|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:23:39 GMT 3
Lestat ohkas rusutult ning raputas õrnalt pead. "On ikka sõbrad küll siis.." pidi ta midagi ütlema, kuid ei osanud end kuidagi väljendada ega midagi ütelda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:28:30 GMT 3
Samara puhkes laginal naerma. "Kurat, kui armsalt sa seda ütlesid," lausus tüdruk särades ning vaatas noormehe poole. "Sa oled mu ainus ja õige sõber," lausus ta seejärel, kui oli veidikenegi rahuneda suutnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:30:36 GMT 3
Lestat naeratas korraks. "Samad sõnad siitpoolt,"vastas ta ausalt ning silmitses neidu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:35:19 GMT 3
Samara naeratas vaikselt. "Olgugi, et ma olen praegu suht.. sopsus.. jääb see siiski mulle igaveseks meelde," lausus tüdruk, asetades aeglaselt nimetissõrme meelekohale ja koputades seda õrnalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:37:33 GMT 3
Lestat naeratas liigutatult. "Tahad sa äkki üles minna? Seal oli minu meelest mingi tuba," tuletas ta eelmist korda meelde, kui seal käinud oli.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:44:19 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, tõuses püsti. Ta hoidis lauast kinni, ise hoides kõvasti Tuliviski pudelit käes, justkui oleks see ta kallem vara. "Saad sa mind aidata?" küsis tüdruk, sirutades käe Lestati poole. Ta teadis, et üksinda ilmselt kukuks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:45:14 GMT 3
Lestat hüppas laualt maha ning võttis Sami taas sülle. "Et üles siis?" küsis ta trepile osutades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:48:43 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. Ta oleks tahtnud öelda 'Nõõõ, suksu', kuid ta suutis siiski vait jääda. "Mõtle, mis koorem. Kolme Luuda tulles sa ei teadnud, et pead kedagi tassima hakkama," sõnas tüdruk lõbusalt, ise muidugi nautides, et keegi teda süles tassib.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:51:19 GMT 3
Lestat ei vastanud midagi, kuna arvas, et Sam teab, et noormehele ei ole mingi koorem raske. Ta kõndis trepini ja sealt külg ees üles. Ta avas toa ukse ning seal asetas Sami ühele diivanile. Võlukeppi korraks suunanud, süttis kaminas leek.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:00:07 GMT 3
Samara naeratas mõnusalt muheledes ning vaatas, kuidas noormees kaminasse tule süütab. Muidugi nägi ta seda topelt, sest ta silme eest virvendas ning pea kumises. "Kus me oleme? Kas sinu juures või?" küsis tütarlaps lõpuks, ise unustades, et noormees oli ta teisele korrusele viinud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:01:56 GMT 3
Lestat istus Sami kõrvale diivanile. "Jätkuvalt Kolme Luua teisel korrusel," sõnas ta rahulikult."Soovitaks sul magama jääda," lisas ta korraks neiu nägu puutudes ning naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:08:48 GMT 3
OT: Kolme Luua, mitte Hurtsiku
Samara naeratas vaikselt. "Eks ma katsun, jah," lausus tütarlaps uimaselt ning sulges enda silmad, lastes Tuliviskipudelil maha potsatada. Selle sisu valgus mööda põrandat laiali, kuid tüdrukul oli ükskõik. Ta nohises vaikselt midagi ning peagi oli ta unenägudemaale lennanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:11:12 GMT 3
OT: deam Lestat korjas pudeli maast ning asetas selle kamina ette. Ise jäi ta mõneks ajaks Samarat vaatama, kui istus siis maha, paar meetrit eemale ja vaatas öö otsa neiut sealt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:18:10 GMT 3
Hommikul...
..umbes kella poole üheksa paiku avas tüdruk enda silmad ning haigutas vaikselt, asetades käe suu ette. Seejärel ajas ta end istukile ning vaatas ringi, ise mõeldes, kus ta olla võiks. Nähes Lestati, muigas tüdruk vaikselt, kuid siiski rõõmsalt. "Tere hommikust! sõnas Samara veidike häbelikult noormehele. Tal polnud õrna aimugi, kui palju oli ta endale piinlikust valmistanud öö jooksul.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:18:52 GMT 3
"Tere hommikust," vastas ta rahulikult, nägu endiselt naeratav, ning noogutas peaga.
|
|