|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:20:09 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "Et oma armsama eest hoolitsemine on nüüdsest orjatöö?" ei saanud ta muigamata jätta ning läks võttis laua taga Sami vastas istet, teda rahulolevalt jälgides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:38:11 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning rahulolevalt. Oi, kuidas tüdrukule meeldisid hellitusnimed, millega noormees teda kutsus. "Noh, ma saan ise ka endale süüa tehtud. Ja katsu ainult minu eest koristama hakata. Saad karistada selle eest," sõnas tüdruk lõbusalt ning murdis seejärel kartuli kahvliga pooleks murdes ning tüki sellest (kartulist) suhu pistes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:40:20 GMT 3
Lestat ei suutnud laia muiet tagasi hoida ning see tuli kui valatult ta näole. "Kas võin küsida, mis karistuseks on?" ei saanud ta küsimata jätta. Ehk tulekski Samara eest veel rohkem hoolitseda. Temale söök hommikul voodisse valmis teha, värskelt mahla näiteks pressida, pärast ära pesta nõud. Maja ta koristab ju niikuinii ise, saab kiiremini.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:11:56 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole, endal lai naeratus näol. "Seda sa saad veidi hiljem teada," lausus tütarlaps noormehele silma pilgutades ning ampsas seejärel enda võisaia. "Sa ei söö midagi?" küsis ta teemavahetuseks noormehelt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:13:42 GMT 3
Lestat jälgis huviga ning ootas põnevil hilisemat aega. "Parem mitte," vastas ta ausalt. Sam'il oleks kindlasti toiduisu ära läinud, kui Lestat enda toitu sööma oleks hakanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:23:36 GMT 3
Samara kortsutas vaikselt kulmu. "Et sa eelistad olla näljas ning vaadata ahnelt, kuidas ma söön? No kuule. Sa pole terve päev midagi söönud," lusus tüdruk, mis võis tähendada seda, et ta võib süüa, kui tahab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:28:42 GMT 3
"Ei, ma eelistan vaadata, et mu lemmikinimene oma inimlikke vajadusi jätkuvalt täidab," täpsustas ta enda vaateid. "Ma peangi kord nädalas umbes ainult sööma,"pilgutas ta neiule silma ning naeratas talle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:31:20 GMT 3
Sam muigas endamisi ning pööras enda pilgu taas noormehele. Ta ei hakanud midagi ütlema, vaid jätkas söömist, ise selle vältel vait olles. Kui toidupala oli söödud, asus tüdruk nõusid pesema. Kui see oli tehtud, kõndis tüdruk noormehe juurde. "Ja mis nüüd edasi teeme?" küsis ta seejärel naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:35:27 GMT 3
Lestat vaatas kerge kulmukortsutusega, kuidas neiu askeldab. Ta oleks seda tahtnud meeleldi ise teha. "Mul on jätkuvalt kripeldamas see, mis karistuseks saab?" küsis ta alandlikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:37:56 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning muigas endamisi. "Sa oled väga uudishimulik, Lestat," lausus tüdruk ning talle meenus Peksja Paju seik. See vahejuhtum pani tüdrukut veelgi leiemalt naeratama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:48:40 GMT 3
"Sa ei annagi ju põhjust muuks," sõnas ta laialt muiates ning jalutas Sam'i juurde. "Nii, et kas sa palun ütleksid mulle siis, mis juhtub, kui ma sind väga palju armastan?" küsis ta kutsikasilmi tehes ja neiu ümbert kinni võttes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:52:25 GMT 3
Samara naeratas laialt ning sulges enda silmad, ise noormehe käsi enda ümber nautides. "Ma olen sama kangekaelne kui sina, Lest, ning ma ütlesin, et praegu sa ei saa midagi teada," sõnas tüdruk muigega. "Saad hiljem," lisas ta seejärel ning pööras enda pead nii, et ta sai silmanurgast noormeest piiluda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:56:02 GMT 3
Lestat mõtles veidike, mida veel Sam'i järel koristada või teda aidata, et ta seda varem teeks. Seejärel tuli talle mõte. "Oota korraks," sõnas ta enda kahjuks neiu ümber lahti lastes ja läks pani järelejäänud toidud külmikusse ära ning tõmbas köögipinnad lapiga puhtaks. Seejärel pöördus ta väljakutsuvalt Samara poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 6:00:25 GMT 3
Samara ohkas vaikselt ning vaatas seejärel, millega noormees hakkama saab. Ta vangutas vaikselt pead ning järgmisel hetkel tõusis tüdruk püsti, võttis noormehe käest kinni ning tiris ta enda magamistoa poole. Ta lükkas noormehe enda suurele baldahhiinvoodile pikali ning pani põlema väiksed teeküünlad, mida oli igas toa nurgas vähemalt kümme. Palunud noormehel veidike oodata, tuli tüdruk peagi tagasi vannitoast, seljas veripunane siidist öösärk, mis hästi tema ronkmustade juustega sobisid. Aeglaste sammudega suundus neiu voodini, viskas end sellele pikali ning suudles järgmiseks Lestati õrnalt huultele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:07:28 GMT 3
Lestat vaatas huvitunult, kuhu Sam ta viib. Jõudnud ta magamistuppa, oli tal väga üllatunud nägu peas. Küünlad... mõtles ta siis muiates ning jäi neiut ootama. Kui too naasis, pidi noormees kuuldavale vile tooma. Suutmata teda oodata, kui too nii ahvatlev välja näeb, asus ta kohe tema kallale. Esmalt suudeldes huultele. Samal ajal libistas endalt kiiresti teksad jalast. Sõnu ei olnud vaja. Kehad rääkisid omavahel. Seejärel liikus ta mööda kaela allapoole, õlani, kust tõmbas allapoole ühe õlapaela ning seejärel teise, pärast mida liikus taas neiu huultele.
|
|