|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 0:15:14 GMT 3
Lestat lennutas enda vaiba enda tuppa ning sättis diivani sinna nii nagu mõelnud oli. Järgmiste tundide jooksul saabusid kõik ülejäänud ostetud ja tellitud asjad ning korter oli väga maitsekalt ära sisustatud. Lestat lõpetas just enda toas raamatute ladumise riiulile ning sammus elutuppa. "Ja nüüd, on meie kodu ametlikult valmis!" sõnas ta diivanile pikali hüpates ning kergelt naerdes. Jalataldu paitasid karvad vaibal, mis tundusid kahtlaselt mõnusad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 21, 2008 11:05:16 GMT 3
Lõpuks sammus ka Samara enda toast välja, mis oli täpselt selline, nagu ta ette oli kujutanud. Kõik oli kohtades, kus nad pidi olema. Õhinaga ning värisevate kätega sammus tüdruk elutuppa ning kuulis, mida noormees ütleb. Ta neelatas vaikselt, näol naeratus ning noogutas seejärel peaga. Tüdruk oli õnnelik. Ta vaatas korraks küsivalt Lestatile otsa ning võttis seejärel ettevaatlikult diivanil istet, ise justkui kartes kõike ära lõhkuda. Midagi sellist muidugi ei juhtunud. Asetanud enda pea vastu seljatuge, ohkas tüdruk sügavalt välja ning sulges enda silmad, näol naeratus ning käed pehmet diivanit paitamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 15:23:25 GMT 3
"Sa arvuti said käima, või tulen aitan?" küsis Lestat siis pead tõstes ja Samile lõbusalt otsa vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 11:27:21 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Ma pole veel seda käima pannud. Pole veel jõudnud. Sain alles asjade lahtipakkimise ja nende korrastamisega ühele poole," lausus tüdruk noormeest vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 11:59:55 GMT 3
Lestat noogutas vaikselt. "MA TEAN! Teeme soolaleivapeo!"hüüdis ta siis mõne aja pärast rõõmsalt, silmad säramas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:03:07 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise vaikselt neelatades. "Aga teeme. Keda me kutsume? Millal me teeme selle üldse?" küsis tütarlaps, endal tasapisi pilk ärevaks muutudes. Lõbusalt turtsatas ta, kui nägi, kuidas Lucifer pehmel vaibal end kerra tõmbab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:09:29 GMT 3
Lestat muigas laialt kassi nähes, kuid tuli kiiresti teema juurde tagasi. "Kutsume sõbrad koolist, sa võid oma mugututtavad ka kutsuda, vanemad, keda iganes tahad," rääkis ta suure õhinusega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:14:37 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Minu vanemad ja koolikaaslased, right. Pealegi hakkaks ilmselt mu isa imelikult arvama, kui ta saaks teada, et ma mingi mehega koos elan. Venna võin kutsuda, kuid vaevalt, et mu isa koos noortega juua tahaks. Või noh.. Mu isa võibolla tahaks, aga vaevalt, et noored koos penskariga pidu panna tahavad," sõnas tüdruk mahedalt naerma hakates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:26:33 GMT 3
"No siis ainult sõbrad-tuttavad," tegi Lestat kiire ja lihtsa järelduse ning ootas jätkuvalt nõustumist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:35:06 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "No aga millal siis?" küsis tüdruk uuesti, näol kerge ning tagasihoidlik naeratus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:38:44 GMT 3
Lestat kergitas veidi õlgu. "Minu poolest võiks kasvõi kohe teha, aga ma kardan, et külalised nii kiiresti ei saa. Näiteks... täna on kolmapäev, eksole? Teeks laupäeval siis? Inimesed saaksid ilusti pühapäeval välja magada," lisas ta kaergelt naerdes, kuna teda see eriti ei mõjutanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:40:41 GMT 3
Samara hakkas laialt irvitama. "Ja sa kavatsed olla ainus kaine sellel peol ja vaadata, kuidas meie, täispeaga inimesed, endal margi täis teevad?" küsis tütarlaps lõbusalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:55:02 GMT 3
Lestat naeratas ning noogutas nõustuvalt. "Mul peab ka mingi meelelahutus ju olema!" sõnas ta vastu ning võttis ühe väiksema padja, mille Sami poole lennutas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 13:06:17 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. Meelelahutus, kordas tüdruk endale mõtteis ning püüdis kinni noormehe visatud väikse diivanipadja. Ta vaatas seda väheke, naeratus näol. "Vähemalt pole karta, et ma kuskil Kolmes Luuas või Hurtsikus ööbima pean," sõnas tütarlaps selle peale ning viskas padja mehe poole tagasi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:16:19 GMT 3
Lestat püüdis padja kinni ning oli valmis vastuargumenteerimiseks. "Kuid kui me ka seal oleksime, tassiksin ma su ikkagi koju voodisse magama," vastas ta ausalt ning lennutas padja taas neiuni.
|
|