|
Post by Faye Kerr on Dec 29, 2011 18:40:59 GMT 3
Jep, seda oli temagi arvanud. Selline õel tunne jääksm uidu pärast sisse. Juliani pakkumise peale vaatas Gwen hetkeks ümbrust. Nad ei olnud väga sügaval metsas, kuid samas ei olnud sellest väline ala ka just kuigi nähtav. "Olgu peale, mulle sobib," naeratas ta, lastes seejärel enda süles oleva kiisu maha, sest too pisut rabelema hakkas.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 20:37:31 GMT 3
Neidise nõusolekut kuuldes pani Julian ka enda süles olevad kassid murule ja võttis keebi jälle seljast, laotades selle sinna samasse uru lähedusse. Nii ei julge ehk kass neile ligineda, aga no nad näevad ju ära, kui too tulema peaks kusagilt. Julian ise istus keebile, jättes muidugi ka Gwen'i jaoks ruumi, ning haaras 'enda kiisu' jällegi sülle. "Ega sul külm pole?" küsis Julian pilku neidisele viies.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 29, 2011 21:12:22 GMT 3
Kui Julian keebi laialt maha asetas, võttis Gwen samuti sellel istet, võttes ühe valgekarvalise kiisu endale sülle, kes seal läheduses ringi sibas. Üldse käisid juba vist kõik kassid vähemalt korra väljas, et uurida, mis värk on. Osad olid isegipikemaks jäänud, sest tundsid end vist inimeste lähedaloleku pärast turvalisemalt. Huvitav.. "Ei ole," vastas ta, küsides automaatselt vastu: "Aga sul?"
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 21:18:20 GMT 3
Julian oli seni kokku lugenud vähemalt viis kassipoega, aga mine tea, kas nad kõik väljagi tulnud olid ja kui mõned samasugustes värvides olid siis jumal hoidku sellega. Tema kiisu püsis tal kindlalt süles, aga teised siblisid niisama igalpool ringi. Üks valge-hallikirju kõndis eriti naljakalt, tõstes oma käppi kaks korda kõrgemale kui vaja oleks olnud. "Mina olen väga kuumavereline," muigas kutt vastuseks. Ega ta küsis ikka selle mõttega, et kui olekski olnud, siis ta oleks Gwen'ile enda jaki peale andnud.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 29, 2011 21:31:37 GMT 3
"Oo, lausa kuumavereline?" küsis Gwendolyn naerdes, lastes samal ajal sipleva kassi sülest ning juba ronis järgmine sinna. Nii nunnu. Pisikesed kiisud, kellega mängida. See oli nii ammu, kui Lisa veel nii pisike oli.. Ja üldse möödus see aeg eriti ruttu. Kahjuks.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 21:42:31 GMT 3
"Oojaa.. Otse lõunast siia saadetud," muigas Julian. No mitte päris.. Juured olid tal jah lõunast ja Šoti kliima talle väga ei meeldinud, aga see ei olnud veel eriline näitaja. "Huvitav, kas neil on kõhud väga tühjad," sõnas kutt veidi murelikult kassipoegi silmitsedes.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 29, 2011 21:49:49 GMT 3
Nojah, Julian välimus ei öelnud just kuigi palju, et ta lõunamaalane oleks, kui välja arvata tumedad silmad. Kuid Gwen ei öelnud midagi selle kohta, vaid naeris pisut lõbustatult. Kuti pakkumise peale jäi neidis korra mõttesse. Nende ema oli kiisud ilmselt siia toonud, kuid ta ei olnud sugugi kindel, kas kass ka neid külastamas käis. Niiviisi ei pruukinud nad tõepoolest söönud olla. Samas.. kes teab? Äkki on juba vaikselt metsistunud ja leiavad ise endale süüa? "Ma ei oska öelda," lausus ta, "kas peaksime neile piima tooma?"
