Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 11:37:17 GMT 3
"Võibolla on isegi paari tähte näha..." ka tema viis oma pilgu taevasse, kui seal vaatas vastu väga palju liikuvad tähed. 'Kuradi Hagridi joogid on vist liiga kaua seinud, kuid endiselt hea...' ega ta taipas ära, et ta on vist natuke liiga palju tarvitanud. Siiski sellest suurt numbrit tegemata, liikus ta torni poole, kui komistas juba mingile aiale otsa. Napikalt jõudis ta aia äärest kinni võtta, et mitte tasakaalu kaotada ja kes teab kuhu kukkuda. Häält tegematta vaatas ta kiiresti taevasse edasi, nagu ta toetaks aiale ja kõik oleks planeeritud. 'Must... not... make... myself... look... lame!' mõtiskles noormees aeglaselt ja lausus "Läksime siis!" seekord vaatas, et kõik oleks puhas ja et ta millegi otsa seekord ei komistaks. Ta oli üsna kindel, et Lindsey ei ole loll ja märkas seda väga hästi.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 11:49:08 GMT 3
"Võib-olla," nõustus Lindsey, viies silmad hetkeks uuesti taevasse, kus juba praegu paari tähte näha võis, ilmselt veel rohkem, kui tema silmad pimedusega ära harjuvad - olid nad alles äsja ju siseruumist tulnud. Muianud endamisi, kui Arsen teel torni poole aia otsa komistada suutis, pidi viiendik tõdema, et hoolimata suurest kruusist tuliviskist oli tema pea isegi selge, kuigi mitte siiski nii selge, nagu enne sellesse onni sisenemist olnud oli. Ja noh, kes seda veel teab, kaua see jook seal seisnud oli... Siiski tundus, et Arsen üritas võimalikult loomulikult käituda, seega ei hakanud Linds ühtegi märkust tegema, vaid jalutas edasi, kuni nad mõne minuti pärast ka torni juurde jõudnud olid. "Trikke tegema ei hakka, eks ole," mainis neidis veel koolivennale, enne kui trepiastmeid vaikselt vallutama hakkas.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 11:53:20 GMT 3
"Hah, sa unustasid juba ära, kellega sa räägid," lausus ta loomulikult hetkekski mõtlemata, kuid mõttes üritas ta ennast siiski tagasi hoida, sest ta teadis, et head ideed tulevad natukene täis peaga palju paremini ja need mõtted ei pruugi üldsegi nii head olla.
Jõudes aga torni tippu, tõmbas mees oma võlukepi ja hakkas menutama, mis loits see oligi, mis ukse lukust lahti teeb. Lausudes seejärel midagi vaikselt, läks uks igalt poolt äärest lahti ja hakkas kukkuma nende ette maha, kui poiss siis hõljutamise loitsuga selle peatas ja rahulikult maha asetas, et lärmi ei teeks. "Fuck, mul läks üks täht sassi," lausus ta seejärel, raputas kergelt õlgu ja astus ukse peale, et siis ruumi siseneda ja akna juurde minna. "Kas see pole naljakas - me tulime torni tähti vaatama, et neid lähedamalt näha, kuigi tegelikult me oleme põhimõtteliselt endiselt sama kaugel ja nüüd on meil veel üks lagi ees...."
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 11:59:10 GMT 3
"Ei unustanud," raputas Lindsey pead ja kortsutas hetkeks kulmu. Arsenit ta juba teadis, too tüüp oli küll päris paljudeks asjadeks võimeline, rääkimata siis sellest, et nemad kahekesi olid veel erakordselt ohtlik kooslus. Ilmselgelt, kui üks midagi välja pakkuda oskas, sai sellega pikemalt mõtlemata kaasa mindud. Võimalik, et Lindsey leiabki oma otsa mingi rumalusega tegeledes.
