Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 3, 2015 21:56:39 GMT 3
Mida ikka paremat teha, kui minna keelatud kohta. See tegelt polegi isegi keelatud, vaid igal pool on endiselt hoiatavad sildid, et sinna ei tohiks minna. Loomulikult me kõik raamatulugejad teame, et seal pole midagi ja seal lihtsalt kunagi oli üks libahunt, kes natuke märatses, kuid ega see avalikusele ei ole teada ja nii ka Arsen ei teadnud seda.
Ega Arsen loomulikult ei teinudki teist nägu. Ta uskus kummitustesse ja kõigesse muusse halba, kuid teda ausalt ei kottinud see, pigem vastupidi: excitement! Niisiis ta seisis sissepääsu juures ja hindas kaugemalt maja esmalt. Ta tahtis teada, kas kaugelt kuuldes tõesti on midagi kuulda, nagu vahest räägitakse. Siiski tuli sealt ainult vaikus. "Psh, ma loodan, et sellel on vähemalt midagi huvitavat..." pomises ta natukenegi lootusärevalt.
OT: KINNI!
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 3, 2015 22:08:25 GMT 3
Jase oli sunnitud jällegi vangikoopad oma seljataha jätma, ning lihtsalt minema tormama. Need selle aastased jõnglased olid erilised debiilikud, ning siis juurde veel need kaksikud, kes käitusid hullemini veel, kui need reaalseld essakad. ''Oy,'' hõikas Jase juba kaugemalt Arsenile, kui teda silmanud oli. Huilgav hurtsik it is. Tuliviski pudeli lahti korkinud viskas ta juba ennatlikult korgi kaugemale minema, ning võttis vöövahelt oma ääretult suure võlukepi. Keerutas sellega paar korda, ning hurtsiku uks lendas eest minema. ''Peksame onni pahupidi.'' Ulatas ta kutile pudeli pihku, ning keerutas võlukeppi ka akende suunas, mis laudadega kinni olid pekstud. Lauad tõusid ükshaaval kõrgemale, ning lendasid siis otsapidi maasse. Mõni dork oleks ka fun.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 3, 2015 22:14:03 GMT 3
"Holy shit," lausus ta vaikselt, võttes saadud pudelist lonksu ning lausus "Nüüd ma tean, miks seda kutsutakse huilgavaks hurtsikuks..." lausus ta suure irvega, kuid lisas "Ära kõik kaa pahupidi viska, muidu pole meil kuskil peal kõndida," rääkimata sellest, et teine kord lõbu enam pole. Ta tundis kaasa nendele, kes siia satuvad, näevad kui katki kõik on ja jälle kõik kokku lapivad.
Suure irvituse saatel ta siiski tõmbas võlukepi välja ja kõndis rahulikult Jasoni järel majja. Ta on korduvalt seal käinud, kuid iga kord oli midagi erinev. Tüüpiline asi on mingisugune pidustuste jäljed, sest kus mujal alaealised saavad pidutseda. "Õh, its disgustinly dirty," lausus ta siis ja tegi kerge viipe, kui kogu ruumis olev tolm kokku ühte kohta liikus ja hetkega majas välja lendas. "Jeez, ma imestan, kuidas see sitt nii kiiresti tagasi kokku koguneb..." Naljakas, üks tuli lammutama, tema esimene asi oli puhastamine. Ta lihtsalt vihkas sellist mustust.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 3, 2015 22:21:02 GMT 3
Jase muheles vaid majakaaslase suunas. ''Küll varsti kokku lapitakse.'' Rahustas ta kutti, ning viis pudeli hetkeks uuesti oma huultele. Majas sees oli kutt juba pool trepist ära lõhkunud, kui alles siis märkas millega Arsen tegeleb. Oma kulmi kergitanud toetas kutt end vastu käsipuud, ning lasi pudelil uuesti huultel maanduda. ''Tolm minema ja järgmine külastaja kukub ümber.'' Keeras kutt end jalapealt ringi, ning liikus ise aga hoopis teise tuppa, kus kogu mööbli võlukepi toel keset tuba ühte hunnikuse tõstis.
