|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:59:19 GMT 3
Lestat surus oma huuled veidike torru. "Me ei suhtle väga tihedalt. Aga oleneb. Mingis mõttes oleme me konkurendid, teises mõttes vastandid," arutles ta teema üle valjult ning sulges hetkeks silmad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:01:58 GMT 3
Samara kuulas noormehe ära, ise nüüd tema poole vaadates. Tundus, et noormehele eriti ei meeldinud sellistest asjadest rääkida, kuid Sammyle pakkus kõik huvi. "Aga kentauride jm veidrate olevustega?" päris tüdruk edasi lootes, et ta tüütavaks oma küsimustega ei muutu veel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:08:58 GMT 3
Lestat raputas pead. "Üldjuhul nad hoiduvad meist, kuna me ikkagi toitume inimestest ja loomadest. Nemad on mõlemat," sõnas ta kergelt kõkutades ning silmitses neiut.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:18:45 GMT 3
Samara naeratas lõbusalt, hambad välkumas ning vaatas seejärel sillerdavat järve, mis praegu väga kaunis oli. "See on hea, et te eraldi hoiate end teistest. Muidu kui oleks järsku mingi tüli millegi üle tulnud, oleks päris hull olnud," lausus tüdruk, pilk veidike tõsisemaks muutudes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:21:43 GMT 3
Lestat noogutas. "Ning lõpuks oleksime mõlemad hävinud," sõnas ta tõsiselt enda jalgeesist jälgides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:26:38 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Aga vahetame teemat," lausus tütarlaps lõpuks, et ta ei hakkaks mõtlema Lestati surma peale. See oleks liiga ränk olnud. Ta manas näole naeratuse, mis mõne sekundi pärast näolt taas pühitud oli, ise endiselt mööda järvekallast jalutades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:28:26 GMT 3
Lestat noogutas ning nõustus, mõtteis rohkem, kui ta välja näitas. "Kunas sa tahad, et ma sind Elveniga tuppa kinni paneksin?" küsis ta laia õela muigega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:34:17 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Ma arvan, et ma põrkan temaga ise kuskil kokku. Puhketoas kasvõi ja siis pole mul pääsu selle teemaga rääkimisest," lausus tüdruk, vaadates vasakule, noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:35:37 GMT 3
Lestat kortsutas kulmu. "Kindel?" küsis ta kindluse mõttes üle, kuna enne oli justkui teisiti kokku leppinud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:43:04 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning leides, et too on niigi palju tüdruku heaks teinud, noogutas tüdruk vaevumärgatavalt ning kiiresti pead. "Küll ma hakkama saan," lausus tüdruk rohkem endale, kui Lestatile ning ohkas sügavalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 15:13:48 GMT 3
Lestat ei jäänud seda uskuma. "Ära karda küsida. Mul niikuinii pole midagi targemat teha," proovis ta tõde neiust välja saada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 15:20:05 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning naeratas õrnalt. "Mul pole kombeks teisi enda jamadesse kaasa kiskuda," lausus tüdruk vaikselt, surudes parema käe sügavale jaki taskusse. Ta leidis sealt noormehe kinda ning ta muigas vaikselt, surudes kinda rusikasse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 15:51:32 GMT 3
Lestat raputas pead. "Ta ei märkaks isegi, et mina seda tegin," sõnas ta lubava ilmega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 16:01:04 GMT 3
Samara pööras enda pilgu maha ning naeratas vaikselt. "Kuid miks sa seda teha tahad?" küsis tütarlaps, tõstes peagi enda pilgu taas Lestatile. Ta oli küll tohutult tänulik noormehe peale, kuid siiski hakkas Samara end vaikselt süüdi tundma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 16:11:29 GMT 3
Lestat kehitas õlgu, kuna ei olnud sellele mõelnudki. "Ma arvan, et sellepärast, et siis oleks kindel, et sa temaga räägitud saaks ja sa ei oleks enam nii kurb," leidis ta, et see on päris loogliline.
|
|