|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 6:28:17 GMT 3
Samara lasi veidike vastumeelselt noormehe lahti ning vaatas talle pingsalt otsa. "Ma mõtlesin pigem enda surma selle all," lausus neidis vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:32:23 GMT 3
"Seda sa ütlesid jah. Ma ei mõista, mis selles halba on?" kergitas Lestat taaskord oma kulmu ning vaatas veidi murelikult oma armsamale otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 13:37:35 GMT 3
Samara muigas vaikselt, kuid rõõmutult. "Sa jääd ju siis siia taas üksi mööda maailma ringi rändama," lausus tütarlaps vaikselt. Ta ei mõistnud, kuidas Lestat aru ei saanud, et tütarlaps oli noormehe tuleviku pärast mures.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 13:39:16 GMT 3
Lestat noogutas tõsisel ilmel. "Jään ning ei tapa end ära. Jään meenutama alati meie koosoldud aegu ning see annab jõudu," kinnitas ta õrnalt naeratades neiule, et too selle pärast ei muretseks enam.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 13:41:29 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt ning võttis pihku noormehe külmad käed ning suudles neid õrnalt poisi sõrmenukkidele. Seejärel tõstis neiu malbelt enda pilgu noormehele, ise tundes piiramatut õnne. "Sa oled kogu mu elu nüüd, Lestat," lausus tüdruk vaikselt, uurides läbipuurivalt noormehe lummavaid silmi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 13:45:11 GMT 3
Lestat vaatas õnnelikult naeratades Samarat. "Sina oledki mu elu," sõnas ta kahemõtteliselt. Mõlemat moodi aga ausalt. Ta ei tahtnud nende silmsidet lõpetada, kuna see nii ühendav oli. Nii vaikne kuid täiuslik.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 13:47:59 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt ning vaatas endiselt noormehe silmi. Ta ei lausunud enam midagi, sest vaikus rääkis rohkem kahe noore eest. Tüdruk rääkis justkui noormehe silmadega, endal õrn, kuid samas ka kergelt uudishimulik nägu peas. Siiski ei tahtnud ta midagi küsida, sest kõik oli neiule niigi selge.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 13:58:39 GMT 3
Lestat pööras end täielikult neiu poole, asetades parema jala teisele poole pinki ja nüüd teda nõnda vaadates. Näol mängelmas enusiastlik naeratus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 14:00:27 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt, libistades enda käe tema põlvedele. Siiski vaatas ta samasuguse pilguga noormehele otsa, nagu oleks too kõige ilusam vaatamisväärsus ning olgem ausad - Samara arust oligi. "Kui sa ise vaid teaks, kui armas sa oled," lausus tüdruk sosinal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 14:24:05 GMT 3
Lestat naeris vaikselt komplimendi peale. "Ja kui sa teaks, kui uskumatuna see kõik mulle näib... sina, siin, minu ees, nõnda rahulikult," sõnas ta õnnelikult Sam'i vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 17:31:27 GMT 3
Tütarlaps naeratas õrnalt. "Ka minu jaoks tundub see kõik uskumatuna. Ma kardan, et see on uni.. ärkan varsti sellest ning siis pole sina enam siin," lausus tüdruk, silitades õrnalt pöidlaga noormehe põlvi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 22:09:40 GMT 3
Lestat naeratas tagasihoidlikult. "Ma ju ütlesin, niipea sa minust lahti ei saa. See oleks juba Murphy seadustega vastuoluline," sõnas ta teadmata, kas Sam on tuttav mugude naljadest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 15:52:30 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Parem oleks," lausus neiu tähtsalt, pilk noormeest pingsalt puurimas. "Alles ma sain su endale ning ma ei kavatse sinust loobuda," sõnas tüdruk õrna muigega ning upitas end noormehe sülle istuma. "Ei selles, ega ka teises elus," lisas tütarlaps seejärel ning naeratas õrnalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 8:35:05 GMT 3
Lestat võttis julgelt Sam'i sülle, kui nägi, et ta seda ise tahab. See pani ta jälle väga laialt naeratama. "Sa ju tead, et ma ei laseks sul midagi halba juhtuda. Ega sind enda silmapiirilt välja," sõnas ta armsalt ning lõusalt ja vaatas neiu sügavatesse silmadesse.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 13:45:11 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning tundis, kuidas ta järsjest rohkem ning rohkem noormehe silmadesse langeb.. upub. "Esimest korda tunnen ma, kuidas mind Tõesti armastatakse. Ning ma ütlen ausalt, et alles nüüd mõistan ma, et ma pole iial varem tõeliselt armunud olnud. Kuid nüüd on kõik teisiti," sõnas neiu lootes, et Lestat sai aru, et tüdruk temast räägib.
|
|