''Sa teepeal dorke ei näinud? Paneks mõne siia kinni.'' Hõikas ta üle oma õla Arsenile, kui siis oma viimasepeal leiutist hindavalt silmitses. Seda täpselt niipalju liigutanud, et kui keegi suurema hooga seda puudutab on kogu kupatus tal kaelas. Jase jäi nüüd rahule, ning võiski edasi sammuda ja majas järgmisi lõkse ehitada. Siis tuli dorklased peole justkui kutsuda ja neid siin järjest sandistama hakata.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 3, 2015 22:35:09 GMT 3
"Ei, sa tead küll, kui väga nad meid vihkavad. Ma arvan, et kui nad slythe näevad, ootavad parema meelega paar minti nurga taga ja siis liiguvad edasi," lausus ta kerge irvitusega ja sai ka kõrvaltoa tolmu kokku korjatud. Nüüd asetas ta selle ilusasti sissetuleva ukse ülemisse ossa, nii et kui keegi peaks ukse lahti tegema, lendab kogu tolm talle peale, näkku, igale poole "Vaata, et uksest välja ei torma, kui sa just ei taha saada midagi näkku..." hoiatas ta muuseas oma kaaslast, et too pärast endal marki täis ei teeks. Ta kõndis seejärel Jasoni kustiteose tuppa ja jäi seda samuti imetlema "Damn, nüüd ma saan aru, miks dorkid järjest vähem tahavad siin pidutseda," suur muie näol. Ilmselt nad ei mäleta, et need trapid olid, sest nad joovad end liiga täis, et seda mäletada.
Ta hakkas seejärel uut tolmu samas toas koguma ja lisama need Jasoni tehtud kustiteose pragudesse, kust seda niisama ei näe. Kõige rõvedam asi on see, kui sulle tolm näkku ja silmadesse lendab, sest see valutab mitu päeva. Ta tihti irvitab koolis, kui mõni dork mööda kõnnib ja oma punaseid silmi tihti pilgutavad. Enamasti esimese aasta omad, vanemad oskavad kas ise ära loitsutada või haiglatiiba külastada.
"Noh, kuidas selle aasta tatid on?" küsis ta muuseas. Ta on ju see enda arvates eriti puhas slyth, kes alati saab selle tõttu ka tähelepanu, rääkimatta ussisõnade oskust arvestades.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 3, 2015 23:35:51 GMT 3
''Jätan meelde,'' viis noormees silmad uksele, ning silmitses siis Arsenit, kes tema meistriteost veel omakorda täiendas. ''Suurepärane,'' kiitis ta kutti, ning laiutas siis kiirelt oma käsi. ''Nad ise arvavad, et suisa jälestavad meid. Vähemalt nii väidab see Green pidevalt.'' Meenusid seitsmendikule sõnad, millega preili Green teda alati üsna mahlakalt kostitanud oli. Greeniga oli hea lihtne, ta suutis alati kõige peale närvi minna. Ja seda muidugi suurepäraselt ka välja näidata. Kuulnud aga tattide kohta küsimust pööritas mees oma silmi. ''Debiilikud, mitte kusagil ei saa rahu. Ja ma ei viitsi nendega maid ka jagada. Kaksikute tähelend ilmselgelt.'' Ei mahtunud talle pähe, kuidas kaks seitsmendikku said endiselt nii tited olla. Eriti veel, kui arvestada fakti, et nad reaalselt tegelikult jumala normaalsed olid. Vahest lihtsalt kadus piir.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 3, 2015 23:41:47 GMT 3
Arsen purkas kergelt naerma "See on nii naljakas, kuidas nad meid jälestavad. Nagu, nad isegi ei proovi kellegiga suhelda ja viskavad kõik ühte patta, sõimavad ja siis imestavad, kui halvasti me nende vastu kohtleme..." samal ajal lõpetades täiustust.