Torni tipus haaras ravenclawlane samuti kohe oma võlukepi järgi, aga Arsen jõudis temast seekord ette, kuigi kutt loitsuga natuke mööda pani ja seega uks neile peaaegu peale kukkus. Nojah, juhtub ikka, muigas Linds endamisi. "Teinekord jäta loitsud ikka minu ülesandeks," lausus neidis samuti akna juurde jalutades, et sealt välja vaadata, kuid vältis pilgu allapoole viimist, vastasel juhul lõpeb see seiklus tema jaoks päris korraliku peapööritusega, mis pole sugugi ainult tuliviskist tingitud. "Tahad selle lae ka eest ära lammutada või?" naeris Linds pilku koolivennale viies. Selle eest jääksid nad ilmselt kohe kindlasti peale tunde.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 12:03:30 GMT 3
"Ära mängi tulega, muidu ma teengi seda veel," lausus noormees siis aeglaselt pead raputades ja tüdruku kõrvale akna äärde kõndides, kuid ise istudes ühele poole äärde istudes. Talle meeldis, et tornis olid aknad siiski üsna suured. "Ohoh, vaata, seal metsas mingi puu liigub. Huvitav, kas see on puu või keegi liigutab seda puud?" küsis ta seejärel. Loomulikult detailsemalt ta ei näinud, ainult konkreetset suurt liikumist ta nägi. Poiss loomulikult ei mõelnud sellele, et tüdrukul võib hakata pea ringi käima, kuigi see pole otseselt alla vaatamine, vaid kaugusesse. Kuid ta ei teadnud, kuidas kellelgi foobia tingimused välja lõid.
"Oled sa kunagi metsa pidanud minema?" küsis ta siis muuseas.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 12:07:55 GMT 3
"Aitäh, ma ei tahaks siiski nii noorelt surra," arvas Lindsey selle peale. 'Ära mängi tulega' oli talle muidugi just nagu märguanne, et tal ei tuleks enam kuigi kaua inimest provotseerida, aga arvestades kohta, kus nad Arseniga hetkel asusid, ei tahtnud neidis oma õnnega väga riskima hakata. "Ma arvan, et tuul liigutab seda puud," üritas ravenclawlane siiski mõistlik olla, kui pilgu sinnapoole viis, kuigi ei saanud muidugi ka välistada fakti, et keegi reegleid eirav õpilane praegusel ajal veel metsas väikest jalutuskäiku teeb. Silmad nüüd metsapiirile suunatud, toetas Linds end aknalauale istuma, kui küsimuse peale pead raputas. Paar karistust oli ta küll aastate jooksul välja teeninud, aga metsa polnud teda veel saadetud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 12:12:20 GMT 3
Muidugi tule all ta mõtles seda, et ära paku liiga ohtlikku mõtteid, muidu ta võibki katusest vabaneda, mitte et ära ärrita. Noormeest oli üsna raske ärritada praegu, sest tuju oli ikka tal väga hea. "Kuidas tull saab seda liigutada, kui tuult õues polegi? Kui oleks tuul, oleks pilved, jeez..." kuigi ega see, et maa peal tuult ei ole, ei tähenda, et taevas ka ei ole. Noormees ei viitsinud loogikat kokku praegu lihtsalt panna. Liiga palju mõtlemist. Igal juhul õues tõesti tuult polnud. "Ma olen ikka nii paarkümmend korda kokku käinud - muidugi koos õppejõuga enamasti, karistust kandmas," rääkis poiss, kui tüdruk oli otsustanud mitte tema küsimusele vastata. "Paar korda nägin päris mitmeid ägedaid koletisi ka. Lähekski veelgi," lausus ta kergelt naeratades. "Aga üksinda ei ole enam nii tore seal olla," pidi ta samuti tunnistama.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 13:54:01 GMT 3
