha vastu," sõnas ta väite, mitte küsimusena.OT: krooni?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 1:49:16 GMT 3
Sandra võttis oma kilekoti vastu ning väljus siis samuti poest. Ta jäi samuti seisma ning ristas siis käed. "Sa Pead selle vastu võtma. Vaata kui palju sa maksid! ma saan aru kui see mingi jäätis oleks" vaidles ta vastu, aga noo, see oli tõsi ju. Kuigi tegelikult ta tõesti üsna teadis et Lestat seda raha vastu ei võta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 2:10:30 GMT 3
Lestat kergitas lõbusalt kulmu. "Usu mind, minu pangaarvega võrreldes on see rohkem nagu nätsukomm," muigas ta laialt ning hakkas siis ühele poole vaikselt jalutama, teades kindlalt, et Sandra talle järgneb, kuidas nad muidu tagasi kooli saanuks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 2:17:15 GMT 3
Sandra hammustas huulde, kuid jooksis siiski Lestatile järgi. "Aga, aga ikkagi!" vaidles ta vastu. "ma leian ükskord võimaluse, kuidas sulle tagasi maksta" lubas ta siis riukaliku muige saatel. "Ega sul midagi selle vastu pole, kui me jäätisekohvikust läbi lähme?" küsis ta pärast väikest pausi, mille jooksul ta erinevaid võimalusi oli kaalunud. "Me võime kaasa ka osta, kui sul kiire on" lisas ta juurde. Tal oli lihtsalt ðoppamisest jäätiseisu tulnud ja ta lootis, et siin ikka on selline koht, kui ei olnud siis oleks võind diagonalis ka käia, aga siis oleks neil veel rohkem aega läind.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 2:49:46 GMT 3
Lestat raputas pead. "Ei tekita sellist võimalust," sõnas ta muiates ning aeglustas oma sammu tavaliseks jalutamiseks. "Ei ole, lähme, käime ära,"vastas ta lõbusalt ning kissitas korraks silmi, vaatas ette ja taha, vasakule ning jälle ette. "Seal on üks," sõnas ta käega ettepoole osutades ja pööras rõõmsa naeratuse Sandra poole, sammu tavaliseks kõnnakuks kiirendades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 3:00:00 GMT 3
Sandra muigas, kuid oli vait. Ta oli kindel et leiutab midagi välja. Kasvõi unustab selle Lestati taskusse.. või midagi sellist. "Oki" vastas Sandra rõõmsalt nagu väike laps ning hakkas siis kiiresti kohviku poole minema. Kui ta sinna jõudis nägi ta enda rõõmuks, et valik oli üsna suur. "ðokolaadi oma lisandiga" ütles Sandra muigega ning vaatas siis korraks Lestati poole ja kiirustas leti juurde. "ðokolaadi jäätis lisandiga" ütles ta ka müüjale ning ulatas vajaliku summa raha. Peaaegu kohe sai ta oma jätsi kätte ning ta pöördus täpselt sellise lapselikult rahuloleva naeratusega Lestati poole. "Ma vist ei paku sulle maitsa?" küsis ta muigega, võttes esimese ampsu oma vägaheast jäätisest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 3:02:53 GMT 3
Lestat oleks läinud ja Sandrale ise jäätise ostnud, aga too jõudis ette ja nõnda mees ootaski tänaval, kuni Sandra naases. "Ei ole vaja raisata,"muigas ta laialt ning vaatas siis ringi, kuni märkas ühte pinki neist veidi eemal, millele ta istuma suundus. Hetke pärast nad olidki seal ja Lestat istus kergelt ohates pingile, sulgedes hetkeks silmad ja pead kuklasse kallutades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 3:07:29 GMT 3