"Ma ei tea, esimese aasta omad on nii nunnud. Saavad slythi, kus juba nende vana-vanemad olid ning kohe hakkavad uhkelt ringi käima ja kõikidele ütlema, kui puhtad nad on ja puha," kergelt silmi pööritades. "Tagasi mõeldes, sa olid vist kõige hullem esimene aasta. Sa käisid iga jumala kord mulle pinda sellega, kui puhtavereline sa oled ja et ma peaks su jalga musitama, kuigi ma olen samuti puhas. Saime vanematelt õpilastelt isegi paar korda selle pärast peksa, kuigi me pärast tegime kõik tagasi," meenutas noormees toredaid esimesi aastaid. Ta ohkas ja lausus siis "Vähemalt sina, mu nunnuke oled suureks kasvanud," ta ei hakanud uuesti vihjama kaksikutele, sest see oleks liiga lapsik ju.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 3, 2015 23:46:26 GMT 3
Jase pidi kutiga ilmselgelt nõustuma, kuigi mitte täielikult. Nad suhtlevad, kui võimalus anda, ning üritavad seda ka edaspidi teha. Samas miks ta üleüldsegi oli selle asja nii keeruliseks ajanud. Tähtis oli olla puhas oma verestaatusega, ning siis võis asi rahulikult edasi kulgeda. Õrnalt muianud viis ta silmad järgmises ruumis diivanile, mis juba üsnagi räbal oli. Võis aru saada, et keegi oli proovinud seda hiljuti remontida, kuid välja väga ei tulnud midagi. ''Lapsepõlv,'' muheles Jase laialt. Jah peksa oli ta tõepoolest saanud ja päris mitmeid kordi, kuid hiljem kannatasid selle all ka teised lisaks neile kes selle autorid olid olnud. Mõnusalt tüütud. ''Viimane aasta ja siis tuleb siit minema lennata. Sopaverelisi mujal piinama hakata.'' Tõstis ta diivani laealla, ning liigutas siis kamina peale. Seda seal väheke veel keerutanud leidis ta viimaks sobiva asendi.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 3, 2015 23:53:23 GMT 3
"Kinda," kuigi Arsen oli samuti puhtavereline, oli tal üsna savi sellest, kas keegi on sopavereline või puhtavereline. Kõik on inimesed. Aga noh, kuna ta oli slyth ja ta tahtis Jasoniga siiski läbi saada, pidi ta sellel teemal lihtsalt kaasa noogutama, kuigi Jason teadis juba, et teda ei koti see teema.
"Ma ei tea, mugusid on toredam kiusata, kui nad ei saa aru mis toimub, aga asjad lendavad. Mu vanamees koguaeg tegi seda enda lõbustuseks. Ei jõua ära oodata, et hakata end sellega lõbustama..." võis tunduda natukene hea lõbustamise viis, kuid mis teha, vanemate osad asjad tulevad kaasa. "Kas sa ei teagi vanat diivani trikki vä?" ta hõljutas diivani tagasi oma kohale ning lausus "Diivan selline massiline asi, et võib lausa mõrvaga korda hakkama saada. ME ei taha seda. Mida aga me võime teha on see.." ta lausus midagi, kui diivani kõik vedrud, mille peal enam väga midagi polnud tõmbasid kokku ja väikese kerge trikiga jäid ka niiviisi kokku alla surutuna. "Kui nüüd keegi peaks sinna peale istuma, siis see vedru läheb nii kiiresti tagasi oma kohale, et see tüüp mõnda aega ei suuda istuda..."
