|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:52:46 GMT 3
"Oleneb, mida sa teeks. Kui sa nüüd plaanid end ära tappa, siis see unusta heaga ära. Seda ma sul teha ei luba, nagu sa tead. Ülejäänud osas on sul vaba voli," lausus tüdruk noormehele, ise endiselt järve vaadeldes, ta nägi sealt kuu peegeldust.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:55:22 GMT 3
Lestat tõusis püsti ning jalutas rahulikult neiuni. Seal ta asetas vasaku käe Sami seljale ning parema käe ta kuklale. Sujuva liigutusega kallutas ta neiut tahapoole, sulges silmad ning proovis teda, nii hästi kui osab, suudelda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:57:54 GMT 3
Nüüd oli tüdruku kord mitta osata oodata sellist asja. Siiski asetas ta peagi käed ümber noormehe ning sulges silmad, ise õrnalt noormeest vastu suudeldes. Taas tundis tütarlaps seda imelikku joovastust. Joovastust, mida suutis ainult Lestat tüdrukus esile tõsta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:00:11 GMT 3
Kuna Lestat ei teadnud, kas sellel ka mingi kindel aeg on, ta jätkas veidi aega, kuid tõstis siis Sami taas püstisesse asendisse ja avas silmad. "Ma lähen vabandan pärast Jase ees," sõnas ta pilku kõrvale viies.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:01:33 GMT 3
Samara vaatas nüüd noormehele otsa, ise ilmselt üritades toibuda. Kuulnud aga noormehe lauset, neelatas tüdruk. "Mis sa talle ütleksid?" küsis tütarlaps, põsed õhetamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:03:03 GMT 3
"Kui sa tahad Samarat endale, siis parem tee seda kiiresti?" pakkus ta ühe idee välja ning viis häbeliku pilgu taas neiule.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:06:20 GMT 3
Samara naeratas vaikselt, pöörates enda pilgu maha. "Ja sa tahad sellega öelda.. mida?" küsis tüdruk, vaadates nüüd arglikult noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:08:25 GMT 3
"Seda, et ta on üks igavene tobu, kui sul minna laseb," ei julgenud ta rohkem midagi väita, kartes negatiivset reaktsiooni. Kõrvalt aga oli vaatepilt tore, kaks inimest vaatavad üksteist arglikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:11:16 GMT 3
Samara naeratas vaikselt. Ta pidi nentima, et taoline situatsioon oli juba hiljuti olnud, Jasperi ja Elveni vahel. Tüdruk muigas vaikselt, tõstes enda pilgu noormehele. "Eks tulevik näitab," sõnas neiu, kuid ta oleks tahtnud teada väga, milliseks või kuidas Lestati ja Jase'i jutuajamine arneb.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:12:50 GMT 3
Lestat vaikis mõnda aega. "Oleme nüüd tasa?" küsis ta ettevaatlikult pärast pausi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:14:42 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Sa mõtled suudluse koha pealt?" küsis tüdruk kulme kergitades ning õrnalt sapaninaga lund tonksides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:15:57 GMT 3
Lestat noogutas, lootes, et Sam märkab seda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:19:13 GMT 3
Samara muigas vaikselt, paljastades enda kelmikad põselohud. "Miks sa arvasid, et sa mulle võlgu oled?" päris neiu uudishimulikult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:24:21 GMT 3
"Sest mul jäi tunne, et sa ootasid midagi enamat," vastas ta nüüd julgelt Samile silmadesse vaadates. "Lootsin, et ehk oli see veidi parem kui eelmine ja oli minust nüüd sulle ka mingit kasu," proovis ta võimalikult õigesti end väljendada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:26:01 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa. "Ma arvasin, et sa ise tahtsid seda, mitte, et sa tegid seda kohustusest," lausus tüdruk veidike pettunult ning heitis enda pilgu kõrvale, üle õla.
|
|