|
Post by Samara Soul on Jan 12, 2009 12:33:16 GMT 3
Samara turtsatas hääletult, kui nägi, et noormees kohe lakke vaatas. Õrnalt pead vangutades muigas ta, kui järjekordse sõõmu enda joogist rüüpas. "Oled väsinud?" päris Samara seejärel, kui nägi Ed'i haigutamas. Tema väsimust ei tundnud kuigi unine oli ta küll. Kui pidevalt ühes kohas kamina ees lamada, siis oli uni kerge tulema.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 12, 2009 13:30:51 GMT 3
Nicholas rüüpas taaskord ühe suure sõõmu oma pudelist. Seejärel silmad kaminale hetkeks viinud köhatas noormees, nign sulges oma silmad, kui pudelit ühest käest teisse loopima jäi. ''Tegelikult natuke jah. Sa pole?''Vastas ta esitades samas ka uue küsimuse. Noormehe silmad avanesid, ning need liikusid neiule.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 12, 2009 17:16:39 GMT 3
Samara vaatas endiselt noormeest, suu kõverdumas naeratuseks. "Mitte eriti," lausus tüdruk vaikselt ning rüüpas mõned sõõmud enda joogist. "Ma pole ammu väsinud olnud," lisas ta seejärel ning ohkas vaikselt, pilk rändamas taas kaminale, milles puud praksusid.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 15, 2009 11:54:07 GMT 3
Nicholas kortsutas oma tumedaid kulmi, kui kuulis vastust. Tema ei olnud sellest kunagi aru saanud, kuidas saab inimene mitte väsida. See oli täiesti ebaloogiline, ning temale isiklikult ka vastukarva. Seepärast ta ka end sügavamale diivanisse surus, ning suure sõõmu pudelist rüüpas. ''Kuidas nii?'' Esitas ta vaid lühikese küsimuse, kui enda uurivad silmad Samarale viis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 16, 2009 21:34:48 GMT 3
Samara vaatas noormehele silma, näol kõver muie. Loomulikult ei hakanud ta kellelegi enda saladusest rääkima. Sellest, kes tüdrukust saanud oli. "Ma lihtsalt ei rahmelda palju, seega ei ole ma väsinud ka," lausus tüdruk õrna muigega ning rüüpas veel mõned sõõmud enda pudelist.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 19, 2009 2:20:49 GMT 3
Nicholas noogutas vaid tuimalt, kui pudeli endaette maha asetas. Sulges seejärel silmad, ning asetas oma käed laialt haigutades üle diivani?(tooli, misiganes see ka poleks olnud.)ääre alalpoole rippuma. ''Ma magan veits, ja siis hommikul lahkun siit äkitselt.'' Sõnas Slytherinlane tuimalt Samarale, kui end kergelt keeras.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 19, 2009 12:54:09 GMT 3
Samara vaatas irvitades noormehe poole. "Aga palun," sõnas naine napilt, tõustes püsti. Ta kõndis kamina juurde, kuhu asetas ta veel mõned puuhalud, et tuba soojas hoida. Omast kogemusest teadis Sam, kui külmaks Hurtsik öösiti läheb, eriti veel tormiga. Suundunud seejärel tugitooli poole, mis asus toa teises otsas, võttis nooruk sellel istet ning sättis enda mantli omale peale. Seejärel sulges ta silmad ning teeskles kogu öö magamist.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 19, 2009 16:59:28 GMT 3
Nicholas keeras umbes kahe tunnipärast oma külge, kui silmad avas. Pudeli omale haaranud avas ta selle, ning asus puid kaminasse juurde viskama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 20, 2009 12:50:40 GMT 3
Samara polnud maganud. Juba nädalaid polnud Samara üldse maganud. Ta ei saanud. Ta ei tundnud ei und ega väsimust. Sellepärast avaski ta aeglaselt enda silmad, kui askeldamist kuulis. "Ma arvasin, et sa tahad magada," sõnas Samara vaikselt, kui oli mõnda aega kaminapuude praksumist kuulanud. Ta naeratas õrnalt, peaaegu märkamatult, kui end veidike kõval tugitoolil paremini istuma sättis.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 20, 2009 13:25:24 GMT 3
Nicholas keeras end hetkeks hääle suunas. Taibanud, et tegu on Samara omaga kehitas ta vaid õlgu, kui veel paar halgu kaminasse viskas. Seejärel pudeli omale kätte sättinud vajus ta tagasi diivanisse pikali. Silmad hurtsiku lakke viinud muheles noormees isegi kergelt. ''Ma tahtsin magada, aga nüüd on uni peaaegu möödas.'' Lausus ta alles seejärel Samarale vastuse, kui oli pudeli tühjaks joonud. Selle kerge kolksatusega põrandale asetanud sulges Edward taaskord oma silmad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 20, 2009 16:26:50 GMT 3
Samara silmad liikusid aeglaselt Edwardiga kaasa, näol kõver naeratus. Tütarlapse pudel oli tema kõrval tooli käepidemel. Tunde polnud tüdruk sellest sõõmugi rüübanud. "Mismoodi sul see uni's ära kadus?" päris hufflepufflane edasi, kui Nick oli taas diivanil pikali. "Minul näiteks oleks sinu asemel selles asendis küll päris hea unekas tulnud," lisas Sam seejärel, sulgenud õrnalt enda silmad.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 20, 2009 19:09:13 GMT 3
Nicholas haaras omale uue pudeli, mille koheselt avas. Enda silmad koos pudeliga kaminale viinud kortsutas ta kulmi, kui pudelist läbi üritas vaadata. ''Ma magan tundides rohkem, kui öösel.'' Lausus Nicholas tuimalt, kui sõõmu pudelist rüüpas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 20, 2009 19:17:06 GMT 3
Samara hakkas vaikselt endamisi naerma. Miks ta seda küll ei imestanud. Slytherinlane ning noormees ka veel, kes jõi alkohooli. Just sellisest mehest oleks võinud arvata, et tal on täiesti suva, mis koolis toimub. Ning ega Samaralegi tema hinded eriti korda läinud, peaasi, et ta lõpueksamid ära teeks, kuid ta uskus, et need ei valmista talle raskusi. "Et sa oled KA siis öise eluviisiga?" päris Samara taas vaikselt, tasaselt.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jan 21, 2009 0:18:18 GMT 3
Nicholas raputas pead, kui pudelist uue sõõmu rüüpas. ''Mitte öise eluviisiga, ma magan lihtsalt siis, kui ma seda teha tahan. Olenematta olukorrast.'' Lausus Nick tuimalt, kui pudelit oma sõrmedel keerutama jäi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 21, 2009 1:08:29 GMT 3
Samara noogutas õrnalt peaga, andes sellega märku, et ta oli Nick'i kuulnud ning temast aru saanud. Ta kergitas end kergelt, lastes mantlil enda rinnult sülle kukkuda ning võttis seejärel kätte pudeli, millest ta ainult moepärast paar sõõmu rüüpas.
|
|