|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 14:02:14 GMT 3
Jase libistas pudeli enda kõrvale maha, ning sammus siis vaikselt trepist alla unustades täielikult trepi seiskorra, ning tänu sellele ta varsti sealt ka alla lendas. Võlukepp järgi veeremas maandus ta otse trepi ees, ning viis oma silmad esmalt muidugi ringi liikuma. Akende eest olid lauad ära lennanud, ning ilmselt vägagi suure tõenäosusega selle paugu põhjustanud. Oma jalast haaranud torises mees vaikselt. ''Vanakuradi vanaema,'' haaras ta kiirelt võlukepi järele, ning viis silmad Arsenile. ''Ma pakun, et kellegi panen ma täna põlema.'' Pidi Jase otseloomulikult oma viha kellegi peale välja elama.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:09:33 GMT 3
Arsen hakkas naerma kõva häälega. "Hahahahahahahaa," vajudes trepi ülevasse ossa istuma. "Ma ütlesin, need trapid on geniaalsed," lausus ta siis, lisades juurde "Töötan isegi sinu vastu," ta tuli samuti trepist ülesse, kuid skippis nüüd siis auguse astme. "Kuule. Need lauad küll niisama ei lenda eest ära, tundub nagu oleks see pigem tõmmatud või lükatud," lausus ta siis muuseas, kui läks akent lähedamalt uurima. Samas aknad olid terved, nii et miks nad peaksid eest ära kukkuma. Need polnud isegi mädad. "Maybe there is ghost there?" küsis ta siis spookilikult.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 14:22:51 GMT 3
Arseni naerupahvakule saatis ta vaid ühe kurja pilgu. Ajas end siis püsti, ning kloppis kiirelt oma püksid puhtaks. Kutile järele sammudes viis ka tema pilgu aknale. ''Või trollib mõni dork meid siin.'' Pistis kutt oma pea aknast välja, ning vaatas kiirelt mõlemale poole. Mittemidagi tarka avastamata suundus ta ohates sisse tagasi. ''Jah, kummitused.'' Turtsatas noormees kiirelt naerma. ''Saadame nüüd dorkidele peokutsed - vaatame kas keegi kohale ka tuleb.'' Hingas ta raskelt sisse, ning tõmbas ühe kapi lahti.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:32:28 GMT 3
"Kindlasti vahepeal eksis siia ära mõni dork, keda me ei märganud. Sul on ju pea küljes dorklaste andur, sa tunned nende tuleku 500 meetri kauguselt juba ära," lausus ta, näos üsna suur irvitus peal, vaadates korra ukse poole, kas sealne tolm on ikka õigesti veel alles või on see vahepeal kadunud. See oli ikka oma kohal. Müstika. Pole mõtet asja üle mõelda.
Igal juhul ta noogutas "Ma ei tea, ma arvan, et me võibolla ei pea isegi väga kutsuma, sest küll nad ise tulevad siia jooma," lausus ta muuseas, kuid küsis juurde "On sul mingeid trikke, kuidas neid siia 'kutsuda'?"
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 14:37:14 GMT 3
Jase hingas raskelt sisse. ''Jah üks suur andur olen.'' Irvitas ta kaasa, ning silmitses siis kapi sisemust. Käega üle riiuli vedanud jäi ta sõrmedele korralik kogus tolmu. ''Me saadame neile kirja.'' Tuli kohale kutsuda öökull. Iseasi, kas need dorgid ka siia kohale voorivad, et üks korralik läbu teha. Jase kavatses diivanil istudes ainult vaadata, kuidas nad enda marki maha teevad. ''Meil jäi üleval midagi pooleli.'' Keeras nooruk end siis ringi, ning liikus tagasi üles.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 14:52:41 GMT 3
"Oh hai dorks, meil on siin pidu huilgavas hurtsikus. Tonnide viisi alkoholi and shit! Signed by definitely not slytherinians!" tsiteeris Arsen potentsiaalset kirja sisu, hakates Jasoniga kaasa kõndima ülemisele korrusele tagasi. Jõudesü ülemisele korrusele, oli seal natukene üht teist muutunud. Nimelt kraapimise oli silmnähtavalt juurde tekkinud.
"Okei, ma ei usu väga, et hundid on siin toas vahepeal olnud ja... kas õues on täiskuu?" küsis ta muuseas, sest see polnud väga normaalne. Üks võimalik asi oli veel, mis võis siin viga olla, kuid seda ta veel ei maininud, ta kahtles selles natukene. Tema polnud enda hirmu veel näinud ja see kindlasti polnud tema hirm.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 14:57:19 GMT 3
Jason tatsas juba üsnagi toredas tujus üles, kui Arsen kirja sisu seletama hakkas. ''Jep, täpselt sellise kirja me neile saadame.'' Nõustus ta koolivanemaga, ning turtsatas siis. ''Sa oled ilmselgelt ainuke koolivanem, kes ei ole idioodiks muutunud tänu oma võimule.'' Lisas ta juurde, ning viis silmad siis samuti seinale. ''See ei ole hea, keegi kurat trollib meid siin.'' Tegi Jase kiirelt kõikides tubades ringi peale, ning väljus sealt üsnagi vihase ja tolmusena. ''Türa, see ei ole normaalne.'' Peatus ta siis viimaks uuesti Arseni juures. Kedagi ju polnud...
