|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 14:25:34 GMT 3
Lestat muigas laialt ning vaatas siis puu liikumist. "Sa võid ees minna, ta ei ole praegu veel nii vihane," sõnas ta lõbusalt ning pööras pilgu Sam'ile.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 17:34:24 GMT 3
Samara noogutas vaikselt ning ohkas seejärel sügavalt sisse. Seejärel jakkas ta aeglaste sammudega tüvest eemale, lossi poole sammuma, kiirendades lõpuks sammu. Peagi tüdruk jooksis ning varsti tundis tütarlaps Paju oksi vastu enda kandu löömas. Tüdruk sulges silmad ning pööras end puu poole ning samal hetkel lajas too oma jämedate okstega vastu maad nii, et see õrnalt vappus. Neiu ehmatas ning hakkas taas jooksma. Peagi oli ta puu haardest väljas. Pööranud end ringi, jäi ta nüüd Les'i ootama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 22:15:42 GMT 3
Lestat tahtis oma üleliigset liikumisvajadust vähendada ning kui Sam oli ohutul kaugusel astus ta paar sammu eemalt ning hüppas ühele oksale. Seal peal kõndis ta veidi edasi ja hüppas teise oksa peale rippu. Üks tuli hooga tema suunas ning ta lasi kätega eelmisest oksast lahti, et järmisele kõhuga peale toetada. Ta tõusis kiiresti püsti ning hüppas üsna kõrgelt alla, Sam'i kõrvale, maandudes kahel jalal ning naeratas siis neiule.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 15:54:57 GMT 3
Samara imetles noormehe liikumist ning naeratas seejärel, kui nad mõlemad taas ohutus kohas olid. "Sa ikka oskad mulle muljet avaldada," lausus tütarlaps kerge muigega noormehele ning võttis seejärel ta käest kinni, pöörates pilgu hetkeks Sigatüükale. Peagi aga vaatas ta taas noormeest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 4:19:10 GMT 3
Lestat kinnitas oma käe Sam'i käes, nagu ka neiu tegi. Ta ju kavatseski temast kinni hoida ja mitte iialgi enam lahti lasta. "Kui väga seda mulle ka öelda ei meeldi, ma olen kõigest mina ise," sõnas ta armsalt ning tegi väikese musi neiu nina otsale ja naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 13:48:58 GMT 3
Tüdruk muigas õrnalt. "Aga sellepärast ma sind armastan ka," lausus neiu noormehele silma pilgutades ning pööras enda pilgu seejärel lossile, mille akendest paistsid tuled. Leidnud, et see pole pooltki nii huvitav, kui Lestat, pööras hufflepufflane enda pilgu taas noormehele, jäädes talle armsalt otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 19:44:39 GMT 3
Lestat krimpsutas nägu. Talle ei meeldinud enda ja Sam'i kahetähenduseliste lausete kokkusobimine. "Sa mõtled selles mu keha ja hinge või seda, kelleks ma sündisin?" pidi ta küsima, kindluse mõttes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 20:03:05 GMT 3
Samara pööras enda pilgu maha. Ta mõistis tema muret ning küsimust. "Ma armastan sind sellisena, nagu sa oled. Tingimusteta," seletas ta ning tõstis aeglaselt enda pilgu noormehele. "Mind ei huvita see, et sa oled teistest erinev.. jood verd, oled külma nahaga ning surematu.. Mind ei huvita see. Sa oled armas ning su sees on headus," lisas tüdruk, pilk noormehe silmi puurimas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 20:13:09 GMT 3
Lestat ohkas kergendunult ning sulges naeratades silmad. Siiski mind minu isiksuse mitte needuse poolest... tänas ta jumalat mõtteis. "Kuigi, ma pean mainima. Mu sees võib headus olla, kuid alati on seal kübet ka teisi, mis on vältimatu osa," lausus ta silma pilgutades ning naeratas laialt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 20:16:09 GMT 3
Samara naeratas enesekindlalt ning asetas enda käed ümber noormehe, vaadates talle otsa. "Küll ma ka sellega hakkama saan," sõnas tütarlaps, hääles julgusetoon. "Kuid ma peaks siiski teadma, et mida ma tegema pean, kui.. Kui need teised sinu üle kontrolli võtavad," lausus tüdruk, pilk veidike tõsisemaks muutudes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 20:20:53 GMT 3
Lestat vajus mõttesse. Tõepoolest ta ei teadnud, mis oleks kõige ohutum. "See on hea küsimus.... Kui mu vampiiriahnus saab mu mõistusest võimu, millel ma siiski juhtuda ei lase ning käin regulaarselt jahil, siis oleks kõige praktilisem ja ohutum mulle verd muretseda. Ma arvan, et ma annan sulle ühe plaskusarnase anuma. Seda soovitan ma sul jope taskus või kusagil kättesaadavas kohas kaasas kanda. Et vajadusel sa avad selle korgi ja ma lähen lõhna peale kohale. Jah. See oleks kõige ohutum," arutles ta valjult, jõudes lõpuks enda meelest heale otsusele.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 20:24:01 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. "Ja millist maitset sa kõige rohkem eelistad? Pean muretsema kuskilt draakoniverd?" päris tüdruk kulme kergitades ning küsiva ilmega noormehele otsa vaadates. Endast ta ei hoolinud, talle oli tähtis, et noormehel oleks olnud hea olla ning ta uskus, et Les ei taha sugugi, et tema instinktid tema üle võimust võtaks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 23:34:36 GMT 3
Lestat raputas kiiresti pead, ta unustas ühe tähtsa fakti mainida, et ta muretseb ka vere ise. "Ma täidan selle ise. Kõige tavalisema loomaverega. See täidab vajadused ja ma tulen taas mõistusele,"sõnas ta rõõmsalt naeratades. Nõnda vaatas ta õnnelikult neiule otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 10:36:15 GMT 3
Sam muigas vaikselt. "Olgu nii," sõnas ta napilt ning vaatas pikalt noormehele otsa. "Mul on hea meel olla osa sinu katsumustest," sõnas tüdruk ausalt, manades näole õrna naeratuse, ise endiselt noormehe ees seistes ning temast kinni hoides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 11:06:52 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu ja kaalus selle erinevaid tähendusi. Ta ei jõudnud otsusele, milline see kõige õigem olema pidi. "Mida sa selle all täpsemalt mõtled?" küsis ta seejärel, tahtmata avaldada oma mõtteid.
|
|