|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 22:09:20 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, mõistatuslik nägu peas. Peagi ta aga langetas enda pilgu, näol õrn ning häbelik naeratus. "Jalutada tahad?" pakkus tütarlaps seejärel välja, tõustes püsti ning kloppides enda püksid lumest puhtaks. Naeratades sirutas ta enda käe noormehe poole, et teda püsti tõsta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 22:12:34 GMT 3
"Muidugi," vastas ta sõbralikult, tõusis samuti püsti ning võttis neiu käe vastu, kuigi kartis, et ta sellepärast külmetama hakkab. Seejärel järgnes ta neiu valitud suunale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 22:16:53 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ning pööras enda pilgu hetkeks täiskuule, mis järve kohal laialt justkui naerataks. Tüdruk vangutas pead. Milline õhtu. Vaikselt hakkasid nad kõndima mööda järveäärset kallast. "Mida sa muidu siin üldse tegid enne seda, kui minu avastanud olid?" alustas neiu jututeemaga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 22:19:56 GMT 3
Lestat meenutas, mida ta oli siis õigupoolest teinud. "Mmmm.." venitas ta alul,"lugesin arvatavasti." Kui tal oli meelde tulnud, noogutas ta sügavalt ning kinnitas oma arvamust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 22:32:07 GMT 3
Samara naeratas kergelt, endal pilk nüüd juba maha suunatud. Ta vaatas, kuidas tema saapad vajusid pehme lume sisse, samal ajal ära kuulates Lestati, kes lugenud oli. "Sa ilmselt külma ei tunne, ega?" päris tüdruk. Tema poleks küll sellise ilmaga tahtnud välja lugema tulla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 22:54:40 GMT 3
Lestat raputas pead. "Ja selle üle on mul küll veidi hea meel. Ma olen aru saanud, et too pole eriti meeldiv asi," sõnas ta naeratades ning kiikas veidikeseks Sami poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 22:57:14 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt, ise tegelikult üpriski kohutav välja nähes: Tema silmad olid nutmisest paistes ning must silmavärv oli mööda põski laiali. Ta nägu oli kaame ning ta oli samuti veidike märg ja lumine. Siiski tundis ta end täiesti vabalt. Lestat polnud vähemalt öelnud, et tüdruk võiks end korda teha. "Aga soojust tunned? Kehasoohust.. päikesesoojust jne?" päris tüdruk, pöörates pilgu kõrgemale, Lestati poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:01:32 GMT 3
Lestat raputas vaikselt pead. "Ma haistan, kuulen ning näen. Kompimine on keeruline, ma võin katsuda, kuid ma tunnetan ainult selle kuju," selgitas ta oma tundemeelte olemust neiule. "Siiani vähemalt.." sõnas ta, mõtteis väike lootuskiir tekkimas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:16:10 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. "See võib päris masendav olla," lausus tütarlaps vaikselt, ise endiselt noormehe külmast käest kinni hoides. Hoiaks, justkui jäätükki käes, kuid see tunne pole päris joovastav.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:29:09 GMT 3
Lestat noogutas. "Veel üks miinus vampiiridele," sõnas ta vaikselt. "Kuid ma olen sellega harjunud," sõnas ta veidi rõõmsamal toonil.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:34:28 GMT 3
Samara muigas endamisi kõveralt. Ilmselt Lestat ütles oma esimest lauset sellepärast, et tüdruk oli alles mõned päevad tagasi Kolmes Luuas öelnud, et tal poleks midagi selle vastu, et vampiir olla. Kuulnud aga sõbra viimast lauset, levis naeratus tüdruku näol laiemaks. "Siis on hästi. Mul on üpriski tundlik nahk tegelikult. Väga kergesti hakkab mul külm ja sama kergelt hakkab ka palav, kuid praegu ma ei kurda," lausus tüdruk, pilk nüüd maha pööratud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:36:15 GMT 3
Lestat hakkas kiiresti muretsema. "Käed ei külmeta? Mul peaksid taskutes kindad ka olema," küsis ta enda jaki peale viidates, mis Samil seljas oli.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:38:22 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ise mõeldes, milleks noormehel kindad vajalikud on, kui too külma ei karda. "Ma ütlesin, et ma ei kurda," kordas tüdruk end naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:44:51 GMT 3
"Igaks juhuks,"vastas ta kindlalt, kuna arvas ikkagi, et tüdruk ei julge lihtsalt ütelda, et ta kätel külm on nagu ta ei ütelnud ennegi ise, vaid Lestat küsis esmalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:51:00 GMT 3
Samara pilgutas Lestatile kelmikalt silma ning vaatas seejärel kuud, mis tundus hiiglaslik olevat. "Kas vampiirid ja libahundid saavad hästi läbi?" küsis neiu lõpuks, kui nad olid pikka aega vaikides jalutanud.
|
|