|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 16:24:00 GMT 3
Gwen muigas kergelt selle "veel" peale. Noh, kui nad ka leiavad terve pesakonna neid, siis vast ei ole ju väga hull, kui ta endale ühe saab.. Isegi siis, kui nad omaniku leiavad. Kes ikka nii paljude kiisudega tegeleda viitsiks? Samas.. äkki oligi tegemist mõne reaalse kassifanaatikuga? "Mul on kass, Lisa," vastas ta kergelt, tuletades samal ajal meelde, kus too on. Ilmselgelt ta ei teadnud, sest nendel loomadel oli tavaks pidevalt üksi ringi jõlkuda..
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 16:33:41 GMT 3
Mnjah, iseasi, kas nad tõesti kõikidele kassidele omanikud leiavad, kui neid seal mitu peaks olema. Samas need algklasside pudinad vast ikka tahtsid. Tuli ainult veenduda, et nad kassiga miskit peale ka oskaksid hakata. "Seda ma arvasingi," muigas Julian metsa poole sammudes. "Tundud kassisõbralik olema," lisas kutt selgitavalt.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 16:39:58 GMT 3
"Kassidesse kiindub kiiresti. Nad on nii nunnud," lausus Gwen naeratades. Suht veider oli tegelikult, et talle nad meeldisid.. Neidis viis pilgu kutile, ise korra mõtlikult kulme kortsutades. Huvitav küll, kuid tal ei tulnud tema nimi meelde.. Kas ta üldse oligi seda kuulnud? "Mis su nimi on?" otsustas ta uurida. See oleks nüüd küll awkward, kui too tema nime teaks.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 16:45:07 GMT 3
"On jaa.." nõustus Julian lõbusa naeratusega. See kõlas üldse mitte mehelikult, aga tal ükskõik. Ta polnud kunagi pead murdnud selle üle, mis oli piisavalt macholik ja mis mitte. Noh, Julian oli gei ka, aga siiski. See tema käitumist eriliselt ei mõjutanud. "Ma pole seda öelnudki? Ups.. Julian olen," vastas kutt kergelt naerdes. Ahjaa.. See 'tere, mina olen..' osa oli neil vist jah sujuvalt vahele jäänud.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 18:47:31 GMT 3
"Ma olen Gwen," tutvustas neidis ennastki nii igaks juhuks, kui kutt siiski ei teadnuks ta nime. Ta küll ei uurinud ka, aga siiski.. Ta vaatas hetkeks Juliani riietust, jõudes üpriski kiirelt järeldusele - Ravenclawlane. Ilmselgelt ta enne seda tähele ei pannud. "Nüüd, kui me mõlemad üksteise nimesid teame, võib vist öelda meeldiv tutvuda," muigas ta kergelt.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 18:57:44 GMT 3
"Gwen.. Nagu see laulja," sõnas Julian kerge naeratusega, tõsinedes siis väheke. Jeah.. Enamus ei olnud ju mugumaailmaga nii seotud. Mitte, et kutt seda maha salgaks, et ta sopavereline oli. Lihtsalt.. ta oli nii harjunud juba selle eest igasugu sõimu saama, et ei kippunud seda väga välja näitama. "Rõõm on minu poolel," lausus mees viimaks siira naeratusega. Mets jõudis üsna kiirelt nendeni, või õigemini nemad metsani, ja kutt vaatas veidi tähelepanelikumalt ringi. Kuigi sügaval metsas see pesakond ju ka olla ei saanud.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 19:05:14 GMT 3
Gwen vaatas hetkeks pisut segaduses ilmega Juliani. Laulja? Samal hetkel tuli talle mingisugune nägu meelde ning ta huulile ilmus kerge muie. Ah, see poplaulja.. Ta oli jah teda kusagil esikaantel vist näinud. Kuigi neidis ise oli puhtavereline, oli ta siiski ka mugumaailmast huvitatud. Ta naeratas ning viis pilgu seejärel metsale, hingates korra sügavalt sisse. Kõrvaltvaatajale võis see näida kui julgusekogumisena, kuid tegelikult üritas ta lihtsalt lõhna järgi aru saada, kas kusagil on kiisusid. Kahjuks aga oli metsas liiga palju loomi ja see ajas lõhnataju veits rikki.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 19:09:15 GMT 3
Julian sasis vaba käega juukseid, sisendades endale samas, et Gwen ei hakka nagunii midagi pärima ja kui ka hakkab, siis noh.. Vähemalt pole ta slytherinist. "Hingad värsket õhku või kogud julgust?" uuris mees siis kerge muigega, kuuldes ilmselgelt seda sügavat hingetõmmet. Metsas oli mõnus õhk küll jaa..
