|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:03:50 GMT 3
Lestat noogutas, kuna nüüd ta mõistis veidi paremini, mida Sam sellega mõelnud oli. "Kuid mine talle siis külla?"pakkus ta mingi variandi välja, kuigi ei teadnud, mis Sami emaga üldse on.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 21:08:48 GMT 3
"Ma teeksin seda, kui saaksin," lausus tüdruk vaikselt, pilk langemas. "Kuid mind ei lasta tema juurde, sest ta on.. ohtlik," sõnas ta, hääl peaaegu hiirvaikne. Ta pööras end nüüd noormehe poole, toetades end tagumikuga vastu aknaraami.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:10:18 GMT 3
Lestat vaatas kurvalt Samile otsa. "Kuid saada kiri? Helista?" pakkus muid kontakteerumise viise. Mingil moel võiks ju ikkagi emaga ühenduses olla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 21:20:29 GMT 3
Samara turtsatas rõõmutult. "Helistada ma niikuinii St. Mungosse ei saa," lausus tüdruk vaikselt, jõllitades betoonpõrandat. "Kuid kiri mul polegi pähe tulnud. Arvad, et nad annavad selle talle üle?" küsis tüdruk, vaadates nüüd veidike ärevalt noormehele otsa. Peagi aga vajus ta taas longu. "Tegelikult.. Ma ei kirjuta. Ta ei taha ilmselt minust midagi teada," sõnas Sam vaikselt, vaadates taas aknast välja.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:22:38 GMT 3
"Ma olen üsna kindel, et ta rõõmustaks sinult kirja saades ning, et nad edastaksid selle talle," sõnas ta enustiastlikult ning võttis Sami lõuast õrnalt kinni, et ta pead enda poole pöörata, et talle silma vaadata. "Kirjuta talle," lausus ta korra veel ning lasi siis lõuast lahti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 21:26:43 GMT 3
Samara ohkas taaskord, vaadates taas maha. Kui sa vaid teaks. Kui sa vaidteaks, Lestat, mõtles tütarlaps endamisi, kuid välja ei öelnud. "Olgu, ma kirjutan talle," lausus tütarlaps tavalise tuima pilguga ning ajas end taas aknalauale istuma, kuid nüüd oli ta noormehe poole. "Okei, lõpetame selle nukra teema nüüd," lausus ta seejärel naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:28:10 GMT 3
Lestat turtsatas kergelt, kuid nõustus. "Hästi..... Sa Elveniga said räägitud? Või käib see nurkate teemade alla?"küsis Lestat nüüd ettevaatlikult Sami silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 23:04:01 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, ilme taas tõsine. "Me leppisime ära ning ma sain kohutavat asja tema kohta teada," lausus tüdruk ning neelatas vaikselt, pöörates ruttu enda pea aknast välja, et Lestat tema märjaks kiskuvaid silmi ei näeks. "On võimalik, et tal on ravimatu haigus," sõnas tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 23:07:16 GMT 3
Lestat langetas rusutult pilgu. Tundus, et kõigil oli midagi ravimatut viga. "Miski ei ole ravimatu, küsimus on, kas see on seda väärt," sõnas ta vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 23:15:49 GMT 3
Samara pööras enda pilgu Lestati poole. "Lizzie puhul oli ravimatu!" lausus tüdruk kimedalt, hingates sügavalt sisse-välja. "Kui ka Elven peaks surema, siis ma ei tea.. Vaatamata kõigele on ta üks mu parimaid sõpru," sõnas tüdruk, võttes kätega põlvede ümbert kinni.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 0:46:52 GMT 3
"Ma tean, kuid ma oleksin võinud ka Lizzie vampiiriks teha. Ma korraks peaaegu isegi mainisin seda talle, aga otse välja ei ütelnud. Sest see on palju kohutavam kui surra, kuna siis sa ju sured ka ära, lihtsalt elad veel edasi, surematuna.." pööras nüüd Lestast pea kõrvale. Tal oli häbi rääkida sellisest asjast, et ta üldse kaalutleb nõnda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 12:52:20 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning ohkas vaikselt. "Kui Elvenil oleks midagi viga, siis teeksin ma kõike, et teda päästa," lausus tüdruk vaikselt ning mõtlikult, otsaesine vastu akent. "Sest see pole lihtsalt aus, et surm võtab nii paljude süütute inimeste elusid nii vara," lisas tüdruk ning köhatas vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 12:56:09 GMT 3
"Ei ole," nõustus Lestat ning potsatas rätsepistes maha. Ta asetas küünarnukid põlvedele ning toetas pea kätele. Seal tõi ta kuuldavale ohke. "Kuid selline see elu on, karm ja ebaõiglane," sõnas ta lõpuks. Teda see muidugi ei hõlmanud, tema ju ei elanud, kuigi vahel oli tal inimestega paljugi sarnast.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 13:00:21 GMT 3
Tüdruk turtsatas rõõmutult ning pööras end taas Lestati poole. "Sul veab mõnesmõttes ikka totaalselt. Pole tundeid, pole kannatusi, pole kannatusi, pole valu," lausus tütarlaps vaikides, vaadates pimedas tornis ringi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:11:24 GMT 3
"Ma pigem kannataksin valu, kui elaksin tundetult," vastas Lestat tõsiselt vastu. "Kuid kas nüüd võtaks teemaks midagi lõbusamat?" küsis ta kulme kergitades, et Samile otsa vaadata.
|
|