|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 23:47:18 GMT 3
Daniel tuli vaikselt hurtsikusse. enda järel sulges ta krigiseva ukse ning tõmbas ka aknaluugid kinni. Väljas huilgas tuul ja tegi enda kujundusega hangesi. Poiss istus rahulikult tugitoolile. Süütas petroolium lambi mis oli lauale asetatud ja süüütas ka suitsu mille peagi huultele pani.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 0:09:46 GMT 3
"Iga olevus leiab sellise ilmaga omale oma koha.." pomises kerge hääl kõige pimedamas nurgas. Seal istus Samara, juuksed lumest märjad ning käes Aramise pudel. Tütarlaps polnud kaugeltki kõige kainem.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 15:53:52 GMT 3
" Jah . Iga olevus " ütles noormees teades juba ammu ,et Samara seal oli kuid ta ei teinud temast lihtsalt välja kuna räiged alko lõhnad käisidi üle. " Miks sinusugune olevus siis siin joob. ? See ongi siis koolivanem. Enne võtsid mul kratist kinni ja vitrisesid ,et ma sõimasin joodikuks. Aga mu sõnad vedasid paika. Alati veavad. " ning tõmbas mahvi oma suitsust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 16:01:19 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Mulle meeldib juua, kuid ma pole alkohoolik. Sellel on suur vahe, kas tead," lausus tütarlaps lõbusalt, ise endiselt oma nurgas istudes. "Ja ma tahtsin vabandada, et enne niimodi käitusin," sõnas neidis, keel alkoholist pehme.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 16:13:46 GMT 3
" Minuteada peab koolivanem olema 24/7 kaine. Et jälgida ,et midagi ei juhtu. Sinupuhul ei saa seda öelda. Vahet pole. Juhtus mis juhtus. " ütles ta ning tõmbas jälle mahvi enda suitsust. aknlaluugid paukusid vahepeal ülal korrusel. Poiss jooksis kärmelt üles korra komistades. Tõmbas need luugid ka kinni ning suundus tagasi alla. Möödus tüdrukust ja istus tagasi enda asemele. Maas vedeles endisest läbust maha jäänud pink mis oli katki. Poiss lõhkus selle laastudeks ning viskas kaminasse. Pani siis need põlema ja vaikselt vaatas kuidas niisked puud praksusid. Ruum oli kohe palju valgem . Peagi oli ka soojem.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 16:20:02 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Ütleme nii, et ma pole perfektne koolivanem. Niikuinii viimane aasta ja selle võtan ma ilmselt lõdvalt. Ma pole sellinee hufflepufflane, kes on koguaeg mingi väga korralik jne. Ilmselt peaksin ma olema üldse Ravenclaw'is või Slytherinis, kuid.. Ütleme nii, et on üks põhjus, miks ma siiski Hufflepuffi sain," lausus neidis, pöörates enda pilgu kaminale.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 16:40:37 GMT 3
" Ja see põhjus on ? " küsis Daniel ning vaatas küsiva näoga tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 16:43:08 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, silmad helkimas osaliselt alkoholist ning osaliselt ka kaminatule tõttu. "Ütleme nii, et ma olen salamisi üpriski emotsionaalne inimene," lausus tütarlaps kergelt naeratades ning ohkas vaikselt, kui oma pea vastu seina toetas ning õrnalt silmad sules.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 16:51:51 GMT 3
" Olgu " lausus noormees ja lausus seepeale " Tegelikult ma ei olnud kooli lõpuni siin koolis. Niiöelda siis viimase klassini. Ma olin küll viimases klassis ,aga ma olin ka lendluud palli võiskonnas. aga kord juhtus üks õnnetus. Mu parim sõber . ta suri. Ta kukkus luua seljast alla kui hakkas kuldkitut kinni püüdma. Ta suri. Kõik süüdistasid mind. Mind kõrvaldati koolist. Kuna arvati ,et olen ka Voldemordiga mestis ja ,et see oli mõrv .,et see oli ette plaanitud. Ma ei suutnud kellegile seda selgeks teha ,et see oli juhuslik kukkumine. Aga siiamaani ma pole just Dumbledore kõige parem sõber. " ning ohkas siis. " Mu vanemaid rünnati. Kuna mind peeti Zacki surmas süüdi. Seega mu vanemad kolisid ära aga ma jäin maha. Siia. " ning vaatas kamina praksuvat tuld.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 16:56:20 GMT 3
Samara avas peale noormehe kurba ja masendavat lugu silmad ning ohkas vaikselt. "Inimesed peavad seda Voldemorti mingiks saatanaks, tähtsustavad asja üle. Su lugu on muidugi kurb, kuid kelle elus siis poleks midagi traagilist juhtunud? Peale kooli lähen mina siit kaugele.. Õpin auroriks ja lähen kaugele siit," lausus tütarlaps vaikselt, pilk tõsine. Vaikselt rüüpas ta paar uut sõõmu enda joogist ning sulges nukralt taas oma silmad.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 17:03:23 GMT 3
" Surmasööjaks ? " küsis noormees ja hoidis naeru tagasi nii ,et näha poleks ,et tal nägu naerul. " Voldemort pole saatan. Lihtsalt üks kõnts. " ütles ta ja vilgutas kulme. " Mina tahan saada kellegiks eriliseks. Keda inimesed austavad ja keda saan karistada kes pahad on. " ütles ta naljatledes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 17:08:03 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Ei, auroriks hakkan, mitte surmasoojaks. See mulle õnne ei tooks," lausus tütarlaps vaikse muigega ning ohkas vaikselt. Tüdruku pea käis kohutavalt ringi ning parema meelega hoidis ta silmad suletuna.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 19:58:51 GMT 3
" Nojah " pomises Daniel ning pahvis viimase mahvi suitsust ja viskas selle alumiinium prügikasti mis oli suht roostes
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 21:24:44 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning jälgis, kuidas mees suitsu minema viskab. "Millega sa ise üldse tegeled?" küsis tütarlaps vaikselt noormehelt.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 22:38:02 GMT 3
" Värbamisega " lausus noormees kahtlaselt.
|
|