|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:00:33 GMT 3
Sandra naeratas ning hyppas siis kergelt Lestatile selga, yritades, nagu alati, midagi aru saada kui Lestat jooksis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:04:43 GMT 3
Lestat hakkas lõbusalt ning kiiresti jooksma. Mõne aja pärast, kui aega oli kulunud alla kahe minuti kindlasti, peatus ta mere ääres. Vahemere ääres. Suur vesi oli nende ees ja jalge all hele puhas liiv. Lestat teadis, et vesi on soe ning samamoodi ka liiv, kuigi ta seda ei tundnud. Inimesi oli seal ainult paar tükki terve pika ranna peale.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:10:40 GMT 3
Sandra hyppas Lestati seljast maha ning vaatas ringi. See koht oli t6esti rahulik ja Sandrale t2pselt sobilik, kuna neiule meeldis v2ga ujumine. ta vaatas korraks naeratades Lestati poole ning l2ks ja katsus vett. "See on soe" hyydis ta naeratades ning vaatas siis paari inimest kes veel rannas oli. "L2hme ujuma?" kysis ta muigega. Ta ei teadnud kas Lestatile meeldis ujumine, aga isegi kui ei meeldind ei oleks Sandra ilmselt suutnud ujumisest 2ra 8elda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:13:23 GMT 3
Lestat teadis, kuid oli siiski rõõmus, et Sandrale koht meeldis. "Lähme," sõnas ta nõustuvalt ning jooksis vette, nii et see pritsis üsna suurelt, kuid lõpuks, kui ta ujuma hakkas, pritsmed vähenesid. Ta ulpis veepinnal Sandrat vaadates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:18:37 GMT 3
Sandra m6tles hetke kas ta peaks yleriided pealt 2ra v6tma, kuid j2rgmisel hetkel oli ta juba m2rjaks pritsitud niiet ta hyppas riietega vette. Ta ujus paar kiiret t6mmet ning vaatas siis ringi, n2hes Lestati ysna l2hedal. ta muigas ning ujus talle l2hedamale. "Kus me oleme?" kysis ta, olles kindel et ta tuleb siia veel tagasi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:22:19 GMT 3
Lestat muigas ning ootas Sandrat, kui see talle lähenes. "Vahemeres," sõnas ta seda, rõhutades eriti seesütlevat käänet, kuna nad olid otseselt seal sees. Seejärel tegi ta kiire liigutuse ning sukeldus vee alla, pani jalad puhtasse liivasesse, või pigem mudasesse, kuna see vees oli, põhja ning tõukas end tugevasti, tulles pinnal üsna kõrgele, umbes põlvedeni välja ja kallutas end küljele nagu ta vette kukkus. Lõpuks tuli taas pinnale ulpima ning vaatas lõbusalt Sandrat.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:27:10 GMT 3
Sandra vaatas ettevaatliku ilmega kohta kuhu Lestat sukeldund oli ning turtsatas siis l6busalt kui Lestat p6lvini v2lja hyppas. "Lahe" ytles ta muigega, soovides et ta v6iks ka paar hetke vampiir olla. Seda ta muidugi k6vah22lega ei 8elnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:50:28 GMT 3
Lestat muigas ning vaatas siis Sandra poole. "Sa surfanud oled kunagi?" küsis ta lõbusalt Sandralt. Ta oleks teinud midagi sarnast, ise lauda mängides edasi ujunud. Tore kogemus võinuks see neiule olla.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 3:08:04 GMT 3
"surfanud?" kergitas Sandra kulme. Ta ei olnud sellest varem kuulnud, üldiselt ei teadnud ta ju mugude asjadest või ajaviidetest üldse eriti midagi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:44:49 GMT 3
Lestat võttis seda kui eitust. "Roni mulle jalgadega selja peale ja proovi tasakaalu hoida. Kalluta ettepoole," sõnas ta mõned näpunäited ning läks siis umbes meetrisügavusele vee alla, et Sandra kõigepealt üleni veest väljas ei oleks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 3:52:59 GMT 3
Sandra kergitas kulme ning muigas, kuid kui ta midagi enda jalgeall tundis, proovis ta juba refleksist tasakaalu säilitada. Siis mõtles ta kähku uuesti mida Lestat soovitand oli ning kallutas end veidi ettepoole. Nii sai ta umbes paar sekundit tasakaalu säilitada, kuid kukkus siis ikkagi vette. Ta tegi paar ujumisliigutust ning sai siis jalad põhja. "Okei.. ma olen seda vist näinud.. kunagi" pomises ta muiates ning viis siis pilgu kuhugi sinna kus Lestat peaks olema, oodates et too välja tuleks. See oli temajaoks väga.. hullumeelne huviala.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:55:56 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuna oli ainult vilksamisi midagi tundnud, nähes, et Sandra rahulikult ta kõrval ulbib, tuli ta pinnale. "Kuhu sa jäid?" küsis ta lustakalt tüdrukut silmitsedes.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 4:04:56 GMT 3
"Ilmselgelt kukkusin vette" turtsatas Sandra lõbustatult. "Ega sa ometi ei oodand et ma püsima jään? See on kõige hullem ala mida ma eales näind olen" ütles ta oma jutule kaasa noogutades. "Sa oskad.. surfata?" küsis ta, lootes et ütles selle hobi nime õigesti.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 4:08:54 GMT 3
Lestat kergitas lõbustatult kulmu. "Ootasin küll, kuid ma pole ühtki inimest küll varem esimest korda seda tegemas näinud. Kuid on tõepoolest ka selle harrastamist ette tulnud," vastas ta siis Sandra küsimusele.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 4:17:15 GMT 3
Sandra vangutas pead. "See on kõige hullem hobi mida ma näinud olen" ütles ta muiates. Kuid kui inimesed sellega tõesti hakkama said siis peab tema ka saama. Nii Sandralik mõtlemine. "Ma ostan endale laua.." pomises ta järsku ning vaatas entusiaslikult Lestati poole. "Ja õpin selgeks." lisas ta selgitavalt ning muigas. Ta polnud juba ammu midagi uut teinud, ja sellega oli ju nende 'reis' hakand, et Lestat soovitas tal midagi uut leida.
|
|