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 19:13:01 GMT 3
"Ikka värsket õhku," muigas Gwen ning juba nad olidki metsas. Jee! "Ja milline on järgmine samm? Hakkame iga kivi tõstma, et kiisusid leida?" küsis ta, kerge lõbustatud noot hääles, samal ajal tähelepanelikult ringi vaadates. Kui nad olid tõepoolest olemas, siis nad tõesti ei tohtinuks väga kaugel olla, samas.. kes teab?
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 19:17:38 GMT 3
"Muidugi.." muigas Julian, vaadates hoolikalt ringi. "Mitte iga kivi.. Neid suuremaid ainult. Väikeste alla nad ju ei mahu," naeris kutt, seisatades siis hetkeks, et kassipoeg põuest välja võtta ja maha asetada. "Mine koju!" sõnas ta kiisule, nügides teda väheke liikuma. Aga kass ainult seisis, tudises ja pages siis värisedes Juliani jala varju. "Ja sinna läks mu ülim plaan," naeris kutt, võttes kassipoja uuesti sülle.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 19:24:37 GMT 3
Neid suuremaid oli ka ikka päris korralikult. Gwen muigas korra ning vaatas siis, kuidas Julian kiisupoja maha asetas ning tema kaudu ta kodu üles leida üritas. Nagu näha, sellest asja ei saanud ning neidis naeris kergelt. "Tal on siit raudselt halvad kogemused," lausus ta selle peale ning kõndis vaikselt ringi, et märgata või tunda kassipoegade kohalolu.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 19:31:17 GMT 3
"Tundub nii," nõustus Julian kassipoega uuesti põue peites. Ja alles seal lõpetas loom värisemise. "Äkki ta sellepärast siit ajama panigi. Mingi hunt või karu tuli vastu kusagil," pakkus kutt. Samas pisikesele kiisule piisaks karupojast või hundikutsikast vist ka. Aga siis oleksid ju teised kassid ka jooksu pistnud. Veider, et nad kõik lahus olid ainult üksteisest.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 19:49:19 GMT 3
Gwendolyn jäi korra seisma, kui Julian sõna "hunt" ütles. Veider, aga ta oli endiselt pisut tundlik selle koha pealt. "Või siis ülejäänud kiisud norisid teda," lausus neidis, kergelt muiates, kõndides samal ajal vaikselt aina sügavamale metsa. Huvitav, kui kaugele kutt julges minna? Sest kui mitte väga palju, siis neidis läheb ise raudselt hiljem uuesti asja uurima. Kui nad täna ei leia kedagi..
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 28, 2011 19:57:00 GMT 3
"Kas teised kiisud tegid sulle liiga?" uuris Julian see peale enda põues juba tuttu jääva kassipoja käest. Too avas korraks ülima aeglusega silmad ja mjäugus hädiselt. "See tähendas äkki 'jah'i?" pakkus kutt kergelt naerdes. Jeah, ta oli natuke totakas ja rääkis kassiga. Mees kõndis rahumeeli edasi, sest nagu öeldud.. Metsaga polnud tal probleeme seni kuni mõni elajas teda reaalselt ei ründa. Samas polnud mõtet väga sügavale ka minna, sest vaevalt, et kass oma pojad nii sügavale metsa viiks, kus igasugu olevusi leidub.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 28, 2011 21:13:20 GMT 3
Gwen turtsatas lõbustatult Juliani lausete peale ning viis talle korra pilgu. "Täitsa võimalik. Ma ei räägi kasside keelt," lausus ta, viies seejärel silmad taas mujale. Ta muutis pisut suunda - sügavamale minemise asemel läks ta hoopis pisut kõrvale. Polnud ju vaja kohe keset metsa tormata.
|
|