|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 20:35:03 GMT 3
Lestat läks Tarviliku Toa ette ning käis selle ees kolm korda nagu oli kuulnud, et peab tegema. Peagi ta avas toa ukse ning naeratus ilmus ta näole. Seal oli tiibklaver tooliga, mille peal oli mikrofon suu kõrgusel, teine tool veidi eemal, mikrofon selle kõrval, kõlarid. Samuti toolid, kui keegi peaks tahtma vaadata. Ta sisenes, kuid jättis ukse praokile. Ta imetles klaverit ning tegi selle ümber tiiru ära. Kontrollis mikrofone, mõlemad töötasid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 20:42:34 GMT 3
Mõne minuti pärast märkas Samara, et uks oli paokil ning aeglaselt sisenes ta tuppa, sulgedes enda järel ukse. Tüdruku käes oli tema akustiline kitarr. "Ma ei hakanud elektrikitarri siia vedama," lausus tüdruk toolil istet võttes ning kitarri kohvrist välja võttes. Ta asetas selle rihma õrnalt üle pea ning koputas seejärel vaikselt sõrmega mikrofoni, et näha, kas see töötab. Töötaski. Seejärel vaatas ta Lestati ning klaveri poole ning naeratas õrnalt. "Sa sobid klaveri taha, Les," sõnas tüdruk õrna naeratusega ning pööras enda pilgu kitarrile, lükates näo ette langenud juuksed kiire käeviipega seljale. Seejärel sulges ta silmad ning tõmbas kiirelt sõrmedega üle kitarrikeelte.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 20:46:46 GMT 3
Lestat pööras pea ukse poole, kui nägi seal Sami sisenemas. Ta vaatas teda toolil istet võtmas ning tegi siis sedasama. "Ja sina kitarriga kokku," nentis ta tõsiasja ka neiule komplimenti tehes. Kui Sam tõi kuuldavale akordi, tegi Lestat seda sama klaveril. Seejärel ta naeris hetkeks."Mida sa mängida tahaksid? Või laulda," lisas ta kiirelt pilku neiule viies.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 20:50:58 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning mõtles väheke. Ta ei teadnud tegelikult, millist muusikat noormees üldse kuulas. Otsustanud, et ta ei hakka selle asja pärast põdema, põimis tüdruk enda jalad ümber tooli jalgade ning sättis kitarri paremini enda jalale. "Sa mingeid lugusid Evanescence'lt tead?" päris tüdruk seejärel kulme kergitades ning noormehele huviga otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 21:08:53 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu, kuid loobus meeldetuletamisest. "Vist mitte, kuid mängi-laula midagi, ma järgmise ringiga ühinen," sõnas ta naeratades ning jäi huviga ootama ja kuulama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 21:11:15 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ning vaatas noormehele otsa. Peagi hakkas tüdruk mängima My Immortal'i oma kitarril ning lõpuks hakkas ta enda tugeva, kuid rinnust läbilõikava häälega kaasa laulma, ise kulmukergitusega noormehele otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 21:21:23 GMT 3
Lestat jättis meelde kõik noodid ja sõnad ning noogutas siis laulu lõppedes. "Väga hästi. Proovime nüüd koos," julgustas ta Sami, kuna ei teadnud, kas tollel oli niiöelda lavahirm või mitte. Ta alustas rahulikult klaveril mängimist ning alustas samuti laulmist seal kohal, kus enne neiu seda teinud oli.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 21:25:36 GMT 3
Samara noogutas reipalt ning hakkas uuesti noormeest kitarril saatma, ise koos temaga kaasa lauldes. Tal oli hea meel, et nad olid kahekesi ning, et keegi teine neid pealt ei vaadanud, sest siis oleks neiu ilmselt närvi läinud. Samara polnud kunagi suure rahva ees esinenud. Alati üksinda, iseendale.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 22:12:54 GMT 3
Lestatile hakkas see täitsa meeldima ja ta elas loosse üha enam sisse. Naeratus ei kadunud ta näolt terve loo vältel ning selle lõppedes ta naeris lõbusalt. "See oli LAHE!" sõnas ta rõõmsalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 22:22:03 GMT 3
Tüdruk naeratas ärevalt, kui lugu läbi sai. Kuulnud noormehe kommentaari, noogutas neiu reipalt. "Sa oskad kitarri mängida?" küsis tütarlaps püsti tõustes ning kitarri tooli najale toetades. Seejärel suundus ta aeglaste sammude saatel klaverini ning toetas end küünarnukiga klaveri peale, asetades lõua peopesale puhkama. Naeratades jäi neidis küsiva ilmega noormehele otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 22:33:53 GMT 3
"Ei ole varem proovinud... Istu," tõmbas ta siis pingi peal koomale, et teha Samile ruumi. "Kuid ma olen kindel, et paremini kui inimene esimesel korral," jätkas ta siis vastamist. "Ja seda üteldes olen pigem realist kui egoist," sõnas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 22:36:37 GMT 3
Tüdruk muigas endamisi ning suundus Lestati juurde, võttes ta kõrval istet. Silitanud õrnalt sõrmedega klahve, naeratas tüdruk õrnalt alahuulde hammustades. "Kas teeme vahetust?" päris neiu, vaadates nüüd noormehele otsa. "Ma pole ka kõige parem klaveril, kuid siiski rahuldav," sõnas tütarlaps. "Ma olen veidike egoist ka," lisas ta seejärel õrnalt naerma hakates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 22:49:44 GMT 3
Lestat kõkutas natukene, kuid tõusis siis püsti, liikus tooli juurde, kus enne Sam istunud oli ning võttis kitarri kätte. Ta oli ennist jälginud Sami tegemisi ning proovis nüüd uuesti sama lugu mängida. See polnudki nii raske, kui ta arvas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 22:53:08 GMT 3
Samara pööras enda pilgu noormehele ning silmitses teda kogu see aeg, mil too kitarri mängis. Tüdruk naeratas vaikselt ning kui lugu läbi sai, plaksutas neiu õrnalt paar korda. "Bravo, see oli muljetavaldav. Mina ei suudaks nii ruttu ja nii hästi ühtegi pilli selgeks õppida," sõnas tüdruk noormehele ning ohkas seejärel, pöörates end klaveri poole. Seejärel hakkas tütarlaps klaveril sama lugu mängima, ise lõpuks õrna häälega mikrofonisse lauldes. Paar nooti läks tüdrukul küll sassi, kuid siiski suutis ta ruttu end järjele ajada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 22:59:51 GMT 3
Lestat kuulas laialt naeratades Sami mängimist. Ning plaksutas samuti loo lõppedes. "Ja sa ei ole üldse nii halb, kui sa ütlesid," tegi ta neiule ausa komplimendi. "Ja nüüd koos?" küsis ta muiates.
|
|