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 22:00:30 GMT 3
Mnjaa, eriti tõmmu ta ju polnud ja pruunid silmad oli üsna levinud nähtus. Noh, ehk mitte nii levinud kui mingid hallisegused silmad, mis igal teisel olid, aga siiski. "Kas nad joovad tavalist piima?" küsis Julian veidi kahtlevalt. Tema ju ei teadnud.. Täitsa pisikesed kiisud jõid ju emapiima.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 29, 2011 22:08:59 GMT 3
Gwendolyn tõstis enda süles oleva kiisu ülesse ning uuris teda pisut. "Ta ei paista väga noorem, kui minu kass, kui ma ta sain," lausus ta, "ja minu kass igatahes jõi tavalist piima kausist. Aga see siin on vist veel lutipudeliealine." Neidis muigas korra. Ei tea, kas Sigatüükas oli lutipudeleid hoiul?
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 22:14:10 GMT 3
"Lutipudeli.. Lähme beebide tagant varastama?" naeris Julian. Tema igatahes küll lutipudelite jaoks mingit loitsu ei teadnud. Oleks nad tarvilikus toas, siis oleks ülimalt lihtne muidugi. Äkki nad oskaksid kausist ka limpsida ikka.. Kutt vaatas metsas ringi ja no.. Üsna hämaraks hakkas minema ka juba. "Äkki peaks kassipojad ikkagi sisse viima?" pakkus kutt. See kassiema ei paistnud kusagilt.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 30, 2011 12:50:01 GMT 3
Gwendolyn naeris selle pakkumise peale. Jeaah, lähevad ja otsivad Siganurme kõik beebid ülesse, sest Sigatüükas neid vaevalt, et on. Kui just keegi enda oma kusagil ei peida.. Aga see oleks juba liiga kahtlane. Teise pakkumise peale vaatas neidis hetkeks ringi. Oleks vist jah targem nad ära viia juba. "Sul on õigus," lausus ta, "aga enne peame kõik sealt urust välja saama." Noh, osad juba olid, nii et probleemi ei olnud..
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 30, 2011 16:03:14 GMT 3
"Kiss-kiss!" sõnas Julian selle peale, tõstes kõik kassid enda sülest maha, et ninapidi urule lähemale liikuda. Mingi liikumine seal veel oli igatahes. Kutt vaatas ringi ja tegi pilguga kindlaks, et neli kassipoega oli väljas. Aga neid oli enne viis olnud ju. Julian kortsutas veidi kulme ja pani käe natukene uruavast sisse. Mine tea, äkki on kassipoeg uudishimulik ja tuleb ise nuuskima.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 30, 2011 17:17:30 GMT 3
Samal ajal, kui Julian urust kiisut välja saada üritas, võttis Gwen mõne kaugemale jooksva kiisu endale sülle, et too ära ei kaoks. Seda pole ka ju vaja. Mõni aga jäi endiselt paigale, eriti veel see, kes oli ilmselgelt kuti lemmik. "Vaata, et ei hammusta," muigas neidis, kui ravenclawlane enda käe urust sisse pistis. Pisike kiisu võis kriimustada ka tegelikult, aga see ei toiks väga valus olla..
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 31, 2011 14:14:32 GMT 3
"Ma tal hammustan.." muigas Julian. Ja vist õnnestuski see kassipoja uudishimuga manipuleerimine, sest üsna pea tundis ta kedagi enda kätt nuuskimas. Kutt võttis õrnalt kassipojast kinni ja tõstis ta urust välja, jäädes süsimusta kassipojaga tõtt vaatama. Pagana kirju loomaaed. "Nüüd peaks küll kõik olema," sõnas ta pilku üle kassipoegade viies. Jeap.. Viis tükki.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 31, 2011 15:09:39 GMT 3
Gwendolyn naeratas rõõmsalt, kui Julian ka viimase kiisu kätte sai, märgates, et too on must. Täitsa tema kassi nägu. "Ma võtan kaks, sa kolm," lausus ta, ning vaatas enda sülle, kus kaks kassipoega juba ennast mugavalt sisse seadnud olid. Tundus, et nad olid ennisest rabelemisest juba ära väsinud.
|
|