Sandra muigas ning sõi siis rõõmsalt ise oma jäätist edasi. Ta läks Lestati järel samuti pingile istuma ning hammustas siis kergelt huulde kui Lestat ohkas. "Ma teadsin et sul lõpuks üle viskab" ütles ta vabandavalt naeratades, kuna arvas et Lestat ohkas kuna tal viskas tüdrukuga jõlkumine üle. Noh, pole ka imestada, kõigepealt paar tundi poes kaasas jõlkuda ja siis oodata kuni ta jäätist sööb, kui Lestat ise seda süüa ei saa. ta võttis kähku uue ampsu, et võimalikult kähku oma jäätisega lõpetada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 3:09:31 GMT 3
Lestat tõstis kiiresti pea, avas silmad ja kergitas kulmu, Sandrat samal ajal vaadates. "Mis asi üle viskab?" ei mõistnud ta päris täpselt, mida Sandra sellega mõtleb. "Muideks, ära kugista seda, vaid naudi, selleks toit ju ongi,"sõnas ta kiiresti veel muige saatel. Kas ta polnud mitte kõige õigem inimene seda ütlema?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 3:16:13 GMT 3
"Minuga linnas olemine muidugi" vastas Sandra kohe. Ta teadis ju ikkagi suht hästi kuidas poisid ðoppamisse suhtusid. Järgmise lause peale ta vaid muigas. Lestat oli tõesti õige inimene seda ütlema, kuigi tegelikult oli tal suht õigus. "Ma üritan kiiresti ära süüa, et me kähku tagasi saaks minna" selgitas ta muiates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 3:18:01 GMT 3
Lestat kergitas taaskord kulmu. "Ükskõik, millest sa seda järeldasid, tegid sa seda valesti,"sõnas ta muiates. "Tegelikult ka, Sandra, mul hakkab halb vaatamast, et sa lihtsalt neelad selle alla!" sõnas ta veidi pahaselt nüüd juba, kuna mis mõttega ta selle siis ostis, kui seda üldse ei mälu, ei naudi. Nagu neil kiire oleks..
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 3:22:01 GMT 3
"Millepärast sa siis ohkasid?" küsis Sandra kohe vastu. Väsimuse pärast ei saanud see olla ja Sandra arust oli Lestat'il nüüd muidu ka suht korras kuna tal oli ju nüüd Sam. Või oli asi milleski muus? Isegi kui oli siis saab ta seda nüüd teada. "Okeiokeiokeiokei, vabandust" ütles Sandra kohe ning hakkas seda imehea maitsega jäätist aeglaselt sööma. Tal polnud aeglaselt söömise vastu midagi kuna tegelikult see oligi parem, aga hetkel huvitas teda hoopis rohkem esimese küsimuse vastus, mitte jätsi söömine.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 4:01:18 GMT 3
Lestat tegi vastavat nägu, kui sai aru, millest ta seda järeldas. Nüüd aga vaatas rahulikkusega, kuidas Sandra oma jäätist SÕI. "See oli.... rõõmus ohe. Päike paistab ju," sõnas ta lõbusalt ning sättis taas end päikesevõtmise asendisse, silmad kinni, pea kuklasse ja käed pea taha, sõrmed ristatult, pead toetama.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 3, 2009 4:09:50 GMT 3
Sandra muigas ning viis korraks silmi kissitades pilgu taevasse. "Njaa.. tuleb tunnistada et sul on õigus" turtsatas ta ning võttis uue ampsu oma jätsist. ta viis pilgu uuesti Lestatile ning muigas jälle. "Sa oskad päris hästi inimesi jäljendada.." ütles ta muigega. "See tähendas et sa oled puhates suht loomulik" lisas ta kohe juurde.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 4:22:52 GMT 3
LEstat mõtles, kas egotseda või mitte, aga see pool sai jällegi temast võitu. "Ma tean jah,"sõnas ta korraks lõbusat pilku Sandrale heites ja naases siis eelmisesse positsiooni, nähes läbi silmalaugude valgust, ent mitte tundes selle sooje paitavaid kiiri selles rõskelt külmas õhus. "Pooleteise sajandiga midagi ikka olen õppinud," lisas ta kerge naeru saatel.
|
|