|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 14:00:00 GMT 3
Lestat naeratas väga laialt ning kerge naerukihin oli kuulda. "Kuhu?" küsis ta siis. Terve maailm oli hetkel kättesaadav, oli vaja ainult koht ütelda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 14:05:04 GMT 3
"Ma ei tea.. vali ise" ütles ta õlgu kehitades, kuid muiates. Tal oli hetkel peamine, et ta siit kuhugi huvitavamasse kohta saaks. "Ma olen kindel et sa tead mõnda huvitavat kohta..?" lisas ta väljakutsuvalt ning jäi muiates ootama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 14:09:53 GMT 3
Lestat kehitas õlgu ning tõusis siis püsti, võttes Sandra endale sülle. "Silmad pane siis seekord kinni," sõnas ta õpetliku näoilmega, nagu lapsega räägiks. Ta naeris kergelt ning hetkega olid nad tornist väljas ja eemal, kaugel. Lestat viis ta Põhja-Ameerikasse, ühte džungli-taolisse metsa, kus väidetavalt leidub chupacabrasid. "Nõndaks. Siin soovitan ma sul väga minule lähestikku püsida, ei või iial teada, mil järgmine kiskja välja kargab kusagilt," hakkas ta õelalt korraks naerma, kuid summutas selle.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 14:17:33 GMT 3
Sandra panigi silmad kinni ning kui ta oli kindel et nad on kohal, tegi ta need j2lle lahti. "Ma olen v6lur. Ma oskan ennast ise ka kaitsa" pomises ta, kuid lisas kohe "Jah, ma pysin sinu juures" kuna tegelikult polnud tal just erilist tahtmist m6ne kiskjaga v6itlema hakata.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 14:24:00 GMT 3
Lestat muigas Sandra vastuste peale. "Chupacabrad on ühed imelikud loomad. Ta on minuga sarnased. Nad joovad verd," tutvustas Lestat Sandrale veidi sealset loomastikku. "Kuigi ükski inimene ei ole neid kunagi näinud, on nad väidetavalt palju surmi põhjustanud," jätkas ta sama hooga ning liikus rahulikult otse edasi. Väljas oli üsna pime, kuid päike hakkas tõusma.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 14:27:30 GMT 3
Chupacabrad joovas verd? miks mina sellestmidagi ei teadnud..? "Vau" pomises ta ning kiirustas siis Lestatile j2rgi ja hakkas temaga samas tempos edasi liikuma. "Ja.. kus me yldse oleme?" kysis ta kerge muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 14:31:53 GMT 3
"USAs, Suure Järvestiku ümbruses," täpsustas ta Sandrale nende asukohta. Ta nägi eemal ühte kivi ning jalutas nüüd selle suunas, et seal peal maanduda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 14:33:38 GMT 3
"Lahe.." pomises Sandra ning kysis kergelt muiates "Kas sa kunagi yldse ilmumist ka kasutad?"
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 13:34:05 GMT 3
Lestat muigas veidi, kuid raputas siis pead. "Pole olnud siiani veel vajalik ega praktiline. Ma saan ikkagi ju kiiresti liikuda, kartmata mingit kehaosa maha jätta," pidi ta nentima ju tõsiasja. Kuigi tal oli kursus läbitud, ei olnud ta seda kordagi kasutanud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 25, 2008 17:57:35 GMT 3
"Veab.." pomises Sandra j2lle muiates. Ta oli eelmine aasta eksamid 2ra teinud, aga talle eriti ei meeldind ilmumine. Sandra viis pilgu kivile milleni nad j6udnud olid ning istus sinna peale ning viis pilgu j2lle Lestatile.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 22:05:15 GMT 3
Lestat naeratas lõbusalt ning hüppas kivile. "Midagi head peab ju selles olema," sõnas ta Sandrale silma pilgutades ning vaatas siis metsas ringi. Ta pööras järsult oma pead, jäädes kõrvaga ühte suunda kuulama.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 26, 2008 1:07:50 GMT 3
Sandra muigas veidi kuid viis järsku pilgu ümbrusele. "mis on?" küsis ta pöördudes uuesti Lestati poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 26, 2008 1:27:18 GMT 3
Lestat viis kiiresti sõrme suu ette ning sisises, et too vaikselt oleks. Ta kuulatas veel hetke ning nüüd võis kindlalt eristada tuuleillist ja linnulaulust sammud. Need tulid nende poole."Kas sa tahad nendega lähemalt tutvuda või peituda?" küsis ta siis vaiksel häälel ning kergitas meelalt kulmu.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 26, 2008 1:30:27 GMT 3
"Kelle nendega?" küsis Sandra ning lisas siis "Pigem kohtuda" kuna ega ta mingi argpüks polnud. ta viis pilgu jälle ringi käima, kuid lõpuks peatas selle Lestatil.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 26, 2008 1:34:06 GMT 3
"Chupacabradega muidugi," sõnas ta lõbusalt ning muigas neiu otsuse üle. Ta hüppas kivi pealt maha ning jälgis suunda, veidi vasakule, kust hääled lähenesid. Ta seisis paigal, nähtavas kohas, et kohalikud neist halvasti ei arvaks ja neist ohtu ei kujutaks.
|
|