|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 20:45:50 GMT 3
Tüdruk vaatas noormehele otsa ning naeratas õrnalt. "Sa ei pea endale sellega tüli tegema. Usu või mitte, kuid ma suudan ise ka enda eest hoolitseda," sõnas tüdruk naeratades olgugi, et ta polnud sellega midagi halb öelnud. Talle meeldis väga, kui noormees tema eest hoolitses, kuid ta ei tahtnud, et too endale tüli sellega teeks. Püüdnud padja kinni, vaatas tüdruk seda muigega, kui lõpuks selle taas poisi poole lennutas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:47:45 GMT 3
Lestat püüdis selle lõbusalt taas kinni. "Kuid kui ma tahan seda teha?" viskas ta padja taas tagasi, mis oli justkui mikrofon, kellel see käes oli, rääkis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 21:13:10 GMT 3
Samara püüdis padja kinni ning vaatas alahuulde hammustades noormehele otsa. "Noh, siis sa võid, sest tegelikult meeldib see mulle," lausus tüdruk õrna muigega ning lennutas padja tagasi Lestati poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:15:20 GMT 3
"Siis on hästi. Aga tulles tagasi selle peo juurde, siis mis sa arvad, saaksid tuttavad nõusse nii lühikese aja jooksul siia tulema? Ja kinke ju vaja ei ole, ma arvan, et meil on kõik olemas," jättis ta seekord padja enda kätte, kuid vaatas huviga Samile otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 21:30:31 GMT 3
Tüdruk turtsatas endamisi. "Loomulikult. Saadame neile Öökullipostiga kutse mingisuguse ja ma usun küll, et nad saavad tulla. Meie Sõbrad siiski ju," lausus tüdruk õrna muigega ning heitis kiirelt enda pilgu kellale, mis valjult tiksus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:35:07 GMT 3
Lestat tõusis hooga püsti, mis osutus raskemaks, kui ta arvas, kuna see nii pehme ja sügav oli. "Hästi."Ta tõi kiiresti paberit ning kaks sulepead."Teeme kõik ühesugused? ja pärast siis kirjutab peale kellele on?" küsis ta ühte paberit enda ette võttes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 23:22:28 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning võttis kätte sulepea. "Ma usun küll. Mingit eriti uhket kaarti pole ju vaja," lausus tütarlaps ning võttis ühe paberilehe enda kätte. Ta mõtles väheke ning hakkas seejärel vaikides midagi lehele kriipima.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:08:49 GMT 3
Lestat noogutas ning hakkas enda jaoks normaalsel kiirusel sama teksti kirjutama: Kallis sõber! Just Sina oled oodatud meie soolaleivapeole, mille me korraldame ainult parimatele uue maja sissepühitsemiseks. See toimub juba sel laupäeval. Saabuge nii vara, kui soovite, me oleme valmis teid vastu võtma. Kingitust ei ole vaja ning vajadusel saab ka majutust kohapeal korraldada. Aadressiks on Stondon Park 13. Kui on vaja abi tulemisega, helista: Samarale: 976 289 275 72 Lestatile: 976 289 270 61
Samara ja Lestat. Ja nõnda umbes üks kiri kolmes sekundis. Ta asetas need järjest üksteise peale, kuna pastakas ei nõua kuivamiseks aega. Peagi oli ta neid umbes kolmkümmend teinud ja ta lõpetas. "Aitab?" küsis ta neiult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 13:13:46 GMT 3
Samara lõpetas kirjutamise ning vaatas, kuidas noormees meeletu kiirusega kutseid üles kirjutab. Seejärel vaatas ta enda kutset ning turtsatas veidike solvunult, sest noormehel oli paremini välja tulnud ning käkerdas paberi kokku. "Muidugi," sõnas tüdruk naeratades ning lehti uurides. Vaikselt vangutas ta pead. "Kuid Hammerfall on hetkel jahiretkel," sõnas tütarlaps vihjates, et noormees peab enda kulliga kirjad laiali saatma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:40:22 GMT 3
Lestat vaatas huult närides Samile otsa, kuid otsustas asja ära klaarida enne, kui midagi ütelda jõuab. Pealegi ole see tal juba ammu plaanis. Ta tõstis nimetissõrme püsti ning käis kiiresti Eeylopsi poes, kust tõi endale armsa punaka tooniga sulelise. Ta oli umbes poole minutiga tagasi. "Nii. Hästi. Siis. Sa kirjuta peale kellele on ja ma panen teele," sõnas ta ning tõi köögi ühest sahtlist heleda paela, et kirjad kokku rullida ja Frowly, nagu ta teda nimetama hakkas, jala külge siduda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 16:08:25 GMT 3
Kui Lestat tagasi tuli koos linnuga, naeratas tütarlaps naeratades ning hakkas mõtlikult paberite peale nii palju nimesid peale kirjutama, kui tal meelde tuli. Muidugi kirjutas ta üles kõigest kõige lähedastemate sõprade nimeks, näiteks Hayley, Elven, Sandra jne.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 14:50:54 GMT 3
Lestat võttis järjest Sami adresseeritud kirjad, sidus need paelaga kokku ning laskis Frowly'l minna. Ja nõnda ikka ja uuesti, kuni lõpuks kõik kirjad kohale olid toimetatud ja lind jälle tagasi tuli. "Nii. Tehtud," sõnas ta muigel näoga. "Mis sa järgmiseks teha tahad oma uues kodus?" küsis ta siis meela näoga Sami silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 14:55:10 GMT 3
Samara vaatas mõtlikult ringi ning tõusis seejärel püsti. "Ma TEAN!" oli tütarlapse kord hõigata ning ta vaatas veidike häbelikult noormehe poole. "Ma hakkan kokkama. Teen midagi erilist," lausus tütarlaps naeratades. Tal oli natuke nõme seda öelda, sest noormees ei saaudki tema toite maitsta, sest too lihtsalt ei tundnud maitset. "Ma ei taha küll kiidelda, kuid ma olen hea kokk. Sooviksin, et sa saaksid sellele isegi kinnitust," sõnas tüdruk veidike mornilt ning vaatas seejärel köögi poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 15:01:20 GMT 3
Lestat naeratas laialt Sami mõtte peale. "Sama sooviksin mina, kuid kui sulle see tegevus rõõmu pakub, siis minugi poolest. On sul kõik vajalik olemas või käin kiiresti poes ära? Ma pean seda niikuinii tegema, jooke nädalavahetuseks tooma,"sõnas ta muiates ning kiikas neiu poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 15:04:03 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Käi, jah, ära. Saame kiiremini," lausus tüdruk kerge muigega ning võttis taas istet. Kirjutanud paberile pika nimekirja, mida poest vaja oleks, tõusis neiu taas püsti, ulatades selle noormehele.
|
|