|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 23:05:08 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme. "Selgita lahti," lausus tütarlaps napilt.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 10, 2008 15:02:46 GMT 3
" Ma kõrvaldan neid kes mu perele halba tegid. Ma otsin nad kõikjalt üles ja üks neist halbadest on siin koolis muide. " lausus ta ja lõpetas selle teema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 10, 2008 15:09:27 GMT 3
Samara avas järsult silmad ning vaatas mehele pingsalt otsa. "Ja kes see isik on?" küsis tütarlaps uudishimulikult, rüübates taas enda joogist paar sõõmu. Ilmselt poleks selle isiku nimi tütarlapsel järgmine päev meeleski. Ilmselt poleks tal ka see meeles, et ta üldse praegu Orochimaruga Hurtsikus oli.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 10, 2008 16:11:27 GMT 3
" Pole tähtis " ütles noormees otsekoheselt ja lausus seepeale .. " teema vahetus äkki ? " ning vaatas kuidas tüdruk lonksu enda alkost rüüpas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 13:31:02 GMT 3
Samara naeratas elutult ning sõnas: "Vahetame." Siiski tahtis ta kuidagi välja uurida, kellest mees rääkinud oli sellise vihkamisega. Ilmselt oli see mingi Slytherinlane, sest nemad on sellisteks asjadeks võimeline. Kas selleks võib olla Daniel?
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 11, 2008 22:42:28 GMT 3
" Millest me siis räägiks ? " küsis Daniel ning vaatas tüdrukule uudishimuliku näoga otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 12, 2008 1:39:16 GMT 3
Samara avas vaikselt enda silmad. "Räägi oma perest. Ma mõtlen, et kas sul on naine ja lapsed?" küsis tütarlaps kerge muigega noormehelt.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 15, 2008 15:55:57 GMT 3
" Pere. Mul on ema isa ja õed ning vend surnud. Mul pole veel naist pruut lahkus ka . " ning oli siis vait.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 16:28:48 GMT 3
Samara ohkas raskelt. "Mul on väga kahju," sõnas tütarlaps. Ta ei teadnud, mis tunne on olla täiesti üksi, sest alati ümbritsesid teda inimesed, kes teda armastasid.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 16, 2008 15:25:31 GMT 3
" Vahet pole " ütles noormees ja kuulatas siis kuidas aknaluugid paukusid. õues huilgastugev tuul.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 15:40:31 GMT 3
Samara ohkas vaikselt, ise enda jooki rüübates. "Kui sa nii ütled," sõnas tütarlaps ükskõikselt ning vaatas enda pooltühja pudelisse, ise vaikselt õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 27, 2008 21:17:59 GMT 3
Poiss ei öelnud midagi. tõusis püsti ja lausus " ma lähe nüüd " ja avas krigiseva ukse. pakane paiskas tuppa lund.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 21:30:11 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning noogutas vaikselt. "Näeme kunagi," sõnas neidis napilt ning tõusis enda nurgast püsti, kõndides kamina juurde, mille ette ta maha põlvitas. Ta ohkas sügavalt sisse ning jäi mõtlikult tuld silmitsema.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 27, 2008 21:39:30 GMT 3
" Jah " lausus Daniel ning sulges ukse peale väljumist ja sammus mööda täis tuisanud puust treppi alla. kuna tema ronk mustad juuksed kippusid näo ette minema pani ta kapuutsi pähe ja sammus varjulisse metsa kus puud kohisesid
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 27, 2008 21:39:33 GMT 3
Uks avanes, ning Nicholas pühkis oma mantlilt lund, mida seal üsna palju oli. Lõpuks silmad hurtsiku sisemusele viinud kergitas ta kulmi, kui seal ees Samarat kükitamas nägi. Vaikselt nööpis ta mantli lahti, ning asetas selle kaminakohale kuivama. ''Mis nukrutsed siin, juua tahad?'' Kergitas ta kulmi, kui mantli sisetaskutest kaks pudelit tuliviskit haaras. Ühe avanud istus nooruk diivanile, ning rüüpas sealt sõõmu.
|
|