|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:01:00 GMT 3
Peagi olid Lestat ja Samara kõrge kortermaja ees. Tüdruk naeratas ning upitas end noormehe sülest ära. Seejärel kõndis ta trepikojaukse poole, mille ta lukust lahti keeras ning koos noormehega sammusid nad lifti poole. Peagi avasin lifti uksed taas ning nad olid Samara korteri juures. Kui uks oli lukus lahti tehtud, sisenes tüdruk korterisse, jättes ukse Lestati jaoks lahti. Kui too oli samuti sisenenud, lukustas tüdruk ukse taas, igaksjuhuks, ning võttis seejärel saapad jalast, asetades need koridoris oleva seinakapi äärde. Seejärel võttis tüdruk seljast enda nahkmantli ning sammus üle koridori, kiigates tubades ringi. "Samueli pole, mis tähendab, et oleme omapead," lausus tüdruk lõbusalt noormehele. "Niisiis.. saan ma sulle midagi pakkuda? Mul on Võiõllet, Tuliviskit, seda veini, mida enne jõime, teed, kohvi, Haldjaveini ning Mesiõlut. Muidugi ka vett," lausus tütarlaps. "Süüa sa vist ei taha, ma ei osanud sulle varuda," lausus tüdruk siiralt, suundudes elutoa poole, lootes, et Lestat tuleb ka. Vaikselt vajus ta nahkdiivanile istuma, lülitades puldist seinal asuva plasmateleri tööle.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:05:15 GMT 3
Lestast järgnes taaskord Samile ning korteris olles eemaldas jalatsid ning jaki, jäädes viisaka üsna ümber poolvarrukatega triiksärgi väele. Ta sammus neiu järel elutuppa ning muigas vahepeal, kui teada sai, et nad omapäi on. "Ei aitäh, sa ei pea mulle midagi andma. Muidugi, kui sa tahad, et ma midagi jooks, on see teine asi, kuid muidu eelistan ma ilma oll,," lausus ta samuti diivanile istudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:09:48 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt, vaadate noormehele otsa. "Mul on ükskõik, kas sa jood või mitte. Noh, ma ei saa sundida ju, kuid üksi on ka nõme juua. Ma keedan siis teed," lausus tütarlaps, ajades end taas püsti. "Mul läheb veidike aega. Võid tunda end nagu oma kodus!" hõikas tüdruk enne, kui ta elutoast taas ära kadus. Kõigepealt suundus ta enda tuppa, kus ta enda riided vahetas öösärgi ning hommikumantli väele. Jalga torkas tüdruk sussid. Ta pesi enda hambad ära ning suundus seejärel kööki, kus ta teed valmistama asus. Äkki suudan ta teega üles sulatada, mõtles neiu endamisi, kui teed olid valmis. Suhkur pandud ja segatud, lõikas tüdruk külmikust leidnud sidruni tükkideks ning toppis need seejärel tassidesse. Naeratades suundus ta tagasi elutuppa, pannes teekruusid lauale. "Palun," lausus tüdruk naeratades, haarates laual olevalt vaagnast küpsise ning hammustas seda, rüübates auravat teed peale.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:13:18 GMT 3
Lestat muigas ning viskas siis mugavalt diivanile pikali. Kui Sam tuli, ta pööras end taas otse ja tänas neiut. Ta võttis tassi ning lonksas sealt. "Maitsev," pidi ta komplimenti tegema, kuna see oli inimestele kombeks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:17:50 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt, ise jalad enda alla kägarasse ajades. "Ära ürita, ma tean, et sa selle maitset ei tunne," lausus tüdruk naerma hakates. "Kuule," alustas tüdruk lõpuks teist juttu, ise ühe silmaga telekast tulevat reklaami vaadates. "Kas sa suitsetad?" päris tütarlaps seejärel naerdes. Oli taas selline õhtupoolik, mil tüdruk oli ülemeelik ja seda ilma alkoholita.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:27:17 GMT 3
Lestat kergitas kulme imestunult. "Miks ma sellist mõttetut asja tegema peaks?" ei saanud ta aru. Talle ei meeldinud juba see tossamine ja hõõgumine. See ajas ta närvi ja natukene kadedaks. Kuid lõhn oli täiesti vastumeelne.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:39:36 GMT 3
Samara puhkes vaikselt naerma. "Eino, ma lihtsalt küsisin, sest ma ei teadnud, kas sa tõmbad või mitte. Väga hea, et sa seda ei tee, ma ka mitte" lausus tüdruk enda pead diivani seljatoele toetades ning noormeest naeratades silmitsedes. Armas, nentis ta mõtteis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:43:49 GMT 3
"Ainus asi, millest ma.. rahuldust saan, on veri, selle maitse mu suus. Muu ei oma tähtsust.. Välja-arvatud see, et ma seda asja ise vihkan," sõnas ta nüüd juba kelmikalt muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:47:36 GMT 3
Samara muigas taaskord. "Kelle veri täpsemalt?" küsis tütarlaps mõtlikult, rüübates paar sõõmu enda teest ning küpsist kõrvale näksides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:50:38 GMT 3
"Inimese oma on kõige parem, kuid ma olen avastanud, et draakonid on veidi veelgi paremad, sellepärast ma suudangi nii hästi end talitseda," tutvustas ta veidi täpsemalt ning rüüpas veel ühe lonksu, mõteldes, kas ta peaks sellele enne peale puhuma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:52:57 GMT 3
Samara muigas veelgi rohkem. "Inimese oma on kõige parem.. aga ometi toitud sa loomaverest. Miks nii?" küsis tüdruk kulme kergitades, kui oli enda suu küpsisest tühjaks mälunud. Ta eeldas, et noormees teab, et ta võib võtta samuti, kui tahab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:56:53 GMT 3
"Kuna ma ei taha tekitada valu ja piina inimestele," proovis ta mitte tekitada meeleolulangust ja rüüpas kiiresti paar sõõmu oma teest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:00:43 GMT 3
Samara naeratas. "Sa oled nii hea südamega. Nii õilis," lausus tütarlaps, hääles imetlusetoon vastu kõlamas. "Ma pole varem kedagi sinusugust kohanud. Mitte iial ning mul on väga vedanud, et mul keegi sinusugune on," lausus tütarlaps naeratades ning teetassi põlve peal toetades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:14:08 GMT 3
Lestat kergitas kergelt kulmu. "Isegi mitte Jasper?" pidi ta küsima, kuna arvas, et too on ikka Lestatist parem.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:18:28 GMT 3
Samara kergitas õrnalt noormehe küsimuse peale kulmu. Jasper ja Lestat olid ju mõlemad nii erinevad olgugi, et neis mõlemisoli vampiiriverd. "Isegi mitte tema. Teil mõlemil on omad erinevad plussid ning omad erinevad miinused," sõnas tüdruk lõbusalt.
|
|