|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 21:29:40 GMT 3
Julian seisis poekeses riiulite vahel, uurides erinevaid šokolaadi. Ta polnud eriline magusamaniakk küll, aga need nägid päris ahvatlevad välja seal. Tegu oli kuti esimese korraga sedasi Siganurmes tsillimas ja ta tahtis kõikvõimalikud kohad läbi käia, nii et just see plaan oligi ta Mesinäppu toonud. Kutt valis endale lõpuks ühe šokolaadi välja ja seisatas siis kummikommide juures.
OT: Kevin
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 21:42:28 GMT 3
Ka Kevin oli oma sammud Mesinäppu seadnud, et Sussile paar šoksi osta. Ja siis veel paar šoksi järgmiseks korraks, kui tüdruk teda trollima tuleb keset ööd. Poe uksest sisse astudes pidi ta päris kõvasti köhatama, enne kui ühed esimese klassi pudinad teda märkasid ja ta šokolaadi riiulite vahele lubasid. Kevinil olid jalas mustad teksad, tumedad jalanõud, seljas tumehall pusa ja selle peal must jakk. Ta kulm polnud õnneks enam paistes, selle oli ta kiirelt alla saanud, aga ometi oli ta terve üleeelmise päeva ringi käinud paistes kulmuga. Kui alandav! Niisiis, nüüd valis kutt oma kallile almost õele mõned šoksid, võttes viimaks suuna kassa poole, olles nii sunnitud mööduma kummikommidest ja Julianist. Kevin peatus kuti juures, kui oli selle ravenipoisi ära tundnud. "And we meet again," muigas ta.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 21:45:49 GMT 3
Julian kaalus parajasti, kas võtta üks pakk mingi seguga või siis rull enda lemmikut, hapukat õunamaitselist kummikommi, kui ta kellegi tuttavat häält kuulis ja pilgu selle suunas viis, naeratus huulile ilmumas. "Hei, sinisilm," sõnas kutt, vaadates siis Kevinit veidike tähelepanelikumalt. Paistetus võis ju läinud olla, aga lähemal vaatlusel olid kaklusejäljed siiski olemas. "Kelle sa välja vihastasid?" uuris Julian veidi murelikult.
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 21:53:01 GMT 3
Kevin pööritas silmi. "Pigem kes minu välja vihastas," parandas ta Juliani. "Family issues," lisas Kevin vaid. Väga ei tahtnud Julianile tunnistada, et ta kasuvend mingi dork on. Et tal üldse kasuvend on. Samas nüüd võis jääda mulje, et Kevini isa peksab teda või midagi. Kev viis pilgu Juliani käes olevatele maiustele. "Magusa isu?" küsis ta endistviisi lõbusalt muiates.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 21:58:22 GMT 3
"Nii et sellel teisel olid siis hullemad kahjustused?" muigas Julian. "Tubli," kiitis kutt kelmika silmapilgutusega. Seda perekonnaosa ta parem kommenteerima ei hakanud. Mitte tema meelisteema. "Natuke nagu on jah. Aga muidu tulin niisama uurima. Kõik on uus septembrikuus ja muu taoline värk, u know.." muigas kutt.
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 22:33:53 GMT 3
OT: Kas sa palun võiks otsekõne mingit muud värvi teha või üldse mitte. See hakkab mu silmadele. Kevin noogutas mõtlikult. Ta silmitses hetke šokolaade enda käes. "Ma maksan need ära ja siis võiks teha midagi?" pakkus Kev. Laiali minna oleks küll patt. Vähemalt hetkel.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 22:44:42 GMT 3
OT: Sellisel juhul siis üldse mitte.
"Nii palju magusat ei ole su tervisele hea," noomis Julian lõbusa muigega, silmitsedes šokolaade Kevini käes. Kuti pakkumise peale noogutas ta ehk veidike liiga agaralt. "Milline au.. Mina saan koolivanemaga koos tsillida!" sõnas kutt uhkel ilmel. Ja slytherinlasest koolivanem veel pealekauba!
