|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:25:26 GMT 3
Lestat kummardas veelkord sügavalt ning alustas siis jooksmist. Möödus umbes minut, kui ta lõpuks peatus. Nad olid kooli alal, Ennustamise torni ees, all, maapinnal. "Kuhu nüüd?" küsis ta muigel näoga, kuna arvas, et Sandra on ta peale vääääääga pahane, et ta sinna ta vedas.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 20:32:17 GMT 3
Sandra hyppas kohe Lestati seljast maha ning ristas k2ed ja vaatas v6imalikult pahase pilguga Lestati. Ta oli p2ris pikka aega vait ning m6tles ja pani siis l6puks k2ed hoopis taskusse. "Ma l88ks su heameelega maha aga on kaks p6hjust miks ma seda ei tee.." ytles ta isegi kergelt muiates. "Esiteks, kui ma sulle peksa annaks ei teeks see sulle midagi ja teiseks ei olnud see kokkuv6ttes sinusyy, sest mina k2skisin ennast kuhugi huvitavasse kohta viia.. niiet kahjuks, ei ole see absoluutselt sinusyy" ytles ta 6lgu kehitades. Seej2rel v6ttis ta taskust n2tsupaki ning sealt yhe n2tsu, mida ta s88ma hakkas. "ja 2ra yritagi mulle seletada et see on ebatervislik, ma tahan sellest r6vedast maitsest lahti saada" lisas ta hoiatavalt, olles hetkel natuke turtsaka iseloomuga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:40:02 GMT 3
Lestat irvitas üsna pikka aega Sandra käitumise üle. Temale oli see üsna lõbus. Kuid Sandra rääkis tõtt. Ta oli seda ju ise palunud. "Praegu ma andestan sulle. Kuid üle viie minuti siiski seda mäluda ei soovita," sõnas ta seejärel vaikselt, ise jätkuvalt itsitades."Teine kord tead, et täpsustada tingimusi," lisas ta peatselt laia muige saatel. Sandra oskas teda oma käitumisega lõbustada, see oli kindel fakt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 20:52:05 GMT 3
Sandra vaatas silmi kissitades Lestati poole. Okei, see polnud kyll Lestati syy, kuid Lestat oli valind koha kuhu ta Sandra viis, niiet temast oli 22rmiselt ebaviisakas 8elda et ta andestab Sandrale, sest Sandral polnud eriline vabandamis tuju. Isegi n2tsu p2rast. "Jajah, muidugi" pomises ta juba veidi rahulikumalt kuna tema suud oli t2itnud m6nus maasika maitse. "Kas sa teadsid et nad k2sivad meil nende juures syya ja mm.. verd ja rakke annetada?" tahtis ta nyyd teada, kuigi ta oli suht kindel et kui vastus on jaatav ei andesta ta seda 'nalja' poisile kunagi (; D).
