|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:31:45 GMT 3
Samara andis alla, hakates vaikselt naerma. Suutnud rahuneda, möödus tüdruk aeglaselt noormehest ning kõndides akna juurde. Toetanud õrnalt enda pead vastu aknaraami, jäi tüdruk mõtlikult sellest välja vaatama. "Eip, sa ei paneks tähelegi seda, kui ma siit sind vaataks salaja," lausus tüdruk lõpuks õrna naeratuse saatel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:34:44 GMT 3
Lestat pööras end taas Samara suunda. "Ma näen, et sa oled oma otsuses üsna kindel," sõnas ta laialt muiates ning kõndis aeglaste sammudega tema poole. "Kuid eks mõni teine kord saab teada, kas ka praktikas nõnda välja kukub," naeratas ta laialt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:39:07 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt, ise tundes noormehe häält järjest rohkem enda lähedal. "Ma teen selle kindlalt järgmisel korral kindlaks," lausus tüdruk ning pööras enda pilgu noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:44:41 GMT 3
Lestat muigas laialt ning oli nüüd juba üsna Samara ees, kus ta ka lõplikult peatus. "Lepime aja ka kokku, et ma teaks, kunas välja minna?" surus ta naeratust koos valjuhäälse naeruga alla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:50:12 GMT 3
Tüdruk turtsatas rõõmutult. "Ma otsin su pigem ise üles," lausus ta, keerates veidike enda pead, et paremini Lestati näha. Ta vaatas teda ning naeratas kergelt, salapäraselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:52:28 GMT 3
Lestat teadis, et Sam mõistab nalja. "Muidugi otsid," sõnas ta nõustuvalt, kuna selles ju kogu asja mõte oligi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:58:20 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt ning pööras enda pilgu järvele, mis kaugelt eemalt paistis. "Siis me ei pea ju kindlat aega kokku leppima," lausus tüdruk kerge muige saatel, ise end endiselt vastu aknaraami peaga toetades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 17:59:07 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu. Sam ei olnud ikkagi aru saanud. "Kui me aja kokku lepiksime, siis ma teaksin ju kunas siia vaadata,"lausus ta loogiline-ju häälega, mida veidi pehmendas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 18:17:03 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Ma tean, jah," lausus tütarlaps mõtlikult ning silmitses endiselt eemal paistvat järve, mis kaunilt sätendas. Tüdruk ohkas vaikselt, ajades end lõpuks aknalauale istuma. Asetanud käed ümber põlvede, langetas ta enda pilgu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:05:01 GMT 3
"Mis mureks?"küsis ta siis mõne aja pärast, kuna oli näha, et Samil oli midagi hinge peal. Ta vaatas kulmukergitusega neiu poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 20:36:19 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning ohkas vaikselt. "Ei midagi erilist," sõnas ta vaikselt, pöörates pilgu aeglaselt maha. Viimasel ajal oli tüdruk üsna stressis olnud, kuid ta ei tahtnud kurta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:37:20 GMT 3
"Erilisus on suhteline. Mis mureks?" küsis ta siis uuesti, kuna tõesti teda huvitas, saada teada, aidata. Neiul oleks ju pärast kergem olla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 20:50:54 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. "Vaata see Helena, onju. Usu või mitte, kuid ma olen tema pärast mures. Paar päeva tagasi olime me mõlemad surmasuus, sest me olime mingis kohas, mille nimegi ma ei mäleta lumetormiga. Me oleks mõlemad äärepealt surma saanud ning, noh. Me ööbisime koopas ja siis me rääkisime ja ütleme nii, et tal läheb raskelt ning see pani ka mind ennast mõtlema.. mu pere peale ja inimeste peale, kes mulle kallid on," lausus tüdruk, vaadates taas noormehele otsa, andes sellega mõista, et Lestat on üks nendest, kes tüdrukule kallis on. "Ah, ma ei oska ise ka seletada täpselt, milles probleem seisneb. Ma lihtsalt mõtlen sellele," lausus tüdruk lõpuks käega lüües.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:56:38 GMT 3
Lestat kuulas mure ära ning analüüsis seda mõtteis. "Ma tõesti ei mõistnud hetkel, milles probleem on. Et sa ei ole inimestele, keda sa armastad seda piisavalt ütelnud ja kardad, et ei jõuagi seda teha?" küsis ta tasakaalukalt, kuna teadis, et pani jälle pange.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 21:00:30 GMT 3
Samara pööras enda pilgu taas aknast välja, pilk tõsine ning mõnevõrra kurb. "Võimalik, jah. Näiteks tema probleemid panid mind mõtlema emale. Teda pole olnud minu kõrval aegadel, kui ma teda üle kõige vajanud olen. Ma lõpetan peagi Sigatüüka ning ta ei saagi seda pealt näha,"tõi tütarlaps näite.
|
|