|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 13:15:20 GMT 3
Samara noogutas õrnalt alahuult närised. "Muidugi," sõnas ta seejärel ning vaatas uudishimulikult noormehele otsa, et teada saada, millise parema jututeemaga ta lagedale tuleb.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:29:24 GMT 3
"Kuidas teil bändiga läheb?" küsis ta lõbusalt õrnalt naerdes, kuid proovis seda alla suruda, et see mõnitav ei tunduks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 13:33:46 GMT 3
Samara kissitas noormehe poole silmi kuid peagi ta siiski turtsatas. "Siin pole mingit bändi. Lihtsalt hetkeline mõte, aga jamh.. Mõttetu, kui ma ise varsti ka niikuinii Sigatüükast lahkun," seletas tüdruk rahulikult hingates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:45:04 GMT 3
"Kuid midagi jõuaksite ikkagi ära teha," vastas Lestat võimalikult entusiastliku häälega, kuna ta oleks väga tahtnud kuulda milline see välja tuleb.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 23, 2008 15:46:18 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Hayleyga kahekesi? Mõttetu," lausus tütarlaps vaikselt ning vaatas noormehe poole. "Kuid sinuga tahaks ma küll koos laulda. Või siis pilli mängida. Sina klaverit, mina kitarri," lausus tütarlaps pilgu malbelt maha heites.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 13:28:45 GMT 3
Lestat vaatas veidi üllatunult Samile otsa. "Või mõlemat. Mõlemad mängime ja laulame," sõnas ta meela pilguga ning muigas siis laialt, lootes, et Sam pilgu peagi üles tõstab ja teeb ettepaneku näiteks seda proovida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 14:12:13 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning naeratas õrnalt. "Muidugi," sõnas ta seejärel nõusolevalt ning lasi seejärel pilgul ruumis ringi rännata. Siiski jäi ta siiski noormehe silmi vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 14:41:40 GMT 3
Lestat naeratas veidi. "Lähme siis?" lõhkus ta vaikust ning vaatas küsivalt Samile otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 14:45:45 GMT 3
Samara kergitas üllatunult kulme. "Kohe?" küsis ta seejärel ning naeratas lõbusalt. "Okei. Kus me kokku saame? Ma mõtlen, et mu kitarr on puhketoas," lausus tütarlaps turtsatades ning hüppas aknalaualt maha, suundudes vaikselt ukse poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 14:54:47 GMT 3
"On sul midagi targemat praegu plaanis teha?" küsis ta siis neiu üllatuse peale vastu. "Ma ei tea. Kus kohas koolis üldse on klaver?" küsis ta seejärel ning sammus vaikselt ukse suunas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 14:57:04 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Ma pakun, et Tarviklikus Toas vast leiaks," sõnas tütarlaps naeratades. Ta teadis, et Hurtsikus on klaver, kuid sinna nad vist praegu minna ei viitsinudki.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 16:09:43 GMT 3
"Arvasingi," turtsatas Lestat ning muigas pärast seda. "Siis Tarviliku toa ees... kümne minuti pärast?" küsis ta seejärel ning mõtles, mida ta terve see aeg teeb. "Või siis tule niipea kui saad," kaalutles ta teist varianti, mis oleks ajaliselt loogilisem, kuna Lestat kavatses niikuinii terve see aeg seal olla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 20:02:37 GMT 3
Samara naeratas säravalt. "Näeme seal," lausus ta ärevalt ning lehvitas noormehele. Peale seda lahkus ta uksest, jooksis kiiruga trepist alla ning võttis suuna puhketoa poole, et sealt kitarr võtta.OT: Sa tee ise Tarviklikku Tuppa teema
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 20:20:15 GMT 3
Lestat noogutas ning lahkus mõne aja pärast tornist, minnes tarvilikku tuppa.
OT: ma ei tea parooli:D
|
|