|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:35:45 GMT 3
Lestat nentis mõtteis neiu arvamust ning võttis lonksu oma teest. "Ja nüüd me vaatame telekat, kuni sa magama jääd?" küsis ta muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:45:38 GMT 3
Samara naeratas vaikselt. "Ma kardan, et sul hakkab kohutavalt igav siin olgugi, et sa võid teha, mida tahad, kuid ma ei taha samas, et sa lahkuks," lausus tütarlaps hetkeks enda silmad sulgedes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:50:11 GMT 3
Lestat naeratas rahulolevalt. "Siis ma ei lahku," sõnas Lestat ning mõtles seda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:52:13 GMT 3
Tüdruk naeratas unelevalt ning jõi veel mõned sõõmud enda joogist, asetades kruusi seejärel klaaspinnaga lauale, võttes sealt välja seejärel sidruni. Vaikselt keeras tütarlaps end teistpidi ja asetas enda pea noormehele sülle, jalad teiselt poolt üle käetoe rippumas. Suletud silmadega hakkas tütarlaps sidrunit näksima, endal mõnulev nägu peas.
OT: Täitsa pekkis, kui hea sõna 'näksima' on ;D
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:02:07 GMT 3
OT: tore, et sulle meeldib Lestati ehmatas see veidi, kuid ta ei puigelnud vastu, vaid proovis olla paigal, et Samaral ebamugav ei oleks. Ta vaatas mõnda aega neiu nägu ja muigas selle üle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:08:46 GMT 3
Tüdruk muheles veidike, kuid peagi tegi ta inetut ning naljakad grimassi sidruni hapususe üle. "Õõõh," lausus ta seejärel ning väristas end, ise tundes end kui väike ärev laps.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:23:39 GMT 3
Lestat naeris vaikselt neiu grimmassi üle. Temale oli see üsna hea meelelahutus. Seda võinuks küll kasvõi terve öö vaadata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:27:03 GMT 3
Samara näris vaikides enda sidrunit ette, ise vaikselt selle maitsega harjudes. "Kahju, et sa selle maitset ei tunne. See on nii hea," lausus tüdruk, ning kergitades pead, pöörates pilgu ülespoole ning vaadates hetkeks noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:30:01 GMT 3
"Kuid nagu ma olen mõistnud, ei ole ühe inimese hea seda alati ka teisele inimesele," kontrollis ta oma teadmisi ja ootas väite tõeseks või vääraks kuulutamist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:34:59 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Nii on," lausus ta napilt, hakates nüüd sidrunikoort närima, mis ka talle maitses. "Kuid ma usun küll, et sulle maitseks," sõnas ta seejärel muheda muige saatel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:49:06 GMT 3
Lestat naeratas. Ta tundis, et temast tõesti hoolitakse. "Kui sa nii ütled, ma usaldan su arvamust." Ja ta mõtles seda, nagu kõiki teisi sõnu, mis ta kunagi öelnud oli. Ta tegi Samile pai ning vaatas ta nägu. Miski paelus teda selle juures, ometi ei osanud ta täpselt ütelda, mis see oli.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:05:46 GMT 3
Samara naeratas õrnalt noormehele. "Mul on kahju, et sa ühte maailmaimesid maitsnud pole. Ðokolaadi. See on lummavalt hea," lausus tüdruk samal ajal, kui noormees talle pai tegi. "Võtan varsti kassi mõõdu välja - olen pooleldi su süles ja saan pai ka veel," lausus Sam kerge muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:06:59 GMT 3
Lestat naeris Sami sõnade peale. "Kõrva tagant vast sügama ei hakka, see pole eriti meeldiv," sõnas ta kokkusurutud naeratusega, kuid ei lõpetanud pai tegemist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:17:50 GMT 3
Tüdruk naeratas lõbusalt tundes järsult, kuidas tal palav hakkab olgugi, et noormees teda enda külmade kätega paitas. Suletud silmadega võttis ta kärmelt hommikumantli seljast, visates selle tugitooli poole, kuid kas see sinna kukkus, seda tüdruk ei teadnud. Jäänud nüüd veripunase siidist õlapaeltega öösärgi poole, muigas tüdruk endamisi ning sulges silmad, ise noormehe paitust nautides. Kuid ta ei maganud.. veel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:20:04 GMT 3
Lestat eemaldas käe ning asetas selle neiu naasmisel tagasi. Ta vaatas teda. Asetas oma parema käelaba tagumise külje vastu neiu põske ning silitas seda aeglaselt. Miks ta seda tegi, ütelda ei osanud.
|
|