|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 15:08:02 GMT 3
Tüdruku pilk püsis endiselt noormehel. Vähemalt seal kohas, kus ta arvas, et noormees on. Ka Samarat ennast polnud eriti kuigi hästi näha. Tüdruk kandis musta, nagu tavaliselt, ainult tema silmad helkisid veidike selle hämara valguse käes. "Sul on õigus. Ilmselt oled sa siis selline inimene, kes eelistab püsida märkamatu," lausus tüdruk kergelt naeratades. Noormees oli juba praegu Samarale muljet avaldanud - tüdrukule meeldisid salapärased ning huvitavad inimesed, kes olid nagu mõistatused.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 15:13:17 GMT 3
''Igaühel on õigus oma arvamusele, kui sina sedasi arvad siis olgu nii.'' Lausus nooruk tuimalt, kui oli kuulnud Samara lauset. Noormehe pilk sättis endiselt tüdruku asukohta paika, ning ta silmad olid mõnevõrra tumedamaks muutuda suutnud. ''Üldiselt paistad sa huvitav person olevat.'' Selgitas noormees oma huvi Samara vastu, kuid rohkem täpsustada ta ei kavatsenudki, selle asemel rüüpas ta suure sõõmu oma pudelist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 15:16:47 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme, kui oli kuulnud, mida noormees tema kohta ütleb. Ta muigas kergelt, oskamata midagi öelda ning asetas pudeli huultele, rüübates veidike enda kibedat jooki, mida ta oli oma peidukast suutnud leida. "Miks sa just siia tulid? Ma mõtlen, et kas sa tahtsid tõesti üksi olla või käis sulle närvidele see seltskond seal alumisel korrusel?" päris koolivanem peale pisikest vaikusepausi. Tema hääl oli tasane, vaikne, peaaegu mitte ühegi emotsioonita.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 15:45:11 GMT 3
''Tegelesin oma asjadega.''Lausus noormees kergelt end nihutades. Ta surus ka kirja oma taskusse tagasi, ning muheles kergelt, kui pudelit kätel veeretas. ''Ja sina?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 15:48:52 GMT 3
Samara muigas kergelt. "Ütleme nii, et mul oli üpriski igav ning siis otsustasin oma öö siin veeta," lausus tüdruk kergelt. "Ma ei teadnud, et sa just siin oled, seega ära saa valesti aru," lausus Hufflepufflane kergelt turtsatades ning oma joogi kallale asudes.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 15:52:37 GMT 3
''Kõik saavad kõigist koguaeg valesti aru, sinna ei saa midagi parata.'' Muheles Eddy kergelt, kui oma pilgu naeratades toas asuvale kaminale viis. ''Seega oled sa siin varem käinud, et tead, et siin saab ööd veeta?'' Uuris noormees edasi, tal polnud kavaski hetkel veel vait jääda, kuid taaskord rüüpas ta oma pudelist ühe sõõmu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 16:03:12 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. "Ma olen selles samases toas varem olnud, kui olen tahtnud üksi olla," lausus tütarlaps vaikselt ning heitis samuti pilgu kaminale. "Süütan tule?" päris neidis. Ilmselt oleks kaminatuli toa veidike soojemaks 'kütnud' ning kaminavalgus oli koolivanema arust üpriski kaunis.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 16:13:33 GMT 3
''Kui sa seda ilma võlukepi abita teed, siis jah.'' Muheles Edward, kui kergelt naeratades silmad nüüd juba kaminale viis. Pudelist viimse sõõmu rüübanud suunas ta silmad tagasi Samarale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 16:18:21 GMT 3
Samara naeratas kergelt ning tõusis oma kohalt püsti, kõndides aeglaselt kamina juurde. Võtnud kaminasimsilt tikud, vajus neiu põlvili kamina ette maha ning võttis kamina kõrvalt mõned vanad Päevaprohvetid. Asetanud lehed kaminasse, üritas tütarlaps tiku süüdata, kuid esimene tikk murdus pooleks. Pead vangutades süütas ta teise tiku ning süütas seejärel kaminas olevad ajalehed põlema. Seejärel võttis ta paar puuhalgu Prohvetite kõrvalt kamina juurest ning asetas ka need kaminasse. Peagi hakkasid puuhalud kaminas õrnalt praksuma ning tütarlapse näole levis lai naeratus. "Polnudki nii raske," lausus tütarlaps naeratades ning pööras end ringi, lükates pikad ronkmustad juuksed kerge käeliigutusega seljale. Tõusnud taas püsti, suundus neidis enda nurka ning jäi enda kätetööd imetlema.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 0:50:16 GMT 3
Noormees irvitas endamisi, kuid järsku sai ta tüdrukult kõrvakiilu. "Ah selline sa siis oledki. Õrritaja sihuke," lausus noormees, kuid ta ei kavatsenudki sellega leppida. Tugevalt surus noormees ta enda vastu ning surus enda huuled tüdruku omadele, kinkides talle kuuma ning kirgliku suudluse, mida too ilmselt niipea ei unusta. Peagi lasi noormees aga tüdruku lahti, pilgutas talle silma ning haaras laualt ühe Aramise pudeli, mille mingi tüdruk toonud oli. Rüübanud sealt paar sõõmu, vaatas poiss lõbusalt Hayleyle otsa.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 12:06:31 GMT 3
Kelly raputas pead ning hakkas vaikselt naerma. Ta oli neid juba järve ääres kohanud.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 10, 2008 14:07:53 GMT 3
Nick naeratas isegi kergelt, kui silmitses Samara tegevust hoolikalt. Siiski oli ta näol ka kerge ülbus, kuigi hetkel sai ta täiesti vabalt käituda, kedagi polnud juures, ning vaevalt tüdruk ka seda uskus, et Nick koguaeg selline suhtleja on. Seepärast lasi nooruk end mugavamalt toolile, kui silmad leekidele viis. ''See õnnestus sul tõepoolest, kuid kas sa ka terve päeva ilma võlukepita suudaksid elada.'' Tähendas Nicholas pigem endale, kui tüdrukule.Ta silmad olid endiselt paigal, ning vaatlesid tuld.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 10, 2008 14:12:08 GMT 3
Samara pööras enda pilgu üksluiselt noormehele. "Olen elanud. Väljaspool Sigatüükat ei tohi ju Võlukunsti kasutada, kas pole?" päris tütarlaps kerge muige saatel ning rüüpas veel mõned sõõmud enda Aramisest. Pudelist oli veerandik ära joonud ning neiu pea käis üpriski tugevalt ringi. Tihti käi neiu üpriski kiirelt purju ning enne Aramist oli ta ju pool pudelit Jäägermeistrit alla kugistanud. Ta ohkas raskelt ning sulges hetkeks silmad. "Sina saaksid või?" küsis tüdruk lõpuks Slytherinlaselt irvitades.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 10, 2008 14:42:46 GMT 3
''Selle saladuse viin ma endaga hauda.'' Sõnas Eddy kiirelt, kui pilgu tagasi hetkeks tüdrukule viis, kuid selle seejärel ka koheselt tagasi kaminale kinnitas. Nüüd ei tahtnud Nick enam rääkida, seepärast otsustas ta ka enda täis joomisega alustada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 14:47:18 GMT 3
Kelly muigas vaikselt , kui nende juttu pealt kuulas. Kelly ei hakanud sõna sekka ütlema , vaid lürpis oma jooki.
|
|