|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:06:59 GMT 3
"Võid magama jääda, ma ei liigu kuhugile," sõnas ta vaikselt ning sulges teleka puldist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:12:51 GMT 3
Samara naeratasvaikselt. "Sul oleks ebamugav niimodi terve öö passida ilmselt. Ma võin su külalistetuppa saata, kui soovid," lausus tüdruk silmad lahti tehes ning pimeduses ringi vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:13:39 GMT 3
"Ebamugav?" kordas Lestat naerusui üle, et Samile meelde tuleks, kes Les on.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:23:01 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Äkki tahad pikali olla või nii ja siis sa ei saa seda teha, kui ma sul peal olen," lausus tüdruk murelikult, vaadates sinna, kus ta teadis noormehe nägu olevat.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:28:26 GMT 3
"Kuss, nüüd," sõnas ta enda sõrme neiu huultele pannes. "Ma ju ütlesin, et ma olen siin," kordas ta enda sõnu ning häälest võis kuulda naeratust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:29:55 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning võttis noormehe sõrme enda huulelt ära, tehes sellele musi. Seejärel lasi ta sellest lahti ning sulges taas silmad, üritades uinuda. Peagi see neiul ka õnnestus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:33:00 GMT 3
Lestat tegi jätkuvalt Samile pai. Kui oli oma sõrme ta huultelt eemaldanud, ta vaikis mõned minutid ja suudles veelkord ta laupa. Nõnda ta jäigi neiut silmitsema, näol rahulolev naeratus, kuna saab seal olla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:36:35 GMT 3
Umbes kolme tunni pärast vahetas tütarlaps külge, endal kananahk ihul. Midagi polnud muidugi Lestatil sellega pistmist, magades lihtsalt jahtub keha maha vererõhulanguse tõttu. Ta väristas end kergelt, ise endiselt magades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:38:45 GMT 3
Lestat nägi, kuidas Sami käele kananahk tuli. Kiiresti käis ja võttis ta tolle hommikumantli toolilt ning enne, kui ta diivanile langeda jõudis, oli Lestat juba tagasi. Ta asetas hommikumantli Samile peale, et tal veidikenegi soojem hakkaks ja tegi siis veel ühe pai.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:44:39 GMT 3
Samara nohises midagi vaikselt, kuid ei teinud teist nägugi. Ta oli liialt väsinud ning kurnatud. Üle pika aja magas tütarlaps hästi, nägemata unenägusid. Niimodi magas ta hommikuni.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:46:42 GMT 3
Lestat heitis korraks pilgu kellale ning mõtles, et varsti peaks Sam ärkama. Ta oleks talle süüa või midagi teinud, vähemalt ära koristanud, aga tahtis olla neiu ärgates seal.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:50:10 GMT 3
Samara avas peagi enda silmad, pilgutades neid õrnalt. Ruloo vahelt paistis päike, valgustades selega tuba. Esimese asjana nägi ta Lestati nägu ja see pani teda õrnalt naeratama. Ta ajas end nüüd istukile ning märkmas hommikumantlit enda peal. Muiganud kergelt, lausus tüdruk hommikused tervitussõnad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:51:16 GMT 3
"Hommikust,"tervitas ta vastugi. "Said hästi magada?" päris ta siis huviga edasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:59:05 GMT 3
Samara naeratas värskelt. "Loomulikult. Mugav padi oli. Pean su ilmselt endale ostma, et ma sind teinekordki kasutada saaks," naljatles neiu ning tõusis püsti, pannes sussid jalga. "Ma nüüd lippan duði alla, sa võid senikaua teha, mida tahad," lausus neiu ning kummardas noormehe poole, suudeldes teda õrnalt põsele. Seejärel suundus ta toast välja, vannituppa, kus ta peagi kostus veesulinat.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 4:02:05 GMT 3
Lestat jäi endamisi oma kohale ning asetas käe põsele, aina suurem naeratus näole tungimas. Küll aga ei suutnud ta oma kohalt liikuda. Silmad särasid peas ja käsi oli põsel, nõnda ta seal istuski, taas liikumatult terve see aeg.
|
|