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 3, 2015 23:57:29 GMT 3
li reaalselt hetki, kus Jase ise ka kahtles kas ta ikka teeb õieti kui enamikku vaid nende vere põhjal hindab. Samas siiani oli ta üsnagi hästi välja vedanud, ning tema vanemad olid ka selles osas üsnagi valivad olnud. Keskkond, milles poiss üles kasvas oli jätnud oma üsnagi tugeva jälje ilmselgelt. Siis lennutas Arsen aga diivani tagasi maha, ning Jase kuulas mõtlikult. ''Eks paista kes järgmistes tundides püsti seisab.'' Oli see hea mõte, ning samas siis võis olla ka kindlasti teadlik, kes siia tulnud oli, ning nende tembu endale peale korjanud. ''Tubli töö,'' noogutas noormees võlukeppi keerutades Arsenile. Siis avastas ta, et nii mõnigi pudel on siia maha vedelema jäetud. Paari viipega oli pudeli sisu teiseks muutunud, ning nende avaja ilmselgelt koos kogu selle vedelikuga, mis kenasti ka värvima oleks pidanud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 0:03:36 GMT 3
"Noh, see korrus on vist korras. Aeg minna järgmisele korrusele!" kuulutas noormees ja vaatas treppi, raputades seekord pead. "Kui me tahame, et keegi teisele korrusele läheks, siis trepp peaks siiski enam vähem terve olema. Ainult mõni aste peaks olema selline, et kui peale astud, väänad jala ära," lausus ta siis, vaadates kui katki see oli. Ta tegi paar viipu, nii et kõik läks oma kohale tagasi, naelad samuti sinna kuhu peab, kuid keskel oli laud, mis oli katki kuid oli lihtsalt kokku lükatud. Kui peale astuda, lähevad need kohe katki. "Genius!" noogutas ta targalt. Talle ikka meeldis see, kui geniaalne ta on.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 13:13:18 GMT 3
Jase noogutas mõtlikult kaasa. ''Good point.'' Mainis ta Arsenile järgi sammudes. Kutid olid hoos, ning neid ei suutnud hetkel vist keegi peatada. Samas oleks Jasonile rohkem meeldinud see, et nad selle koha siin lihtsalt õhku lasevad. ''Paneme Hagridi maja põlema.'' Muheles noormees oma mõtte peale laialt kaasa, kui võlukepi viipega koridoris juba korraliku segaduse tekitas. Mitte, et seal niigi kõik koguaeg segamini ei oleks olnud..
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 13:25:51 GMT 3
"Nope," keeldus poiss "Mulle meeldib seal kvaliteetset aega veeta. Kui sa võtad kõik mu võimalikud lõbustused ära, mis ma peaks oma eluga tegema? See veel puudus, et ma pean sinu peal enda meelt lahutama hakkama..." lausus noormees hagridi maja peale ja läks ülemisele korrusele. "Oh fuck," see oli veel hullemas tolmulises korras kui alumine korrus. Siiski surus ta oma tahtmine kõik tolu minema kaotada tagasi ja lihtsalt vaatas ringi. "See on nii tühi," pidi ta tunnistama. Enamus asju oli nii katkisesk orras, et nendega ei saanud isegi midagi teha. "Vaata seda," lausus noormees siis, suunates väga paljudele küünte kraapimise jälgedele. "Ma polegi neid märganud varem," ega ta väga palju teisele korrusele tulnud ka loomulikult polnud. Ta ei tahtnud läbi põranda lennata. Lõppeks halvasti. Loomulikult raamatuid lugedes, kuulusid need ilmselt libahundile.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 13:44:45 GMT 3
Jase silmitses üsnagi segaduses olles Arsenit. ''Alati saab kaksikute tegemiste üle naerda.'' Oli see ajaviide ilmselgelt kordades parem, kui Hagridi majas istuda. ''Mida on üleüldsegi seal teha?'' Ei jõudnud Jasonile siiski pärale selle maja mõte. Ilmselt polnud Hagridil endal ka seal midagi teha, et ta koguaeg metsas ringi taidles. Siis juhtis Arsen uuesti tema tähelepanu. ''Põnev,'' kinnitas mees silmad jälgedele. Ei tea kas koolist keegi ka libahunt oli? Jase turtsatas enda mõtte peale, ning siis oli altkorruselt kuulda pauku. Jase suunas silmad küsivalt Arsenile, ning kobas oma võlukepi järele. Pudelit natuke tühjendanud jäi ta trepist alla vahtima.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 13:51:27 GMT 3
"Well, seal saab esimese aasta slythidest puhata, nüüd kui ma koolivanem olen," tõi ta väikese näite. "See on hea koht, kus saab erinevate tšikkidega vaikselt.... 'suhelda'," if you know what I mean. Kolmandani ta ei jõudnud kui juba viis ta pilgu trepist alla, võluekpp oli käes ilma, et ta ise märkaski seda. Suurima tõenäosusega lendas kokku mingi Jasoni trap. Siiski parem karta kui kahetseda. "Noh, naistel on eesõigus," lausus ta siis Jasonile, et too läheks esmalt trepist alla. Parem ikka ju hullud enne saata.
|
|