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:55:06 GMT 3
Lestat vaatas südamlikult naeratades Sandrale otsa. "Ma ei olnud kindel, kas nad meid omaks võtavad. Ja need ohverdamised on kõikidel karjadel erinev," vabandas ta end välja. Ta ei olnud külastatud loomadega just väga tihedalt läbi käinud, aga siiski on tulnud erinvaid juhtumeid ette, mil ta on pidanud nendevahelisi võistluseid pidama või osalema neis.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:09:07 GMT 3
"aahaaa!" hyyatas Sandra v6idukalt. "Aga sa teadsid et me peame midagi ohverdama" ytles ta syydistava alatooniga ning pani k2ed puusa. "Sa oleks pidand mulle ytlema" ytles ta, kuid ei suutnud muiet tagasi hoida. Ja see rikkus kogu pahase 6hkonna. Ta pani k2ed tagasi taskutesse ning j2i kerge muigega Lestati silmitsema. "Okei, ma ei ole su peale enam pahane. eriti.. peaaegu. Aga j2rgmine kord pead sa mulle mainima, kui on midagi.. minujaoks ebaharilikku vaja teha" tingis ta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:12:22 GMT 3
Lestat naeris vaikselt Sandra esimese reaktsiooni peale. Pärast tingimist ta noogutas tagasihoidlikult ja alandlikult. "Kui tuleb selline järgmine kord," sõnas ta nüüd ise veidi tingiva häälega. Ta ei olnud üldse kindel, kas Sandra julgeb järgmine kord teda paluda kuhugi viia. Pärast sellist kogemust see teda imestama ei oleks pannud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:17:01 GMT 3
"Muidugi tuleb" ytles Sandra s2ravalt naeratades, kuid kortsutas siis kergelt kulmu. "Muidugi juhul kui sa mind veel kuhugi viid" lisas ta, yritades mitte kysivalt k6lada, kuna see oli juba kyll Lestati enda valik. "noh muidugi, Nende juurde ei tahaks ma enam eriti minna" lisas ta muiates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:19:35 GMT 3
Lestat naeratas Sandra entusiasmi peale. Kui ta seda tahab, siis võib muidugi talle maailma näidata. "See on mõistetav. Neid külastan ma edaspidi üksinda. Mulle ei meeldi loomi tappa," sõnas ta jätkuva naeratusega. Ta mõistis Sandrat hästi, kuigi ei kujuta ette, kuidas toores liha nõnda halva maitsega olla sai. Muidugi ei olnud tal võrdlust mitte millegagi, kuid leppis faktiga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:27:50 GMT 3
Sandra muigas, kuid siis vajus ta korraks m6ttesse. "Kas sa r22gid kellelegi nendest mm.. reisidest?" kysis ta pilku j2lle Lestatile viies, m6eldes 'reiside' all neid kohti, kus ta Lestatiga k2ind oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:32:17 GMT 3
OT: kuna üks teema, kus ma seda mainin, räägin ma neist mõlemaist minevikus, siis sellepärast:
Lestat raputas pead. "Pole siiani küll sellist situatsiooni ette tulnud," sõnas ta rahulikult ning naeratas Sandrale, lootes, et ta halb tuju on täielikult lahtunud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:35:51 GMT 3
"ookei. parem oleks kui sa ei mainiks kah" kehitas Sandra 6lgu. Tema n2gu ilustas j2lle tema tavaline naeratus ning ta viis pilgu Lestatile. "Niiet, sa kysisid enne kuhu me edasi l2hme?" kysis ta muiates. ta oli suht kindel et Lestat ei viitsi teda enam uude huvitavasse kohta viia, niiet ta kysis seda suht niisama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:41:32 GMT 3
Lestat kergitas küsivalt kulmu. "Miks mitte?" küsis ta seejärel üle. Kuid järgmise küsimuse peale ta noogutas ja jäi elevil näoga Sandrat vaatama. Kui too oleks tahtnud kuhugile edasi minna, võinuks Lestat vabalt transpordivahendit mängida.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:50:11 GMT 3
Sandra kissitas korraks j2lle silmi. "Sellep2rast, et inimesed ei suhtu toore liha s88misse just eriti h2sti, nagu sa ilmselgelt minu reaktsoonist aru said" ytles ta kergelt hoiatava alatooniga. ta ei oleks t6esti eriti tahtnud et keegi sellest teaks. "ja v6iks kuhugi.. rahulikumasse kohta minna" ytles ta 6lgu kehitades, tal polnd hetkel eriti seikluste tuju, eelnevast kogemusest piisas t2naseks t2iesti.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:53:25 GMT 3
Lestat jäi mõttesse, et leida mõni koht, mis on vaikne ja rahulik, ent siiski huvitav ja paeluv. Ta silitas oma lõuga ning vaatas taevasse. Seejärel turgatas talle hea mõte pähe, mis ka ta näoilmes väljendus. "Ma tean, hüppa selga," sõnas ta rõõmsalt.
|
|