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 15:10:30 GMT 3
Noormees muigas ja tahtis veel midagi öelda koolivanema kohta, kuid praegune olukord oli natukene härivam asi, millele ta tähelepanu pööras. Samas Jason oli üsna närvis, nii et ta küsis muuseas "Ega sa ei karda, või noh täpsemalt, ega su suurim him pole supernaturaliga seotud?" küsis ta siis muuseas, sest kui see on tõsi, võis tekkida talle aimdus, mis võis siin viga olla. Kui aga ei, siis nad on ilmselt lihtsalt fucked. Ta kõndis uute küüniste juurde ja uuris korra seda. See oli suurepäraselt perfektne küünistamise jälg ja ükski õpilane ei suudaks nii head asja järgi teha, oli poiss selles kindel.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 15:15:24 GMT 3
Jase pööritas oma silmi, ning viis need kinnituseks Arsenile. ''Ma ei karda midagi,'' teatas ta peale lühikest silmsidet kutiga, ning libistas oma käega üle nende jälgede. ''Tule välja kurat sa mängid lolli.'' Hõikas ta üle maja, et kindlaks teha, kas siin tõesti on keegi. Samas tundus Arsen üsna kindel endas olevat, ning Jase vajas jällegi pudelit, mille eemalt trepiäärelt leidis. Sealt korraliku lonksu võtnud väristas mees end, ning suunas pudeli koolivanemale.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 15:23:48 GMT 3
"Me kõik kardame midagi, lihtsalt meie slythid ei tunnista midagi," lausus ta muuseas ja sa oled üsna närvis," lausus ta muuseaas. Ta ohkas ja hoidis endiselt võlukeppi käes "Kujumuutja, kes tegutseb sõltuvalt inimeste hirmudele," pakkus ta varjandi välja. "Neile meeldivad ju tühjad kohad ja kapid..." järgi mõeldes, too tegigi ju kapi hiljuti lahti, kuid seal polnud midagi.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 15:53:30 GMT 3
Jason silmitses üsnagi kindlameelse hämminguga Arsenit. ''Siis võib ta vabalt olla ka sinu hirm.'' Ei kavatsenudki Jase oma hirmudest siin kõvahäälselt rääkima hakata. Sellel polnud lihtsalt mingit mõtet, ning veel enam oli tal plaanis siin Arseniga vaidlema hakata. Täielik lollus, ning Jase viis silmad lakke. ''Ärme lase end sellest lihtsalt häirida. Mida ta meiega ikka teeb.'' Üritas kutt nüüd rahulikult seletada. Jase'il oli küll kergelt kõhe, kuid seda ta siin kindlasti mitte näidata ei plaaninud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 15:57:36 GMT 3
Oh, minu oma see kindlasti ei ole, sest ma olen rohkem excited kui midagi muud," lausus ta suure irvituse saatel. "Kuna sa oled endiselt koguaeg olnud lähedamal sellele olevusele... kui see on see olevus... siis ilmselt ta asub seal pool," kündides trepist mööda, hakkas ta ühte teist suurt tuba uurima, mis oli samuti tühi ja vägagi tolmune.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 16:15:19 GMT 3
Jason kortsutas oma kulmi, kustkohast Arsen neid asju teadis? Kas seda oli neile mingis tunnis kunagi räägitud? Ilmselgelt Jase teadis ainult seda mida ta teada tahtis. ''Kui sa nii ütled - ilmselgelt tundud sa selles asjas targem olevat.'' Tunnistas Jase kiirelt, et koolivanem on temast targem. Seda ei juhtunud just tihti, kus ta kellegile täiesti teadlikult alla jäi. Noormees sammus suhteliselt tüdinult Arseni kõrval. Järgmiseks tuleb majja troll?
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 16:27:14 GMT 3
"Meh, ma vanemad tahavad, et ma hakkaks poliitikuks ministeeriumis, kuigi mind see ei koti. Niisiis, et streikida nende vastu korralikult, hakkasin hoopis õppima Auroriks. Tuli välja, et see kõik on üsna huvitav," kommenteeris ta selle peale. "Aga ma reaalselt ei saa aru, kuidas inimesed suudavad taimeteadust ja ajalugu kuulata, jeez, õudne kuubis...." lausus ta selle peale ja hakkas esimese asjana toas olevaid kappe lahti tegema, kuid mitte midagi ei olnud ruumis. "Meh, siin pole mitte mingit peletist," ütles ta siis, mille järel ta pööras ümber Jasonist eemale ja talle väga palju tolmu kukkus ja igalt poolt laest seda alla sadas, nagu oleks lund sadamas, kuid see oli lihtsalt tolm. Mees tundis, kuidas tal kogu kehasse tekkisid kananagk ja kuidas tal väikene paanikahoog tekkis "WTF, KUST SEE TULI?" Küsis ta siis, hakates paaniliselt tolmu endalt ära pühkima.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 18:01:52 GMT 3
Jase kuulas mõtlikult Arsenit. Kustkohast see tüüp nii palju aega kooli kõrvalt veel võtnud oli, et seda kõike teha. Oma käed rinnal ristanud ilmus varsti aga ka tema näole kerge ehmumine, kui Arsen üleni tolmuga kaetud oli. Kiirelt oma võlukepi võtnud jäi ta üsnagi kohmetult ruumis ringi vaatlema. ''Ma arvan, et keegi ei taha et me siin oleme.'' Mainis ta justkui muuseas, kui siis vahekoridori läks, ning treppidest alla hüples. Majast väljunud silmitses ta viski pudelit, mis selle jooksmise peale üsnagi tühjaks oli suutnud tilkuda. Pead hõõrunud surus ta pudeli oma huultele. Siis silmas ta kivi, mis temapoole tuli?!?!?!?!
|
|