|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:27:03 GMT 3
"Ning ma tahtsin teada, kas ma suudan seda teha.... õigesti," täiendas ta põhjuste nimekirja veelgi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:31:44 GMT 3
Samara muigasvaikselt. "Suutsid küll. Vägagi," lausus tütarlaps, pöörates enda pilgu taas noormehele ning naeratas kergelt. "Tulevikus näitad sa oma oskustega kõigile tüdrukutele, kes su teele tulevad, koha kätte," sõnas tütarlaps nüüd juba naljatledes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:34:22 GMT 3
"Ma loodaks, et neid palju ei tule," sõnas ta omapoolse poolnaljaga, sest ta mõtles seda tõsiselt. Meel oli Lestatil ikka kurb, kuid nüüd ei mõistnud ta enam isegi, miks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:39:13 GMT 3
Samara kortsutas mõtlikult kulmu. Alles oli noormees öelnud, et ta on liialt üksi ning nüüd ütleb, et ta loodab, et neid tüdrukuid liialt ei tule. "Ma ei saa sinust enam aru, Lestat," lausus tüdruk vaikselt pead vangutades, kuid siiski lõbusalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:40:24 GMT 3
"Ma hoolin kvaliteedist, mitte kvantiteedist," sõnas ta lootes, et näide liiga julm ei ole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:42:43 GMT 3
Samara muigas vaikselt noormehe lause peale. "Selge," sõnas ta vaikselt. "Jalutame veel või lähme lossi?" küsis ta noormehelt edasi, vaadates talle mõtlikult otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:43:46 GMT 3
"Ma jalutan niikuinii terve öö läbi siin," sõnas ta vastuseks ning naeratas, ulatades talle nüüd esimesena oma käevangu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:47:26 GMT 3
Tüdruk naertas lõbusalt. Ta oli küll veidike väsinud, kuid siiski polnud tal midagi selle vastu, et noormehega terve öö mööda järvekallast ringi jalutada. Ta võttis malbe naeratuse saatel noormehe käevangu vastu ning pööras pildu taevasse, vaadates säravaid tähti.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:48:36 GMT 3
"Mida sa seekord tundsid," tahtis Lestat teada. Tunded olid tema jaoks võõrad, kuid huvitavad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 3:56:11 GMT 3
Samara muigas noormehe küsimuse peale ning mõtles väheke. "Üllatust, erutust, ärevust, kuid äikesetunne oli ka alles. Mitte, et see halb oleks, uus tunne lihtsalt," vastas tütarlaps lõpuks ning naeratas malbelt. Peagi aga muutus ta tõsiseks ning küsis nukralt: "Sa ei tundnud midagi, eks?"
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:57:26 GMT 3
"Soojust," sõnas ta, kui oli veidi pikemalt sellele mõelnud ning naeratas siis endamisi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 4:00:51 GMT 3
Samara muigas endamisi. "Ja oli see sinu jaoks hea või halb, et sa soojust tundsid?" küsis tüdruk õhinal, ise edasi jalutades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 4:02:51 GMT 3
[colot=660022]"Et ma tundsin, oli hea.. kuid samas jälle halb," ta nägi asja nii üht kui teist polt ning see pani ta muretsema.[/color]
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 4:07:38 GMT 3
Samara mõtles väheke, kuid siiski ei suutnud ta pähklit katki hammustada. "Mismoodi halb?" küsis neiu üle, vaadates nüüd noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 4:09:07 GMT 3
"Tähendab, et seda valusam on mul sind Jasperiga koos vaadata," sõnas ta oma arvamuse, samal ajal veidi kurvalt Sami vaadates.
|
|