|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:37:28 GMT 3
Lestat noogutas mõistvalt. Ta oligi nii arvanud. "Siis sa pead leidma võimaluse, et temaga rahulikult rääkida. Tahad, ma korraldan asja?" küsis ta siis salamahti muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:41:38 GMT 3
Samara tõstis kärmelt pilgu ning vaatas noormehele uudishimulikult otsa, silmad suured, kui mingil animetegelasel ning vesised. Tüdruk löristas kergelt ning ning küsis: "Mismoodi?" Ta mõtles väheke, Elveni sõnad kõrvus kajamas. "Ma võin kihla vedada, et ta ei taha mind enam elusees näha," lausus tütarlaps vaikselt, visates end lumme pikali ning taevasse vaadates. Ta silmitses tähti, ise unistades olla üks nende sealt. Kaugel siinsetest muredes. Tal oli kahju, et Lestat oli teda sellisena näinud. "Selliste jamade tõttu olengi ma stressis ja ei saa magada," lausus tüdruk, kui talle oli meenunud küsimus, mida noormees Kolmes Luuas küsimus oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:43:42 GMT 3
Lestat noogutas mõistvalt viimase lause peale. "Kuid kui ma ta salaja ilma, et ta märkaks, kuhugi, näiteks tarvilikku tuppa toimetaks, saaksite ju rääkida," sõnas ta naeratusega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:46:48 GMT 3
Samara ohkas kergelt. Ta oleks väga tahtnud asjad ära klaarida, kuid samuti teadis ta Elveni rasket iseloomu. "Sealt kõik alguse saigi, kuid see oleks sinust väga armas," lausus tüdruk, pöörates nüüd veidike pead, vaadates noormehele alt üles otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:52:37 GMT 3
"Siis olekski õigem ju asi ära klaarida seal ,kus see alguse sai," nägi Lestat selles loogikat. "Ma vaatan, mis teha annab," lausus ta ausalt ning lootis, et oli neiu tuju veidikegi parandanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:55:18 GMT 3
Samara tõusis peagi istukile, juuksed ning tema pluus tagant lumised. Suure kiiruga polnud neiu endale mantlitki jõudnud kaasa võtta, vaid ta oli tavalise Hufflepuffi koolivormi väel. Pistnud käed varrukatesse, ohkas tütarlaps taaskord, nagu tal juba kombeks oli. "Ma ei kujuta ettegi, mis sellest saama hakkab," lausus koolivanem tõsiselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:57:31 GMT 3
Lestat ohkas samuti. "Mina ka mitte, kuid loodan ainult parimat," süstis ta sellesse valguskiirt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 2:00:37 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, vaadates nüüd taas slytherinlast. "Aitäh," sõnas ta vaikselt, peaaegu sosinal, ise oma suurte mürkroheliste silmadega poissi vaadeldes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 8:17:53 GMT 3
Lestat naeratas sõbralikult. "Pole tänu väärt," sõnas ta ausalt neiu silmisse vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 13:08:36 GMT 3
Samara naeratas kergelt ning asetas taas enda pea Lestati õlale, ise vaikselt silmad sulgedes. Ta hingas sügavalt sisse külma ööõhku, ise vaikselt miinuskraadide tõttu värisedes. Siiski ei tahtnud ta sisse minna. Puhketoas oleks ta niikuinii kohanud Elvenit ning ta ei tahtnud praegu teda lihtsalt kohata.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:16:57 GMT 3
Lestat naeratas endamini ning mõtles, kuidas asja nendele ära korraldada. "Ega sul külm ei ole?" küsis ta siis järsku kulmu kergitades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 21:20:42 GMT 3
Kuuldes Lestati küsimust, vaatas ta noormehele otsa, ise mõeldes, mida vastata. "Natuke on," lausus ta seejärel vaikselt, pöörates enda pilgu järvele, mille ääred õrnalt jääs olid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:25:32 GMT 3
Lestat võttis oma jaki seljast. "Pane selga," sõnas ta mitte paludes vaid veidi käskivalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 21:32:42 GMT 3
Samara vaatas jakki noormehe käes ning turtsatas lõbusalt. Siiski meeldis noormehe þest tüdrukule - see näitas hoolivust. Vaikides võttis ta noormehe jaki enda kätte ning toppis selle seejärel selga. "Noh, kuidas ma välja näen?" küsis tüdruk veidike lõbusamalt noormehelt, ise enda lumised juuksed õlgadele laiali laotades. Küsiva ilmega jäi ta noormehele otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:49:29 GMT 3
Lestat naeratas ning vaatas, kui hästi tema pintsaku moodi jakk neiule istub. "Väga kaunis, nagu alati," sõnas ta ausalt ning vaatas soojade silmadega Samile otsa.
|
|