|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 27, 2008 15:26:26 GMT 3
Noormees naeris, tema oskas päris palju mugulike asju, süü oli selles, et kui ema on mugu ning isa väheste võimetega, õde veel ka mugu, ja takkaotsa käis veel mugukoolis. Noormees hakkas veel kõvemini naerma kui kuulis tüdruku komentaari telefoni ja mobiilili kohta. "Ja noo, kasutada ka oskad?" küsis noormees naeruga pooleks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 20:08:17 GMT 3
Samara vaatas veidike veidralt noormehele otsa, sest ta arvas, et too naerab tema üle, kuid siiski ei hakanud neiu midagi selle koht pärima. "Mobiili veidike oskan, aga arvutit küll mitte. Sama asi on autoga, mille Lestat mulle kinkis," sõnas neiu turtsatusega ning rüüpas veidike enda Tuliviskit, pilk maas.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 20:01:21 GMT 3
Noormees kergitas kulme, "Lestat kinkis sulle auto?" imestas noormees ning ohkas, damet. käis tal peast läbi kuid ta ei öelnud seda. Noormees ohkas vaid ning sirutas oma jalga mis oli kangemaks jäänud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:09:14 GMT 3
Samara naeratas endamisi. "Jah," lausus ta. "See oli siis, kui me saime enda kodu sisustatud. See tuli mulle endalegi üllatusena, kuni ta lõpuks mu nina all mu uhiuue Volvo võtmeid liputas," sõnas neidis naeratades.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 20:25:26 GMT 3
Noormees ohkas, 'siis kui me saime oma kodu sisustatud' , noormees neelatas kurvalt ning tõusis siis püsti. "Ma arvan, et ma lähen nüüd, homme kiire päev. " vabandas noormees, kurbust oma hääles peites ning naeratades. "Tuled või jääd siia?" küsis noormees igaksjuhuks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:30:47 GMT 3
Samara kehitas vaikselt õlgu ning haaras laualt ühe katlakoogi, mille ta tee peal nosimiseks kaasa otsustas võtta. "Lähme siis," sõnas tüdruk naeratades ning võttis noormehe enda käevangu, suundudes temaga ukse suunas.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 20:41:51 GMT 3
Noormees naeratas kui tüdruk talle käevangu oli hüpanud, 'võib vähemalt viisakas olla' naeris ta endamisi ning avas talle ukse, et tüdruk enne lasta. Viisakuse pärast või nii, noormees naeratas uuesti tüdrukule ning alustasid mööda vähe valgustatud koridori minemist, kuid ega kaua minna ei tulnud kuna Huffelpuffide ruumid olid küllaltki nurga taga. "Nojah, " kohmitses noormees ning lisas. "Mul oli väga lõbus sinuga. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:47:36 GMT 3
Samara naeratas noormehele õrnalt. "Mul sinuga ka, sa tead seda," lausus tüdruk, silmitsedes hoolikalt noormeest. Ta hoolis temast. Hoolis väga palju. Ta ohkas vaikselt, pöörates enda pilgu tagasi põrandale, ise vaikselt mööda koridori koos noormehega kõndides.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 21:00:32 GMT 3
Poiss peatus ukse juures kust edasi said vaid parooliga. "No olgu, tsau. " lausus ta ning kallistas tüdrukut õrnalt ja suundus siis ülesse, et minna oma puhkeruumidesse.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 21:04:59 GMT 3
Samara embas noormeest vastu ning lausus parooli. Peagi sisenes ta puhketuppa.
|
|