|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:25:27 GMT 3
Samara kortsutas kulmu. "Mina olen umbrohi, muide," lausus tüdruk enda käed rinnale risti ajades, ise endiselt ohtlikult kõikudes. Poleks Lestat teda kinni hoidnud, oleks tüdruk ammu ilmselt käpuli maas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:27:51 GMT 3
Lestat võttis Samara sülle ja asetas ta toolile, igaks juhuks. "Sina, umbrohi? Ja mina olen Madonna.."vastas ta nagu muuseas, Samarat hoolikalt jälgides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:30:51 GMT 3
Samara hakkas lõbusalt naerma, ise pooleldi laual vääneldes. "Haahhahahaa, Madonna. Oi, sulle sobiksid ta rõivad, Lestat," lausus tüdruk toolil naerust vääneldes. "Madonna.. mida veel? Aga ei, mina olen umbrohi. Takjas sihuke. Või ohakas," lausus tüdruk, kui oli veidikenegi rahuneda suutnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:36:59 GMT 3
Lestat kujutas pilti. "Eriti kena näeksin ta trikoos välja,"sõnas ta ise samuti naerma hakates. "Mina olen siis teine takjas," ütles ta seejärel lihtsalt ja istus laua peale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:39:37 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise enda pead oma käele toetades. Millegipärast tuikus ta endiselt aeglaselt paremale-vasakule, ise toolil istudes. "Siis me ei hävinegi kunagi," lausus tüdruk õrna muige saatel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:42:40 GMT 3
"Kuna ma ei söö toitaineid mullast ära ja jätan selle sulle?" pakkus Lestat ühe teooria Samara väitele ning naeratas õndalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:47:14 GMT 3
Samara muigasvaikselt. "Ähh, pole vaja. Ma elan päikesest, värskest õhust ning Tuliviskist," sõnas tütarlaps, ise soojalt noormehele naeratades. Ta ütles seda nii hoolivalt, nagu sõltuks noormehe elu neist toitainetest, mida mullast leiduda võib ning mida ta Samarale pakkus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:52:53 GMT 3
"Siis tuleb veel mõni teine takjas su juurde, kuna kõik toitained on mullas." Ta naeratas südamest ning vaatas Samile silmadesse, mis sama roheliselt vastu kiirgasid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:56:48 GMT 3
Tüdruk kehitas õlgu. "Aga palun, ega ma kade pole," lausus tütarlaps leebelt naeratades. "Muide, kas sa purju jääd? Ma mõtlen, et kui sa maitset ei tunne, siis kas alkohol mõjub ka üldse kuidagi?" küsis tüdruk üle ning vaatas noormehele uimaselt otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:00:10 GMT 3
Lestat raputas jällegi pead."Kuigi vahel oleks vaja unustamist ja lõbutsemist. Kuigi siis suureneks oht, et ma kaotan kontrolli enda üle," tõi ta kohe ka positiivse poole selles.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:10:41 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Mul seda ohtu pole. Ma võin end vabalt surnuks juua, kui tahan. Siis tuleksid mõned inimesed mu matustele, nutaksid krokodillipisaraid ja paari päeva pärast oleksin unustatud," lausus tüdruk ausalt ning tõsiselt, ise enda pudelit vaadates, justkui oleks see ta parim sõber.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:12:03 GMT 3
"Ja kes siin nüüd morbiidset juttu räägib?" küsis Lestat kulmukergitusega ning kerge muie näol.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:13:05 GMT 3
Samara hakkas naerma. "Ma olen purjus, ma võin," tõi ta kohe ettekäände ning rüüpas mõned sõõmud enda joogist, vaadates, pea viltu, noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:14:15 GMT 3
"Ja nüüd proovid mind kadedaks teha?" kergitas ta veel rohkem kulmu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:21:32 GMT 3
Samara raputas pead. "Kindlasti mitte. Täispeaga olen ma lihtsalt rohkem ausam ja räägin välja saladusi ja tõsiasju. Ja see, mis ma oma surma kohta ütlesin, on fakt. Kõik lipitsevad nina ees.. mängivad sõpra ja seda ainult mu tiitli pärast Sigatüükas ja sellepärast, et mu stiil on hirmutav. Seljataga nad klatðivad ja mõtlevad igal võimalikul viisil, kuidas mulle mäkra mängida," lausus tüdruk tuimalt ning ausalt, avades lõpuks silmad ning jäi nendega poisile otsa vaatama. Ta naeratas, mis tähendas, et sellise eluga oli ta harjunud ning, et ta ei kurda.
|
|