|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 6:11:53 GMT 3
Samara suudles endiselt noormeest, ise enda käed tema pluusi alla libistades. Ta tõmbas küüntega üle noormehe selja, käsivarte, õlgade ning tõmbas seejärel selle hoopiski Lestati seljast ära. Tema silmad olid suletud, kuid siiski tundis ta küünalde kuma tuba täitmas. Kõik oli ideaalne. Ta ei kartnud. Ta suudles slytherinlast edasi ise mõeldes, kas nii see kõik saabki olema? Tüdrukule see meeldis. Ta tundis end noormehe käte vahel turvaliselt, justkui miski ei saaks enam talle liiga teha. Ning ta teadis, et ei saagi. Noormehe selga siltades ei tõstnud Sam kordagi enda huuli noormehe huultelt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:15:57 GMT 3
Lestat poleks osanud veel mõned aastat tagasi arvata, et ta kunagi sellist maist iha tunda saab. Aga talle meeldis see. Õrnalt libistas ta neiu öösärgi üle tema pea ära ning keeras siis neid mõlemaid teki alla. Näol oli lai naeratus, kui ta neiut suudles. Ta ei kartnud ka selle pärast, et võib teda hammustada, kuna teadis, et ei tee seda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 6:19:24 GMT 3
Samara naeratas endamisi, kui noormees neile pehme teki peale tõmbas. Kärmelt tõmbas ta jalast noormehe bokserid ning suudles seejärel edasi teda himuralt, ise palavikuliselt noormehe keha puudutades. Tüdruku süda hakkas peagi kõvasti kloppima, kui ta enda jalad ümber noormehe alakeha põimis. Ta pigistas silmad veelgi kõvemini kinni, osalt valust ning osalt mõnust ning peagi rääkisid kaks keha ühist keelt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:23:01 GMT 3
Lestat järgis oma instinkte, kuid kontrollis neid, kartes endiselt neiule kuidagimoodi haiget teha. Nende kehad oli põimunud nagu ka nende suud. Ta ei mõtelnud tol hektel millelegi mulle, kui enda kontrollimisele ja sedagi ainult natukene. Ta kuulis Sam'i süda kloppimas ning see pani teda naeratama. Ta ei mõtelnud selle negatiivsele tähendusele vaid nautis hetke seda kõige lithsamas ja otsesemas tähenduses.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 6:26:33 GMT 3
Umbes poole tunni pärast lamasid Samara ja Lestat tüdruku hiiglaslikus voodis. Tüdruku silmad olid kinni ning tema pea oli toetatud noormehe rinnale. Tüdruku käsi joonistas õrnaid ringe noormehe rinnal ning kõhul ning neidise näol oli õrn ning rahulolev naeratus. Ta ei osanud seda tunnet kirjeldada muudmoodi, kui Armastusega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:29:41 GMT 3
Lestat hingas sügavalt sisse ja välja. Ta käsi oli ümber Sam'i. See oli noormehe jaoks midagi erakordset. Kirjeldamatut. Meeldivat. Huvitavat. "Et see on karistuseks igale sinu eest hoolitsemise katsele?" küsis ta siis muiates, mõteldes, kuidas ta järgmisena teda teenindada saaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 6:31:25 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt noormehe lause peale. "Ei, see oli lihtsalt karistus selle eest, et sa nii põrgulikult armas oled," lausus tüdruk õrna muigega, jättes nüüd enda käe liikumatult noormehe ümber.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:35:52 GMT 3
"Siis ma peaks seda tihedamini olema," sõnas ta kiirelt ning naeratas rõõmsalt neiule. Veidi hiljem pööras ta oma pilgu üles. "See on tõepoolest uskumatult hea voodi," oli ta Sam'i valikuga rahul ning naeratas talle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 13:45:37 GMT 3
Samara muigas vaikselt noormehe esimese lause peale ning sulges seejärel taas enda silmad, mille ta vahepeal avanud oli. Kuulnud Lestati kommentaari enda voodi kohta, muigas neidis endamisi. "Ma teadsin, et läheb suurt ja mugavat vaja," lausus tütarlaps turtsatades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 13:49:12 GMT 3
Lestat suudles korraks Sami pead ning silitas tolle õlga. "Pean võtma mütsi su, ja sinu ettenägelikkuse ees maha," muigas ta laialt ning sulges silmad, rahulikult lihtsalt lebotades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 13:54:06 GMT 3
Sam muigas ning kergitas õrnalt pead, vaadates nüüd noormehele otsa. "Ma tunnen end. Ma teadsin, et kui ma elan niisuguse mehega, nagu sina, ühe katuse all, ei suuda ma temast eemale hoida," lausus tüdruk õrna muigega silma pilgutades. Seejärel sättis ta enda pea taas noormehe rinnale ning silitas taas õrnalt sõrmedega noormehe rinda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 14:33:01 GMT 3
Lestat ei saanud vaikset naeru tagasi hoida. "Pean nentima, et see nõudis siiani palju pingutusi ka minu poolt," sõnas ta pilku Sam'ile viies ning laialt muiates ja ohkas rõõmsalt. "Sa oled nii kallis," lausus ta vaikselt ning siiralt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 17:26:00 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning kergitas taas õrnalt enda pead, vaadates nüüd noormehele õrna muigega otsa. "Ja sina oled mulle kõige kallim," lausus tüdruk naeratades ning suudles õrnalt noormehe kaela.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 22:24:08 GMT 3
Lestat ohkas õnnelikult ning vaatas Sam'i. Neiu rahulolu oli tema rahulolu. "Sa tead selle vastastikkust," sõnas ta naeratades. "Või peaksin ma seda ikka, jälle ja uuesti ütlema?" muigas ta seejärel. Ta ei olnud ju üldse kindel, kas see meeldib Sam'ile või tüütab teda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 16:23:16 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Mulle meeldib, kui sa mind hellitad.. ka enda sõnadega," lausus tütarlaps, mis tähendas, et tal pole midagi selle vastu, kui noormees talle seda ütleb, kui talle just endale see ära ei tüüta. Ta tõstis taaskord enda pead, asetades enda lõua noormehe rinnale ning vaatas õrna naeratusega talle otsa.
|
|