|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 1:40:57 GMT 3
Sandra astus haigutades öökulli majja ning läks aknalaua juurde. Õues oli lausa liigailus ilm, kerge tuul ning varsti tõusis ilmselt ka päike. Kuid kaua ta sealt välja vaadata ei saanud kuna tema käele lendas valge lumekakk Ceccy. Sandra muigas ning andis talle paar väga varajasest hommikusöögist kaasatoodud krõpsu ning sidus siis talle kirja jala külge. Ta pomises saaja nime ning lükkas siis lindu kergelt. Too tõusis lendu ning varsti oli ta Sandra vaateväljalt kadunud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 15:28:35 GMT 3
"Ilus lind sul," sõnas ühest pimedast nurgast Lestat, kes ühele kooli linnule kirja jala külge sidus. Sellega lõpetanud, sõnas ta vaiksel häälel ühe nime ning lind lendas minema. Ta saatis teda pilguga ning astus siis valguse kätte, jälgides Sandrat.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 15:34:12 GMT 3
Sandra p88rdus v6patusega ruumi poole ning viis pilgu h22le suunas. "Lestat" ytles ta loogiline-ju h22lega. "Sa t6esti ei saa kunagi m6ne oksa peale astuda enne kui sa r22kima hakkad, et ma ennast poolsurnuks ei ehmataks?" kysis ta kerge l6bususega. Ta oli Lestatiga umbes.. 4 korda? kohtund ja peaaegu igakord oli see ehmatusega alanud. "ja t2nan" lisas ta linnu eest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 15:47:45 GMT 3
Lestat noogutas 'palun' märgiks, linnu suhtes. "Muidugi mitte. See rikuks ju kogu lõbu ära," pilgutas ta Sandrale silma ning naeris vaikselt. Temale oli see üsna lõbus, vaadata inimeste reaktsioone.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 15:55:17 GMT 3
"Tore et ma kasulik saan olla" ytles Sandra kergelt iroonilise alatooniga, kuid muigas. "Ja sind t6i siia.. vajadus kellelegi kiri saata?" vastas Sandra enda esitatud kysimusele ning j2i ootama kas tal oli 6igus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 15:57:22 GMT 3
Lestat muigas ning noogutas. "Kui sa juhuslikult lindu ei kuulnud või ei näinud ära lendamas pärast sinu kõnetamist, siis jah," kergitas ta mõtteis veidi kulmu, kuna arvas, et lind oli üsna valjult tiibu peksnud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 16:08:13 GMT 3
"kuulsin.. v6i 6igemini n2gin kyll. See oli lihtsalt viisakas kysimus. teadkyll.. inimesed kysivad alati miks sa siin oled" ytles Sandra muiates. Temaarust oli see tegelikult natuke imelik kysimus, sest tavaliselt vastas ta ise 'niisama' v6i 'ei tea' ja seega oli see kysimus t2iesti m6ttetu. "Aga miks sa nii vara tulid?" p2ris ta siiski edasi, kuigi kui nyyd j2lle m6tlema hakata ei olnud see viisakas kysimus kuna sellega tungisid sa inimese eraellu. Sandra surus turtsatuse alla ning viskas need m6tted peast v2lja, j22des Lestati vastust ootama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 16:20:44 GMT 3
OT mõttetu.
Lestat kergitas veidi kulmu, kuid muigas samal ajal. Inimeste kombed olid vahel tõesti veidi kelpad. "Et kiri ära saata?" turtsatas mees veidi küsiva tooniga. Mida targemat tal ikka öökullimajas teha oleks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 16:33:58 GMT 3
"Ma m6tlesin rohkem et.. miks sa hiljem ei tulnud. yldiselt k2iakse siin varem ainult siis kui tahetakse et keegi neid ei segaks v6i ei n2eks" selgitas Sandra kerge muigega. "Ja sa tundud j2lle kuidagi pahas tujus olevat muide. K6ik korras ikka?" lisas ta kulme kergitades. Mitte et see talle v2ga silma oleks j22nud, aga lihtsalt. tundus nii.
ot. japjapjap
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 16:39:55 GMT 3
Lestat ei langetanud oma kulmu. Tõesti käiakse selle pärast nii vara? küsis ta oma mõtteis. "Lihtsalt sain kirja valmis ja mõtlesin ära saata," täpsustas ta enda kavatsusi. "Muidugi on kõik korras. Mis saakski mul viga olla?" küsis ta nüüd lihtsalt muigega, kui kulm taas algasendisse langenud oli.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 16:46:42 GMT 3
Sandra muigas. Tal oli hetkel lihtsalt v2ga hea tuju, niiet isegi kui tal oleks p6hjust, ei viitsiks ta ilmselt solvuda v6i pahaseks saada. "Mina ju ei tea. aga eelmine kord kui ma sind n2gin, oli sul ju kyll mitu asja millep2rast pahane olla. Enam siis ei ole?" kysis ta j2lle naeratades. Sest eelminekord oli ju Lestat talle sama kysimuse peale vastand et.. tal ei olegi millegi yle r66mustada v6i midagi sinnakanti..? "t2hendab, siis sa mainisid mulle paari jama" lisas ta, kui talle kohale j6udis et tema lause v6is olla ebaviisakas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 16:53:00 GMT 3
Lestat raputas pead. Kõik oli hea sellest ajast saati, kui ta Sam'iga koos oli. "Kuid praegu on kõik korras ning jätkub veel aastaid ja aastaid," muigas ta tagasi hoidlikult, endal silmad säramas, kui ta jälle Samara peale mõtles. Samas tuli ka kohe igatsus peale, kuid ta leppis tema kujutisega enda mõttes.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 17:03:22 GMT 3
Sandra muigas kahtlustavalt. "kas sa tahad mulle midagi r22kida?" kysis ta viisakalt, samas uudishimusse surres. Ta oli kindel et midagi oli, sest nyyd oli Lestat j2rsku v2ga heas tujus. Tujud muutusid nagu maiteamisasjad.. m6tles Sandra muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:05:20 GMT 3
Lestat muigas salapäraselt ning sammus veidi Sandrale lähemale. "Kas as tahad midagi kuulda?" küsis ta küsimusele vastu. Kui küsitakse, siis ta võis ju ütelda, aga ta ei olnud niisama keksleja tüüp.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 17:22:48 GMT 3
Sandra naeratus n2ol suurenes ning ta noogutas elavalt peaga. "Nooh?" n6udis ta, ise m6eldes misasi see olla v6iks. Ta hyppas enda seljataga olevale aknalauale istuma ning j2i ootama.
|
|