|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:22:23 GMT 3
Samara vaatas monitori ning noogutas vaikselt, ise mõtlikult naeratades. "Ma tegelikult ei jaga tehnikast tuhkagi," tunnistas tütarlaps lõpuks, vaadates nüüd erinevaid klaviatuure ja hiiri.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:26:23 GMT 3
Lesat noogutas endale. "Võtan seda kui jaatust, et suurus on piisav," sõnas ta endamisi ning pöörus siis ukse poole, kust taha ruumidesse sai ning kust neid teenindanud mees välja tuli, suur karp käes. Ta naeratas ning viis selle kassasse. Seejärel tuli Lestati juurde tagasi. "Ma tahaks seda monitori ka," sõnas ta mehele ning too noogutas, võttis ühe karbi ning viis sellegi kassasse. Ta tuli uuesti tagasi. "Võtaks siis mingid korralikud klaviatuuri ja hiire ka. Ja käe toetamiseks mõlemale padjad. Sam, millised sulle silma jäid?" küsis ta neiult, kes hiiri a klaviatuure vaatas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:39:31 GMT 3
Järgmisena vaatas tüdruk mõtlikult hiirepatju ning köhatas vaikselt. "Ma ei tea.." pomises tüdruk vaikselt, suutmata taas otsustada, sest valik oli tõepoolest suur. Lõpuks valis ta välja hiirepadja, millel oli must panter peal kuuvalgel taustal. "Emm, milline sulle meeldib?" küsis tüdruk, sest noormehe maitset ta ei teadnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 15:48:05 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuna oli hiirt ennast mõtelnud."Eem.. See on siiski sulle, mitte mulle,"vastas ta kergelt arusaamatult, kuid pöördus siis müüja poole. "Tahaks juhtmevabat klaviatuuri ja hiirt, korralikku," lausus ta temale, kes kohe paari valikut näitas, kuid siis ühte kindlat komplekti soovitas. Lestat noogutas nõustuvalt ning lisas selle enda asjadele kärus. Sama tegi ta ka Samara valitud hiirepadjaga ning sellega samasuguse mustriga klaviatuuripadjaga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 15:53:28 GMT 3
Samara turtsatas ning tundis, kuidas tal põsed punaseks valguvad. "Ma ütlesin, et ma ei jaga neist asjadest midagi," pomises tüdruk rohkem endale kui Lestatile, otsustades, et laseb Lestatil ise arvuti eest otsustada. Seejärel vaatas tütarlaps poes ringi, ise uudistades digikaid, fotoaparaate, kaameraga telefone, ise mõeldes, mis need olla võiks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 16:09:16 GMT 3
Lestat muigas ning järgnes mõne aja pärast Samarale. "Sooviksid ka telefoni?"küsis ta viimaseid silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 16:16:17 GMT 3
Samara vaatas telefone, ise vaikselt mõeldes. Mõte polnud ju tegelikult paha, sest kuidagi pidi ta Lestatiga ühendust hoidma, kui nad parasjagu koos polnud. Järsku tüdruk võpatas. Ta oli sellist asjandust varem näinud. Edwardil oli telefon teemajas käes olnud! Koolivanem muigas õhinal, ise mõtlikult eri kujude ning eri värvidega mobiile uudistades. "Miks ka mitte," lausus tütarlaps olgugi, et ta tundis järjest rohkem ja rohkem süümekaid, et noormees tema peale nii palju kulutas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 16:27:13 GMT 3
Lestat noogutas ning vaatas valikut. "Milline sulle kõige rohkem meeldib? Ja ära muretse, kõikidega saab helistada," sõnas ta siis naeratades, et Sam valiks sellise, mis talle päriselt meeldib.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 16:49:01 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning naeratas kergelt, vaadates seejärel taas telefone. "Hmm, ma arvan, et.. see ilmselt," lausus tütarlaps, näidates ühe kirss-punase korpusega Samsungi suunas. Telefon polnud eriti kallis ning samuti polnud ka muusikatelefon ega midagi, kuid välimus neiule meeldis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 17:10:59 GMT 3
Lestat noogutas ning müüja, kes nendega ennegi tegelenud oli tuli taas nende juurde. "Tahaks seda telefoni," ta osutas Samara valitud telefonile,"ning selle," ta osutas ühele käepärasele väikesele mustale Nokiale, mille ta endale plaanis võtta. Müüja noogutas ning jooksis taas taharuumi. "Soovid veel midagi?" küsis ta nii kaua neiult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 17:15:34 GMT 3
Samara pööras enda pilgu noormehele ning naeratas vaikselt. "Küünlaid," lausus ta ärevalt olgugi, et ta teadis, et elektroonikapoes neid ei saa. Vaikselt uudistas ta ringi, ise ühe koha peal seistes. Üks teine müüja vaatas tüdrukut pikalt, ise nätsu mäludes. Samara pööras enda pilgu talle ning võttis prillid peast, kergitades küsivalt kulme. Too aga turtsatas ning pööras enda pilgu tagasi oma märkmetele. Samara naeratas laialt ning vaatas seejärel taas mobiile.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 17:25:07 GMT 3
"Mina samuti." Müüja naases ning jättis telefonid kassasse. Lestat kutsus ta telekate juurde ning osutas enne välja valitud telekale, et ta seda tahab. Müüja noogutas taaskord ning tõi sellegi väikesest laost taga. Nüüd olid nad tehnikapoes valmis ja Lestat vormistas transpordi asjadele. Ta maksis ning nad lahkusid sealt poest. "Kuid valgusteid on siiski ju ka vaja," lausus Lestat, kui kõndis kõrvalpoodi. "Ei midagi uhket, kuid piisavalt valgustavat. Elutuppa, pööningule viivale trepile, koridori, kööki. Köögimööblid peame ka vaatama!" tuli talle siis meelde.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 17:27:51 GMT 3
Samara noogutas vaikselt ning kõndisid seejärel kõrvalpoodi, kus ta nägi väga palju lampe, kellasid, köögitarbete komplekte (noad jms) jms. Tüdruk muigas vaikselt, ise mõeldes, milline lamp võiks tema tuppa sobida. Mõelnud hetkeks lühtri moodi või küünalde moodi lampide peale, puhkes tüdruk vaikselt naerma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 17:45:33 GMT 3
"Kas sa leiad äkki ise sobivad? Kuna ma ei oska eriti valida, mis paremini valgustab, mis mitte," küsis ta Samaralt kahtleval toonil.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 17:53:08 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning noogutas vaikselt. "Minu arust sobivad vetsudesse sellised lambid," lausus tütarlaps õhinal, noogutades peaga lampide suunas, mis olid ümmargused ning lamedad. Seejärel sõnas ta naeratades: "Ma mõtlesin, et oma tuppa võtan ma umbes kolm sellist lampi." Seejärel suunas ta käe lampide suunas, mis olid justkui küünlad, kuid tegelikult olid siiski elektriga töötavad lambid.
|
|