|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 19:50:15 GMT 3
Lestat sammus sisse Madame Paddyfooty teemajja. Ta tellis endale ühe tassi punast teed ning sammus sellega ühte vabasse lauda akna all taga nurgas. Seal võttis endalt jaki seljast, kuhu ta enne taskutesse oma kindad pani, ning asetas selle tooli peale. Ta võttis põuetaskust ühe kokkuvolditud paberi, ümbriku, mille sees oli paber ja väikese tindipoti koos sulega. Ta võttis ümbriku seest paberi välja ning hakkas sinna peale kirjutama.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 19:57:43 GMT 3
Audrey sammus juuksed taga lehvimas kohvikusse.Tütarlaps läks leti juurde ja tellis omale tassi kuuma šokolaadi ja tüki liivakooki.Audrey pani letile täpse summa ja võttis oma asjad.Tavaliselt ta midagi sellist ei söönud ega joonud, aga vaheldus kulub ikka ära.Neidis vaatas ringi ja nägi üht noormeest.'Uued tutvused ei tee paha ja ma ei tea ju nagunii siin kedagi,' mõtles ta ja läks laua poole kus istuski too kirjutav noormees.."Tere!Ee, võib liituda?Kui ma just ei sega,"lausus Audrey, tema jaoks ebatavalise viisakusega, noormehelt..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:13:18 GMT 3
Lestati pea jõnksatas kiiresti üles, et näha, kes tuli. "Ei, üldsegi mitte," sõnas ta püsti tõustes ning teist tooli eemale tõmmates, et neiule istet pakkuda.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:15:34 GMT 3
Audrey pani asjad lauale ja istus toolile.."Ma tänan..Audrey Fallen muidu," tänas ja tutvustas neidis end..'Minu viisakus polnudki nii eriline,'mõtles ta muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:16:28 GMT 3
Kui neiu istunud oli, liikus ta taas enda kohale. "Lestat Von Bloodworth, meeldiv," sõnas ta peaga noogutades ning silmitses neiut.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:20:37 GMT 3
"Meeldiv jah ja huvitav perekonna nimi," lausus Audrey muigega.Ta võttis seljast jope ja tegi dressika luku veits lahti.Audrey pilk rändas paberile.."Mis sa kirjutad?Kui on ültse viisakas kohe sinatada,"lausus Audrey küsivalt..Jamh, ta tõesti ei teadnud viisakusest eriti palju..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:22:57 GMT 3
Lestat muigas laialt Audrey kommentaarile ta perekonnanime kohta. "Juba sajandeid on mu perekonnal selline nimi," sõnas ta kiiresti vahele. Ja see oli tõsi. Sajandeid tagasi, kui perekonnanimesid andma hakati, sai tema perekond enda olemuse järgi nime. "Ma olen sinust ainult ühe klassi võrra eespool, muidugi sa võid sinatada. Aga kirjutan üht kirja," sõnas ta enda paberit taas silmitsedes.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:26:42 GMT 3
"Jamh, siis kui nad neid leiutasid panid nad osadele veidraid, osadele vingeid ja osadele üldse ei tea mis suguseid nimesid,"lausus Audrey mõtlikult.Ta kehitas õlgu ja võttis tulise sõõmu tassist ja tegi grimassi, kuna tema kuum šokolaad oli ikka küll kuum..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:32:49 GMT 3
OT: üldse*
"Ja osadele ka väga õigeid nimesid," ei saanud ta märkimata jätta ning võttis sõõmu oma auravast teest. Seejärel hakkas ta taas kirja kirjutama.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:36:04 GMT 3
Audrey noogutas nõustumise märgiks ja ampsas väikese ampsu oma koogist.Ta vaatas korra Lestat'i kirjale ja muigas nähes, et tal on päris kena käekiri.Audrey pilk jäi oma tassis olevale pruunile, veidi paksule vedelikule..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:39:18 GMT 3
Lestat kastis regulaarselt sule otsa tindi sisse ning kirjutas. Peagi oli terve leht ühtlast kaldkirja täis. Ta jättis sule laua peale ning puhkus paberile peale, et tint ära kuivaks. See ka tegi seda üsna hetkeliselt. Lestat naeratas ning asetas kirja ümbrikusse. Ta võinuks seda ka öökulliga saata, aga mugud ei olnud sellega väga harjunud.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:44:05 GMT 3
Audrey pilk vilksas mitu korda paberile."Sul on vägagi kena käekiri,"mainis ta naeratades..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 21:02:39 GMT 3
"Mulle meeldib see font," sõnas ta siis käekirja peale. Ta oli proovinud palju erinevaid, kuid see meeldis eriti. See oli vanaaegses stiilis.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 21:05:54 GMT 3
"See on väga kena..Eriti veel võrreldes minu varese jalgadega,"lausus Audrey.Tema kiirkiri nägi tõesti vahel välja nagu mõni vares oleks tindiste jalgadega üle käinud..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 21, 2008 23:25:37 GMT 3
Kellatilina saatel avanes uks ja sisse astus nüüdseks juba siniste juustega tüdruk, Miseria. Ta vaatas kiirelt teemajakeses ringi ja liikus leti poole, kus ta tellis omale koheselt ühe rohelise tee. Selle eest ära maksnud, keeras ta ringi ja vaatas üle teemaja ning muigas. Koheselt tundis ta ära Roosapea ja Lestati. Miks mitte tüdrukut natuke kiusata. ,,Tervist, ma loodan,et te ei pane pahaks kui ma teiega ühinen? Üksida istuda on igav, palun väga vabandust.." ütles ta kiirelt. Ta võttis akna juures istet ja naeratas teistele kui võttis auravast teest ühe tulise sõõmu.
|
|