|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 2:34:23 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu. "Kas mitte kaheksateist see number ei olnud?"küsis ta ettevaatlikult, kuna ei võinud oma mälus sel hetkel kindel olla. Asjad võisid ka aja jooksul muutuda. Kuid põhjuste peale pidi ta järele mõeldes muigama. Küll oli tema elu teistsugune.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 2:43:02 GMT 3
Sandra kergitas veidi kulme ning raputas eitavalt pead. "Ei, 17. Mugudel on 18" ütles ta muigega. "Aga sa siis ei lähe kuhugi tööle ega midagi?" küsis ta üle.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 14:45:25 GMT 3
Lestat noogutas siis, kui mõistis, et mugudel on see number. "Ei olnud plaanis küll. Ükski amet ei tõmba, pealegi, rahast mul puudust ei tule. Seda kulub mul esiteks juba ainult majapidamise peale. Ja Sam'i," lisas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 14:48:39 GMT 3
Sandra turtsatas lõbustatult ning pomises "Sam mainis jah midagi.." kui talle meelde tuli nende puhketoa vestlus Sam'iga. "Ma kohe üldse ei mõista miks sind ükski amet ei tõmba.." muigas Sandra siiski, no talle lihtsalt ei jõudnud kohale.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 14:53:27 GMT 3
LEstat kehitas õlgu. Ka tema ei teadnud, miks. "Kui sa lihtsalt tead kõigest piisavalt, siis sa leiad ehk, et rohkem ei ole vaja. Kuigi. Giidiks võiksin ma küll minna,"sõnas ta hetkeks kaalutlevalt silmitsedes ja siis naerma purskudes. Vampiirist giid. Vähemalt saaks ta kiiresti ise esmaabi anda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 14:57:10 GMT 3
Sandra kergitas kulme ning turtsatas siis samuti naerma. "Giid.. Uskumatu, see on just selline amet mida mina sulle pakkund ei oleks kuna sa peaksid sada korda käima samas kohas, millest sul juba praegu villand on ja sa ei saa oma tempoga kõndida ja.. ühesõnaga jamh" muigas Sandra.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 22:23:17 GMT 3
Lestat turtsatas lõbusalt selle peale naerma. "Aga ma oskaksin huvitavalt rääkida asjadest, mida teised ei tea,"sõnas ta ning hakaks mõtlema, kas ta ikka tõtt räägib. "Mida sa siis mulle Oleksid pakkunud?" küsis ta muigel näoga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 22:34:00 GMT 3
"Hmm.. noh" j2i Sandra korraks muigega m6tlema. "v6ibolla auror. Sellel alal oleks sa alistamatu ja see ei ole minumeelest ka sugugi igav. Kui ma Maagiliste Olenditega tegelema ei hakka siis on suur v6imalus et ma l2hen auroriks.. see on nii p6nev ala" ytles Sandra l6puks oma arvamuse. Noh, Lestati iseloomujooned ja v6imed tuleks sellel alal ainult kasuks ja v6ibolla tunduks see ala talle huvitav..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 22:40:17 GMT 3
Lestat silitas veidi lõuga ning mõtles asja üle. Tal oleks küll seda veidi lihtsam teha, kui teistel ainult võluritel. "Ma mõtlen selle peale," lubas ta ausalt ning naeratas seejärel. "Aga loodan, et sind saadab edu, ükskõik, mida sa siis lõpuks ei otsusta,"vastas ta veidi professionaalse häälega ning muigas laialt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 22:52:17 GMT 3
Sandra naeratas s2ravalt ning t6usis siis pysti. "Ja mina loodan samuti" ytles ta muigega ja vaatas siis huult n2rides ringi. Ta oleks v6inud tagasi maha istuda, kuid ta juba teadis et Lestat sai aru et ta tahab kuhugi minna, nagu alati. "Sa tead mind liiga h2sti" ytles ta m6tteajendil ning turtsatas siis. "never mind" ytles ta muigega ning pani k2ed taskusse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 22:59:05 GMT 3
LEstat kergitas lõbusalt kulmu ja turtsatas vaikselt. "Tahad nüüd lossi tagasi minna?" muigas ta laialt küsiva ülmega Sandrat silmitsedes. Too oli tõepoolest püsti tõusnud, mis tähendas, et ta tahab liikuda. Samas oleks tema võinud veel kuhugi edasi rännata, aga arvas, et nad on isegi pika tee maha käinud ja nüüd kuluks neiule üks lõdvestav uni ära.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 23:13:38 GMT 3
Sandra muigas ning noogutas. "miks ka mitte, kell on vist suht palju ka..?" ytles ta, j2rsku oma vanast k2ekellast puudust tundes. Tal polnud aimugi mis kell on, aga sellel polnud erilist vahet ka, sest keegi niikuinii ei m2rkaks et ta liiga hilja puhketuppa l2heb. ta oskas pahandustest hoiduda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 23:28:44 GMT 3
Lestat noogutas. Kell oli üsna palju. Täpsemini öö. Ta võttis Sandra selga ja jooksis kooli poole, kuhu peagi ka jõudis. Sisenes ning jättis taaskord esimesel korrusel neiuga hüvasti, rahulikult naeratades, millejärel kadus enda puhketuppa.
|
|