|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 3:53:16 GMT 3
Sam oli ju ütelnud, et talle meeldib rohkem astronoomia tornis käia. Nõnda Lestat läkski sinna ühel õhtul, istudes aknaavasse ja seal õue silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 13:32:19 GMT 3
"Ja sa tulidki," lausus vaikne hääl kusagil pimeduses. Isik, kellele see kuulus, liigutas end veidike nii, et aknast paistev kuuvalgus nüüd tema näole paistis. "Tere, Lestat," lausus tütarlaps naeratades. Ta oli juba umbes pool tundi seal istunud ning kuuvangust jõllitanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 1:13:15 GMT 3
Lestat pööras pea hääle poole ning nägi seal Samarat. "Kuidas ma olekski saanud tulemata jätta?" sõnas ta nüüd juba neiu poole liikudes, nägu laialt naeratamas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 21, 2008 10:52:41 GMT 3
Samara tõusis püsti, ise vastu seina olles ning tema näol oli lai naeratus. Ta vaatas, kuidas noormees tema poole tuleb ning embas lõpuks teda sügavalt. Seejärel lausus ta õrnalt naeratades, hääletoon vaikne, kuid siiski ärev: "Ma ei osanud sind lihtsalt oodata. Ma arvasin, et sa oled unustanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 15:33:29 GMT 3
Lestat kallistas Samarat vastu, mille mõttega ta tema poole läkski. "Sellist asja unustada? Ma peaksin hull olema," sõnas ta irooniliselt, kuna omas mõttes ta ju oligi hull.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 11:07:30 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Kes teab. Äkki tulid sa siia selleks, et üksi olla, kuid nüüd sa ei saagi seda teha, sest siin olen mina sind segamas," lausus Samara, vaadates noormehe näojooni. Sellega tahtis tüdruk muidugi öelda, et kui noormees tahab olla üksi ja omi mõtteid mõlgutada, võib ta ka lahkuda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 11:48:27 GMT 3
Lestat kergitas kergelt kulmu. "Et kui ma tahaksin üksinda olla, siis ma tuleksin just sellel ajal sinna kohta, kus sa ütlesid, et sind leida võib?" turtsatas Lestat kergelt, kuna see polnud tema jaoks mingi võimalus ju.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 11:53:58 GMT 3
Samara muigas väheke. "Aga äkki ma ei käi igal ööl siin," lausus tütarlaps, rebides end kergelt seina küljest lahti ning kõndides noormehe taha. "Praegu oli see lihtsalt kokkusattumus, et me samal ajal ühte kohta sattusime," sõnas tüdruk ausalt. Ta tõesti ei ole noormehe järele luuranud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 11:58:55 GMT 3
"Mina küll nii ei ütleks, pealegi, ma võinuks vabalt ükskõik kuhu mujale minna, kui ma oleks tahtnud üksinda olla," vaidles ta vastu, hääl sama õrn ja hooliv kui enne, näol aga salakaval muie. Pea liikus koos Samaraga tahapoole, et ta kõigest silmanurgast teda õrnalt nägi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:05:13 GMT 3
Samara muigas vaikselt, silmad säramas. "Nojah, ma teadsin, et sa öösiti ringi kondad, kuid ma ei teadnud, et sa täpselt siin oled. Ma uskusin, et sa oled Järve ääres ja siis ma oleks hea meelega sind aknast veidike piilunud," lausus tütarlaps, tehes noormehele ringi peale ning jäädes lõpuks taas tema ees seisma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:08:02 GMT 3
Nüüd muutus muie veidi imestunuks. "Et sulle meeldib jälgida... hmm.." tegi ta näo, nagu analüüsiks saadud informatsiooni ning viis mõtliku pilgu kõrvale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:11:48 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt, näol salakaval ilme. "Noo.. ainult sind," lausus tütarlaps kavala hääletooniga. "Tegelikult ma pole seda veel teinud, aga ükskord on ikka esimene kord," lisas ta seejärel. Asi hakkas tüdrukule endale juba naljakas tunduma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:18:20 GMT 3
"Võimalik. Kuid kas sa poleks arvanud, et kui ma sind näen, tulen ma ikkagi siia?"küsis ta nüüd Sami silmitsedes ja laialt muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 12:23:51 GMT 3
Samara turtsatas. "Ega ma siis avalikult ei luuraks sind. Salaja niimodi, et sa ei näeks. Ma olen ju nii häbelik tüdruk," lausus tüdruk teeseldud häbelikkusega, surudes alla mitmed naerupahvakud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:28:38 GMT 3
Lestat proovis võimalikult vaikselt turtsatada, et kuidagi Sami tundeid mitte riivata. "Minu silmadega sul salaja jälgimine VÄGA vist ei õnnestu," proovis ta neidu ümber veenda.
|
|