Lindsey teadis muidugi, et polnud kõige targem Arsenile igasuguseid veidraid mõtteid pakkuma hakata, sest kutt võib need reaalselt teoks teha, aga mida neiu ikka teha sai, kui ta lihtsalt ei suutnud vastu panna? Ärritada ravenclawlane koolivenda muidugi ka ei tahtnud, polnud vaja nende head tuju rikkuma hakata. "Ma ei tea, mulle tundus küll, et kerge tuul oli," kehitas Linds õlgu. Ju siis polnud Arsen seda lihtsalt tähele pannud. Kerge tuul on ilmselt alati, aga mitte midagi sellist, mis neile siia pilved kohale lennutaks. Lindsi loogika ei pidanud ka vist 24/7 väga paika... "Ma pean siis oma tembud tunduvalt hullemaks leiutama, kui ka karistusena sinna tahan jõuda," arvas viiendik nüüd slytherinlase juttu metsast kuulates. Tavaliselt jäeti teda lihtsalt peale tunde istuma ja/või midagi kirjutama. "Ilma õppejõuta oled ka käinud?" uuris Lindsey hetk hiljem, see vastus teda muidugi reaalselt huvitas ka, mitte polnud lihtsalt suusoojaks küsitud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:00:40 GMT 3
"Mitmeid kordi, aga siiski mitte väga palju. Enamasti on ikka kellegiga koos. Ma ei hakka detailidesse minema kellega ja miks," lausus ta muigega. Kusjuures põhjus ei olnud selles, et tema midagi oleks seal korda saatnud, vaid vastupidi - noorena vedasid vanemad tema metsa ja messisid temaga. Ta ise ei pidanud metsa kõige mugavamaks kohaks, et kedagi püksi panna tegema, sest see oli reaalselt ohtlik koht. Talle üleüldiselt meeldivad safe-d prankid.
Ta vaatas, kuidas kauguses too puu endiselt puude vahel liikus kaugemale sügavamale metsa, olles kindel, kas see on nüüd mingi olevus, puu ise liigub või on ta lihtsalt liiga palju joonud. Igal juhul viis ta pilgu lõpuks tüdrukule. "Sa kardad kõrgust jah?" meenus talle kuskilt minevikust selline väikene detail. "Kas see lööb välja ainult otse alla vaatamise puhul?"
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 14:10:07 GMT 3
"Selge," noogutas Lindsey, taibates isegi, et selle teema võib nüüd ilmselt lõpetatuks lugeda. Kui Arsen ikka ei taha rääkida, ei hakka tema ka kutilt seda infot välja pigistama. Omapäi polnud tüdrukul igatahes plaanis sinna metsa ronida, ilmselt jääb see mõte siiski täna ka ära, kui slytherinlane just ühel hetkel ümber ei mõtle. Vaevalt nad muidugi ka siia torni väga kauaks jäävad... Ohtlik oli seal puude vahel muidugi, olenevalt sellest, kui palju kellegi õnne on.
Lindsi silmad olid endiselt suunatud puu poole, seega nägi temagi, kuidas see vaikselt järjest tahapoole liikus. "See on reaalselt veider," pidi ta nüüd tõdema, et ilmselt pole asi ikkagi tuules. Äkki mõjus see tuliviski talle siiski juba, see polnud ju kuidagi võimalik, et puu ise liigub või keegi teda paigast sikutab. "Jah, aga kui ma alla ei vaata, on kõik korras," muigas ravenclawlane küsimuse peale. Tavaliselt piisas tal lihtsalt endale teadvustamisest, et midagi ei juhtu, kuigi kui ta pilk peaks nüüd kogemata torniesisele murule ära eksima, saaks Lindsey ilmselt päris korraliku paanikahoo.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:14:18 GMT 3
"Noh, üks ja sama viirus ei saa meil mõlemal olla, nii et ilmselt ma pakun, et see on elav puu, kuidas iganes neid meie võlumaailmas kutsutakse..." ta mõtiskles hetke ja lisas "Nad pidid olema üsna sõbralikud ja nõndanimetatud metsa hoolitsejad," üritas ta meenutada tunde, mis väljas oli veedetud. "Nad on haruldased ja enamus ajast nad ei liigu ega näita enda olemust. Me peaks ennast luckiks kutsuma..." kui puu jäi järsku seisma. Ta polnud väga sügaval metsas enam.
