|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 22:59:03 GMT 3
Robert hakkas naerma ja sõnas siis lõbusalt: ,,Ei. Ma lihtsalt nägin läbi silmalaugude, et valgus muutus tumedamaks. Siin pole mingit loogikat vaja.'' Ta naeratas rahulikult edasi, hoides silmi ikka kinni.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:02:02 GMT 3
Kelly raputas vaikselt pead ning hakkas siis vaikselt naerma. "Nagu näha , võib mind ka blondiga võrrelda" lausus Kelly ning naeratas siis vaikselt. Kuna noormees silmad kinni julges Kelly pisut kauem pilku Roberti peal hoida. Tüdruk muigas korra ning viis pilgu uuesti aknast välja , pilvedele. Mõne aja pärast oligi kogu sigatüüka ala kaetud pilvedega , kuid vihma veel ei sadanud.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:04:17 GMT 3
Robert naeratas rahulikult ja tundis tüdruku pilku endal. Noormees avas oma silmad ja viis pilgu tüdrukule. ,,Sa võiksid akna kinni panna,'' sõnas noormees täpselt samal hetkel, kui vihma tibutama hakkas. Ta naeratas kavalalt ja sulges siis uesti silmad.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:09:17 GMT 3
Kelly muigas vaikselt , kui poiss silmad avas ning talle samuti otsa vaatas. Kuuldes noormehe lauset , Kelly vaid noogutas , tundes ise vihmapiisku enda küljel. Tüdruk hüppas aknalaualt maha ning sulges siis ettevaatlikult lahti oleva akna.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:15:37 GMT 3
Robert muigas rahulikult ja sõnas siis: ,,Räägi midagi.'' Normees naeratas kõveralt ja jäi tüdrukut silmitsema.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:18:30 GMT 3
Kui Kelly akna kinni sai pandud pööras ta end Roberti poole. "Miks mina , miks mitte sina?" küsis Kelly ning muigas kavalalt. "Okei , millal su sünnipäev on?" küsis Kelly siis ning naeratas armsalt , kui end vaikselt samuti vastu seina toetas.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:21:34 GMT 3
Robert muigas ja sõnas rahulikult; ,,Naistel on eesõigus aga olgu. 16. detsember ehk 12 päeva pärast. Sinu oma? Ja nüüd sa räägid mulle oma hobides, mis sulle meeldib ja mis ei meeldi.'' Noormees naeratas kavalalt ja jäi tüdrukut silmitsema.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:26:19 GMT 3
"Oi oi" lausus Kelly. "Sulle peab siis kingitust otsima hakkama" lausus Kelly kavalalt , kui Roberti poole vaatas. "15 August , ehk siis sinnani on veel aega" rääkis Kelly , kui muigas. Kuuldes seda , mida Robert teada tahab , hakkas tüdruk kergelt naerma. "Ah nii" lausus ta ning naeratas siis. "Mulle meeldib laulda , tantsida. Mis ilmanähtused mulle meeldivad , seda sa juba tead ning mis ilmanähtused mulle Ei meedi , seda sa tead ka" rääkis Kelly siis , pidades vahepeal ka pausi. "Lisaks meeldib jubedalt õhtuti jalutada" rääkis tüdruk. "Ja mis mulle ei meeldi?" jäi Kelly natukeseks mõttesse. "Lumi mulle ei meeldi" lausus ta ning muigas.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:30:52 GMT 3
Robert kuulas tüdruku üpris ükskõikselt ära, kuigi ta ei näidanud seda välja ja küsis siis: ,,Miks sulle lumi ei meeldi? Mõnus on ju üks külm ja märg lartsakas vastu vahtimist saada.'' Ta naeris vaikselt ja silmitses lõbusalt tüdrukut.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:37:29 GMT 3
Kelly raputas vaikselt pead ning naeris. "Ütleme nii , et kuidas kellegile" lausus Kelly siis ning muigas salakavalalt , kui noormehe poole vaatas. "Mida sa siis sünnipäevaks tahad?" küsis kelly , kuna paremast hetkel rääkida polnud. Oodates vastust , asetas Kelly oma pea pisut viltu ning vaatas noormehe poole.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:43:19 GMT 3
Robert turtsatas ja sõnas rahulikult: ,,Ma pole kindel, kas ma oma sünnipäeva tähistangi. Pole enam 5 aastat tähistanud.'' Ta naeratas õrnalt, kuid muutus siis tõsiseks. ,,Ja ära sa mõtlegi mulle üllatuspidu korraldada!'' sõnas noormees tõsiselt ja vaatas tüdrukut, kissitades silmi.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:45:51 GMT 3
Kelly hakkas kergelt naerma. "Aitäh hea mõtte eest" lausus ta siis ning muigas armsalt , tehes seda meelega. "Aga ilma kingituseta sa igastahes ei jää" kinnitas Kelly siis Robertile ning praegu rääkis tüdruk vägagi tõsiselt.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:49:57 GMT 3
Robert turtsatas ja sõnas rahulikult: ,,Ma püsin terve päeva oma puhketoas. Sinna sa sisse ei saa.'' Noormees naeris vaikselt, ,,või siis lähen Keelatud Metsa, väites, et otsin õpilasi ja varjun kõige pimedamasse kohta üldse. Võimalusi on palju.'' Noormees naeratas ja silmitses tüdrukut.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:54:51 GMT 3
"Sa unustad mu selleks ajaks üldse ära" lausus Kelly ning muigas kergelt. "Sul pole meeleski , et ma sulle midagi teha plaanin" rääkis Kelly kavala muige saatel ning toksis oma jalga vaikselt vastu seina.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:57:54 GMT 3
Robert hakkas naerma ja sõnas siis rahulikult: ,,Ma arvan, et sina oled see halva mäluga siin ja mina just hea mäluga. Või oled sa juba unustanud? Ma teadsin kõikide meie kuppeedes olijate klassi ja tiitlit, ma võin sule öelda sõnasõnalt ette Harja sõnad kupees samuti kui tahad. Või sinu omad. Nii et jah.'' Ta naeratas kavalalt ja viis siis pilgu aknast välja.
|
|