|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 20:47:52 GMT 3
Kellyl läks hommikul vara uni ära. Kui tüdruk kella vaatas , näitas se 06.13. Tüdruk ohkas vaikselt ning tõusis voodist püsti , kuna magama ta ei oleks enam nagunii suutnud jääda. Neiu pani endale jalga teksad , peale õlapaeltega topi ning sinna peale musta teksa jaki. Kelly väljus vaikselt puhketoast ning võttis suuna astronoomia torni poole.
Ei läinud kaua , kui Kelly lõpuks torni jõudis. Tüdruk naeratas vaikselt , kui ta ühe akna avas. Päike hakkas just tõusma ning seda oli mõnus vaadata. Päikesekiired hakkasid paistma tüdruku näole , mille peale Kelly vaikselt muigas. Ta lasi jahedal tuulel oma juukseid sasida. Tüdruk toetas kahe käega aknalauale ning nautis vaadet.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 21:52:23 GMT 3
Robert kõndis rahulikult lossi ustest viie paiku sisse ja kõndis siis järjest kõik koridorid läbi ning jõudis lõpuks astronoomia torni, natukene peale Kellyt. ,,Mõnel on meil kerge uni,'' naeratas Robert sõbralikult ja kõndis tema juurde. ,,Mis sa siin nii vara teed?'' Noormees toetas ennast vastu aknalauda ja silmitses naeratades Kellyt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 21:56:41 GMT 3
Robert ilmus Kelly kõrvale nagu kummitus. Lõpuks märkas tüdruk teda ning muigas siis tolle küsimuse peale. "Uni läks ära ning ei suutnud enam magama jääda" lausus Kelly , jälgis noormeest hetkeks , kes ikka hea välja nägi ning viis oma pilgu tagasi päikesetõusule. Nüüdseks oli päike juba välja tulnud ning paistis eredalt. "Ja mis on sinu vabandus , et sa siin nii vara kondad?" küsis Kelly ning hakkas kergelt naerma , endal lai naeratus näol.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:01:18 GMT 3
Robert muigas ja kehitas rahulikult õlgu: ,,Kerge unega,'' vastas noormees lihtsalt ja sulges silmad, nautides tuult. ,,Sa käid siin tihti?'' küsis noormees poole minuti pärast ja avas silmad, vaadates päikesetõusu.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:04:10 GMT 3
Kelly noogutas viimase küsimuse peale. "Mulle meeldivad päikesetõusud ja loojangud" rääkis Kelly. "Niisamuti ka tähed ja kuu" lisas tüdruk , pärast kerget mõttepausi. "Ja siit on neid kõige paremini näha" lisas Kelly lõpuks ning kergitas rahulolevalt üht suunurka , kui päikese poole vaatas. Peagi suunas tüdruk pilgu tagasi Robertile. "Ja sa ise?" küsis tüdruk siis. Kelly sai Rob'iga tuttavaks alles see aasta , nii et ta ei teadnud poisist veel midagi.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:10:35 GMT 3
Robert naeratas rahulikult ja pani käed taskusse. ,,Mulle meeldivad samuti tõusud, loojangud, kuu ja tähed. Aga mulle meeldib samuti ka torm.'' Noormees sulges uuesti oma silmad ja jäi rahulikult seisma, oodates et tüdruk midagi ütleks.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:15:22 GMT 3
"Ma armastan paduvihma" lausus Kelly vaikselt ning muigas selle mõtte peale , kui ise kaugusesse vaatas. Kelly tunnetas , kuidas ta paduvihma käes jalutaks. Muud ei teekski. "Kuid vihma tibutamine mulle ei istu." lisas tüdruk selgituseks , kui end jälle Roberti poole pööras.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:17:28 GMT 3
Robert turtsatas ja küsis siis uudishimulikult: ,,Miks mitte? Mis vahet on kas sa saad sekunditega või minutitega läbimärjaks?'' Noormees kergitas kulmu ja jäi tüdrukult vastust ootama.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:23:04 GMT 3
Kelly naeris , kuid poisil oli mõnes mõttes ka õigus. "Ma ei tea. Pigem nagu kohe märjaks saada , kui üldse saada" rääkis Kelly. "Uduvihm on kuidagi .. häiriv" lisas ta ning muigas kerlget. See võis tunduda tobe , kuid nii see oli. Ainult paduvihm tuli kõne alla. Kelly suunas pilgu jälle välja. Tüdruk märkas kaugelt lähenevaid vihmapilvi. "Ja varsti on meil võimalus seda nautida" lausus Kelly vaikselt , kui muiates äikesepilvede poole vaatas.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:30:04 GMT 3
Robert muigas rahulikult ja sõnas rahulikult: ,,Ära ole nii kindel. Maailmas on palju müstilisi asju ja see on üks nendest.'' Ta osutas peaga pilvede poole, mis olid kaks korda heledamad, kui alguses ja mõne minuti pärast täiesti valged.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:34:30 GMT 3
Kelly pööras pilgu tagasi pilvede poole , mis hetk tagasi alles tumehallid olid , nüüd aga valged. "Kuidas.. " jäi Kelly sõnatuks ning lihtsalt vaatas pilvi. "Ma ei mõista" lisas ta ning hakkas kergelt naerma , sest see oli ju võimatu. Neiu oli juba nii lootnud , et saab vihma kätte jalutama minna. "Ei noh , siis saab päikesepaistelist ilma nautida" lausus Kelly siis ning muigas kergelt. Tüdruk hüppas peagi aknalauale istuma ning nautis jahedat tuult.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:39:15 GMT 3
Robert kortsutas vaikselt kulmu ja sõnas siis: ,,Mulle ei meeldi eriti päikeselised päevad... Ma olen rohkem harjunud vihmaga ja lumega.'' Ta naeratas õrnalt ja toetas ennast vastu seina, sulgedes silmad.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:45:14 GMT 3
"Ma eelistaks paduvihma , kuid ma lepin ka päiksega" selgitas Kelly , kui samuti silmad sulges ning päikesevalgusel enda näole valguda lasi. Tekkis pisike vaikuse hetk. "Ravenclaw koolivanem , eks?" püüdis Kelly meelde tuletada ning samas ka mingit teemat arendada , et mitte päris vaikuses istuda.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:49:26 GMT 3
Robert noogutas muiates ja sõnas: ,,Ja Gryffindori prefekt. Hayley on Gryffi koolivanem, Chuck seitsmes klass ja Blair on samuti Gryffi prefekt.'' Ta naeratas ja hoidis oma silmi ikka suletuna. ,,Pilved hakkavad uuesti tumedaks muutuma või mis?'' küsis Robert õrna naeratusega, ilma, et oleks oma silmi avanudki.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:53:03 GMT 3
"Hea mälu sul" lausus Kelly , kui silmad avas ning Roberti poole vaatas. "Erinevalt minust" pomises ta endamisi. Kuulates Rob'i järgmist küsimus , vedas ta pilgu uuesti pilvede poole. Tõepoolest - need tundusid jällegi tumedamad ning liikusid aina sigatüüka poole. "Oled sa ennustaja?" küsis Kelly siis imestades , kui ikka pilvi jälgis.
|
|