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 22:55:15 GMT 3
"Ega ma nendega enda tervist mürgita," muigas Kevin. "Oojaa, tõeline au," naeris Kev. Koolivanemaid oli neil seal küll, kellega hängida. Kevin sammus leti juurde, tasus arve ja lasi šoksid kenasti kotti pakkida. Seejärel jäi ta üsna ukse juurde Juliani ootama, pidades endamisi aru, mida edasi teha ja kuhu minna. Suurem osa temast tahtis kuskile väga privaatsesse kohta hiilida, aga teine osa hoidis täkku tallis. Ilmselt oleks kena oodata, et ehk on Julianil endal mõni idee välja pakkuda.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 23:01:35 GMT 3
"Kes see õnnelik siis on?" uuris Julian huvitunult, otsustades siis kiirelt enda lemmiku õunarulli kasuks ja sammudes Kevini järel kassani. Ka tema maiustused pandi ilusasse kotikesse samal ajal kui Julian arve ära maksis ning kutt oli õige pea taas Kevini kõrval, lükates talle ukse lahti. "Väiksemad ees," sõnas mees tögavalt. Mis sest, et nad peaaegu täpselt ühepikkused olid.OT: For real, I checked. Mõlemad on 185 cm.
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 23:07:14 GMT 3
"Susannah," vastas Kevin muiates. Kui talle uks lahti lükati, vaatas ta hetke õue, nagu kaaluks, kas minna või mitte, ning seejärel tõukas ta lihtsalt Juliani välja, astudes ise tema järel õue. "Nagu sa ütlesid, väiksemad ees," muigas Kevin. See, et ta teisi kiusas ei tähendanud, et tal huumorisoon täiesti puudunud oleks eks ole.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 23:12:11 GMT 3
"See väike ussike? Üritad ära osta teda?" uuris Julian. Ega ta ju ometi armukade polnud, mkmm. Samas sellel tsikil oli vist kutt olemas ju. Noh.. Mine sa neid usse tea. Äkki jagasid oma naisi. Julian silmitses Kevinit hetke segaduses ilmel ja järgmisel hetkel oli tema juba väljas, hakates kuti lause peale naerma. "Hakkame nüüd mõõtu võtma või?" küsis Julian, ajades rinna kummi.
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 23:23:01 GMT 3
Kevin muigas selle peale, kui Julian oma rinda kummi ajas. "Ma olen sinust nagunii suurem," arvas ta ja kohendas jakihõlmu, kui oli šokolaaditahvlid oma jaki sisetaskusse mahutanud sedasi, et need sealt väljagi ei paistnud. Võlurite rõõmud. "Susannah'le ostan, et ta mind öösiti ei kiusaks," selgitas kutt. "Talle meeldib šokolaad, eriti kui tal halb tuju on ja siis on tal ilmtingimata vaja kedagi üles ajada ja Jason laseb öösiti tihti jalga," lisas Kevin oma jutule juurde. Miks ta üldse nii põhjalikult selgitas? "Kassi polegi kaasas?" küsis Kevin muiates.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 23:26:15 GMT 3
"Jaa muidugi.. Ego poolest vast jah," muigas Julian, viies pilgu Kevinile, et veenduda, et kutt seda ikka naljana võtaks. Väga ei julgenud ju torkida ka veel. Mees kuulas Kevini selgituse ära, naeratades siis laialt. Just.. Jason. Susannah'i kutt vist. "Või nii. Veab tollel Susannah'il siis, et sa olemas oled," arvas Julian, raputades siis pead. "Ma mõtlesin, et äkki ei tohi poodidesse igale poole sisse minna loomaga," sõnas kutt. Noh.. Mugumaailmaga harjunud, mis muud.
|
|
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 23:44:46 GMT 3
Kuidas sai Julian arvata, et Jason ja Suss käivad, kui Jason vägagi avalikult Zoe käest hoidis ja temaga käis. Julian ei mõistnud nende gängi värke ikka üldse. "Ära mõtle üle," muigas Kevin. Ta silmitses hetke Juliani. "Niisiis, on sul mõni idee, mida sa teha tahaks?" küsis Kevin lootes, et Julianil ON mõni idee. Kurb oleks, kui tal poleks.
|
|
|
Post by Julian Donaghan on Dec 29, 2011 23:55:13 GMT 3
OT: Mul eided sassis. "Ma kipun seda tegema jap," muigas Julian. "Näed! Sa said puhtalt vaatluse tulemusena minust midagi teada. Kas pole mitte hea tunne?" naeris kutt siis. Talle meeldis just sedasi inimeste kohta miskit õppida. Palju põnevam kui ristküsitlus. "Peale kommi söömise?" uuris Julian siis lõbusa muigega, vaadates veidike ringi. Noh, poed olid tal enamuses läbi käidud. "Noo.. Neid asju, mida ma sinuga teha tahaks, on päris mitu, aga ma kahtlen, et ükski neist sulle meeltmööda oleks," sõnas kutt kelmika naeratusega.
|
|