|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:26:40 GMT 3
Samara turtsatas ning peagi hakkas ta laginal naerma, ise põrandale pikali vajumas. Tüdruku silmad olid kinni ning esikus oli kott-pime. "Mu korteris on veel külalistetuba ning elutuba samuti, kus sa saaksid rahulikult olla. Sa ei pea salaja mind piiluma, kui ma magan," lausus tüdruk, kui oli suutnud rahuneda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:33:59 GMT 3
"Ja teeksin mida?" kergitas Lestat kulmu, sama tuimalt neiut vaadates, kui enne.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:36:08 GMT 3
Samara vandus mõtteis. Ta oli unustanud, et noormees ei maga. "Vaataksid telekat kasvõi? Mida sa siis teeks? No kuule, me ei peaks isegi magama minema ju, kuid seal saaks lihtsalt ka puhata ja olla senikaua, kuni siin kõik korda saab," lausus tütarlaps lõbusalt silmad avades ning pimedusse vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:42:26 GMT 3
Lestat kaalus veidi asja ning noogutas siis. "Hästi. Lähme siis?" küsis ta välisust lahti tehes, nõnda veidi tänavavalgust sisse lastes. "Ahjaa! Muidugi.." Ta võttis taskust võtme ning ulatas selle Samile. "Tere tulemast koju," sõnas ta muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:43:55 GMT 3
Samara ajas end püsti ning asetas saapad taas jalga, ise võtme vastu võttes. Ta naeratas säravalt ning seejärel kallistas ta tormiliselt noormeest, kukkudes peaaegu ümber. Peale seda astus tütarlaps välja, pööras enda pilgu lambile ning ohkas rahulolevalt. Ta oli valmis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:55:07 GMT 3
Lestat oli märkamatult endalegi jalatsid tagasi ajanud ning kallistas neiut vastu. Seejärel astus ta välja ning lukustas nende järel ukse. Ta otsustas seekord asja veidi teisiti teha ja võttis Sami endale sülle, naeratas talle vihjeks, et too silmad sulgeks ning hakkas jooksma, proovides ülakeha võimalikult paigal hoida. Seekord läks veidi kauem aega, kui nad kohale jõudsid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:55:53 GMT 3
OT: Ma teen teise teema. Seda siin võib siis kunagi hiljem jätkata ^^
|
|