"Lähme vaatame üle!" teatas siis poiss ja pööras 180 kraadi ja läks väljapääsu poole. Sellist võimalust ei tohi käest ära lasta.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 14:19:42 GMT 3
Lindsey muigas kergelt. "Me oleme siin praegu kahekesi, väga võimalik, et püüdsime mõlemad sama asja kinni - tuliviski näiteks," naljatas neiu, pilk nüüd Arsenile liikumas. Tema juttu nendest niinimetatud elavatest puudest kuuldes pidi viiendik muidugi tõdema, et vaataks hea meelega selle asja oma silmadega üle. Kui nüüd slytherinlase juttu uskuda, ei tohiks see neile ju ohtlik olla? "No lähme," nõustus Linds aknalaualt maha hüpates, et noormehele järgneda. Trepiastmed tornist alla said muidugi ületatud üsna kiiresti, üsna varsti olid nad jälle tagasi maapinnal.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:29:39 GMT 3
"OOOOOT!" teatas ta kiiresti, enne kui ta palju trepist oli liikunud alla, kui ta oma võlukepi välja võttis ja seejärel hõljutas ukse tagasi oma kohale. Midagi veel pomisenud, läks kõik enne katki 'keevitatud' kohad tagasi kokku. "Parem!" mille järel liikus ta jälle alla. Ainuke kiiks oli nüüd see, et ta oli ka liiga palju kokku 'keevitanud', nii et nüüd uks ei käinud üldse lahti. Elagu tuliviski.
Jõudes maa peale, hakkas ta metsa poole liikuma. Jõudes hagridi maja juurde, nägi ta eemal kahte griffi preffekti kõndimas mööda metsa äärt. Poiss tõmbas tüdruku enda kõrvale maja taha, kui lamp nende poole liikus. "Peame siin paar minti ootama," lausus ta siis muige saatel.
|
|
|
Post by Lindsey C. Carter on Jun 5, 2015 14:39:14 GMT 3
Lindsey surus maha valju naeruturtsatuse, kui Arsen eelnevalt peaaegu koostlammutatud uksega jälle tegelema hakkas, suutes selle nüüd küll paari võlukepiviipega ära parandada, kuigi nüüd nägi ukseava välja pigem selline, et pärast nende lahkumist keegi sinna enam ilma jõudu rakendamata sisse ei pääse. "No nüüd ma vähemalt tean, et siia pole enam mõtet vaadet nautima tulla," märkis neidis rohkem iseendale, aga siiski võis kutt ka kuulda, mida ta just öelnud oli.
Vaevalt olid nad aga uuesti endisesse kohta ehk Hagridi maja juurde jõudnud, kui ravenclawlane samuti paari Gryffindori prefekti märkas, ning lasi Arsenil end üsna leplikult maja taha varju tõmmata. "Siis ootame," nõustus Lindsey eemalduvaid selgasid silmitsedes. Peavad nad nüüd nii aeglaselt liikuma?
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:48:24 GMT 3
"Muidu oleks mul neist üsna pohh, aga ma ei viitsi nende oeent kärisevat häält kuulata 'Ma olen preffekt, mis sa teed nii hilja väljas? Kas ma mainisin sulle, et ma olen preffekt?' tsiteeris ja mängis ta griffi preffekte. "Mehm nad liiguvad juba edasi," mille järel ta väljus maja tagant ja liikus metsa poole, pannes oma jahedamad käed pusa taskusse. Seejärel kõndides metsa poole küsis ta muuseas "Miks griffide preffektid koguaeg väljas on? Kas neil endal elu pole? Või nad abusevad oma tiitlit sama palju nagu ma abuseks?" küsis ta siis muuseas. Nii palju mõttelisi küsimusi.
|
|