|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 21:27:08 GMT 3
Samara pööras enda pilgu majahaldjatele ning vaatas pikka aega endamisi mõtiskledes majahaldjaid. "Ma ju ütlesin enne," sõnas tütarlaps naeratades ning ohkas lõbusalt. "Hea meelega võtaks ühe sellise koju kaasa, kuid mitte orjamiseks, vaid paneks selle riiulile või võtaks endale magamiseks kaisuloomaks," sõnas tütarlaps kergelt turtsatades ning enda pilgu aeglaselt Jasperini viies.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 16, 2008 14:11:57 GMT 3
Poiss hakkas naerma tüdruku jutupeale. "Aga neile ei meeldi olla iluasjake ma kardan." lausus poiss kuid vaatas majahaldjaid "Aga äge oleks see ikkagi. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 15:15:32 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. "Ma usun ka. Nad on üpriski tõredad tegelikult. Vähemalt olen ma seda kuulnud," sõnas tütalaps õrna naeratuse saatel ning vaatas taas majahaldjaid. Kuulnud noormehe viimast lauset, noogutas tütarlaps märkamatult peaga ning rüüpas veel paar sõõmu enda joogist. "Mida sa siis vaheajal teed?" vahetas tütarlaps teemat.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 16, 2008 19:10:26 GMT 3
Noormees kuulis tüdruku küsimust ning naeratas, mida ta koolivaheajal teeb? "Ma ei tea, mõltesin korra, et jään siia aga südant ka ei ole, nii, et ehk hüpan läbi vanemate poolt ennem kui need reisile lähevad. Ja siis vaatan edasi," vastas noormees ausalt ning vaatas tüdrukule otsa. "Mis sul endal kavas?" küsis ta rõõmsalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 19:35:46 GMT 3
Samara kuulas noormehe ära ning naeratas kergelt. Talle meeldis, et poiss ei jätnud oma vanemaid unarusse. "Ma arvan, et ma isegi lähen käin kodus ning külastan isa ning enda mugust sõpra pole ma ka ammu näinud," lausus tütarlaps end taas tooliga vaikselt tahapoole kallutades ning noormehele säravate silmadega otsa vaadates.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 16, 2008 19:54:10 GMT 3
Noormehele meenusid ta enidsed klassikaaslased kellega ta ammu polnud sidet pidanud kuna noormees oli Sigatüükasse läinud ja nemad endiselt käisid seal koolis, lõpetavad see aasta. Nagu Jaseigi. "Sul on mugust sõber?" imestas noormees ning rüüpas siis oma võiõlust sõõmu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 19:57:26 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Jep ning ühtlasi on ta ka üks mu parimaid sõpru. Tema muidugi ei tea, et ma võlur olen, kuid siiski. Tänu temale ma nii palju mugudest teangi," lausus tütarlaps viimase tüki enda rosinasaiakesest suhu pistes ning sellele Võiõlut peale juues.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 16, 2008 20:02:49 GMT 3
Noormees naeratas, oleks temalgi selliseid mugust sõpru. "Ta tõesti ei tea seda, et sa oled võlur?" imestas noormees, sest see kõlas talle ootamatult,
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 20:08:13 GMT 3
Samara muigas endamisi. Umbes taoliselt oli Lestat ja Hayley reageerinud, kui ta neile enda sõbrast rääkinud oli. "Ei tea, jah. Ma ei tahaks riskida sellega, et tüli käigus ta kõigile seda ette laob või nii," lausus Samara naeratades ning võttis kätte järgmise kandiku, millel olid nüüd kohupiimakoogid. Naeratades suunas ta kandiku noormehe ette, pakkudes tallegi enne, kui ta ise kandikult koogi võttis.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 18, 2008 13:44:40 GMT 3
Noormees võtis viisakalt kohupiimakoogi, sest oli just oma rosinasaiaga lõpetanud. "Nojah, seda nüüd küll. " nõustus noormees tüdrukuga ning venitas ennast korraks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 15:26:34 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, pani kandiku tagasi lauale ning ampsas õrnalt enda kooki. "Sul pole siis ühtegi mugust sõpra?" küsis tütarlaps seejärel, toetades end paremini istuma. Rüübanud veidike enda Võiõllet, jäi ta küsiva ilmega noormehele otsa vaatama.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 20, 2008 17:48:29 GMT 3
Noormees oli just oma kohupiima koogist tüki hammustanud kui kuulis tüdruku küsimust. Suud tühjaks mäludes mõtles ta vastust. "Kuigi ma käisin alguses mugukoolis, " alustas noormees " ei leidnud ma püsivaks ajaks ühtegi mugu sõpra. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 17:50:38 GMT 3
Samara mõtles väheke. Olgugi, et tal endal oli ainult üks mugust sõber, teadis ta siiski mugudest ning nende asjadest üpriski palju. Seda kõike muidugi enda mugust sõbrale ning tüdruku arust olid mugud väga huvitavad inimesed. "Kahju, nad on üpriski lahedad ning.. teistsugused," sõnas tüdruk lõpuks, rüübates mõtlikult enda jooki.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 23, 2008 16:12:21 GMT 3
Noormehele meenus kuidas mugukoolis käies pidi ta kogaeg vaeva nägema, et ei juhtuks midagi mis kärsataks kellegi juukseid või ei seoks klassiõdede kinga paelu kinni. Peale selle pidi ta hoiduma spordist, sest muul juhul oleks välja tulnud tema võimed. "Seda küll... Nad on erinevad kui meie. Kuid samas on nad väga arukad minu arust, saavad hakkama nende asjadega millega meie, kuid märksa omapärasemalt. Mitte ei viipa võlukeppikest vaid leiutavad... või otsivad abi teistelt mugudelt, et siis koos ära teha. " sõnas noormees.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 16:21:02 GMT 3
Sam kuulas noormehe ära ning noogutas reipalt. "Ma mäletan, kui ma olin Hurtsikus ja rääkisime Edwardiga juttu. Siis ma tegin kaminasse tule ilma võlukeppi kasutamata. Ilmselt ma avaldasin talle sellega muljet, sest päris paljud võlurid ei oska mugude moodi kaminasse tuld süüdata," lausus tütarlaps naerma hakates. "Noh, see pole küll midagi erilist, kuid siiski saaks ma hakkama päris mitmete asjadega, mida mugud teevad. Olgugi, et ma sain alles hiljuti teada, mis on mobiil ja mis on arvuti," lisas ta seejärel lõbusalt.
|
|